Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.717
Πόντοι
7.715
  θελειs και εσυ να ριξειs FROID  ;) ?  αν και δεν ειμαι περιεργοs, εδω  κανω εξαιρεση.  ποια να ηταν αραγε?  να την βρουμε μονοι μαs?  :2funny:  αποκλειω την εμμυ την καινουργια και την σονια.  αλλεs αποψειs υπαρχουν ?
μαλλον ζανα...με τετοιο κωλι το θελει το σκαμπιλι της.....χεχεχεχεχεχεχεχεχ!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εμεις σονια θελουμε...

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
σε ολουθες των θεραπευτριωνε
αρεσει λιγο πυγοραπισμα
με μετρο και συνεση παντα
δια να αποφυγετε τα...απροοπτα!!! :2funny: :s&m_3:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
η ερωτηση ηταν ρητορικη...

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
166
απιστευτο πισω συστημα??τι εννοεισ??δινει κωλο το κοριτσακι??για την εμυ λεω!1

Με το όρο "πίσω σύστημα", εννοώ ότι ήταν χάρμα ειδέσθε..... Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες περί διαθεσιμότητάς του.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.245
Πόντοι
19.795
Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο ιδρυμα φτιαγμενος εδω και πολυ καιρο για Ζανα (που δεν εχω παρει ποτε) και κατι αλλο που ειχα στο κεφαλι μου-στο κατω.Ανοιξε η Μαρια ,δυστυχως η Ζανα ελειπε-το σχεδιο αναβαλλεται για την αλλη βδομαδα. Για την ιστορια παρελασαν Αντριανα (σχετικα καλο) και καποια αδιαφορα για τα γουστα μου κοντοπουτανα,Σουζανα Εμμυ κλπ. και η μιλφοθεα Ελενη πιο ωραια απο ποτε. Με το ζορι κρατηθηκα και δεν την πηρα.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο ιδρυμα φτιαγμενος εδω και πολυ καιρο για Ζανα (που δεν εχω παρει ποτε) και κατι αλλο που ειχα στο κεφαλι μου-στο κατω.Ανοιξε η Μαρια ,δυστυχως η Ζανα ελειπε-το σχεδιο αναβαλλεται για την αλλη βδομαδα.
επειδή είμαι ομοιοπαθής μπορεί κάποιος να μου δώσει μια περιγραφή της ζανας (όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Επισκεψη σημερα το μεσημερι στο ιδρυμα φτιαγμενος εδω και πολυ καιρο για Ζανα (που δεν εχω παρει ποτε) και κατι αλλο που ειχα στο κεφαλι μου-στο κατω.Ανοιξε η Μαρια ,δυστυχως η Ζανα ελειπε-το σχεδιο αναβαλλεται για την αλλη βδομαδα.
  θα ηταν λιγο σπασιμο γαμωτο. θα αναμενουμε  ;)

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εχει παρει κανεισ το καινουργιο την εμυ πρωκτικο??ασ ενημερωσει κανεισ  γιατι δεν καταλαβαινει και πολλα αυτη!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλα πάτε ακόμη σε αυτά τα κωλοχανεία?αχαχαχαχαχαχα

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!Να πάνε όλες οι τσατσάδες στη γερμανία να δούνε τί τεμάχια γαμάς με 50 ευρώ και μετά ας κάνουν μιά εμφανισιακή αναδιάρθρωση μουνιών αν θέλουν να δικαιολογούν τα 80αρια που ζητάνε.Για να γαμήσω με 80 ευρώ θέλω υπερμουνο που να γαμιέται σαν πορνοστάρ και οχι αμούστακα κοριτσάκια που τις φέρνουν εδώ υποσχομενοι ενα καλύτερο αύριο και μετά τις κανουν πορνες.Θέλω επίσης τζακούζι μέσα,σάουνα,άφθονα φρούτα και λαχανικά,καφέδες,ζεστή σοκολάτα,τσάι,χυμούς,δωμάτιο με τσοντοσινεμά όπου εκει θα μπορω να γαμήσω,να πιπωθώ και να πυρποληθώ αμα γουστάρω και όλα αυτά να τα κάνω μέσα σε 3,4 ώρες να το ευχαριστηθώ ναούμε!Αντε με τα μπαζοτεμάχια που μας σερβίρετε..

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!Να πάνε όλες οι τσατσάδες στη γερμανία να δούνε τί τεμάχια γαμάς με 50 ευρώ και μετά ας κάνουν μιά εμφανισιακή αναδιάρθρωση μουνιών αν θέλουν να δικαιολογούν τα 80αρια που ζητάνε.Για να γαμήσω με 80 ευρώ θέλω υπερμουνο που να γαμιέται σαν πορνοστάρ και οχι αμούστακα κοριτσάκια που τις φέρνουν εδώ υποσχομενοι ενα καλύτερο αύριο και μετά τις κανουν πορνες.Θέλω επίσης τζακούζι μέσα,σάουνα,άφθονα φρούτα και λαχανικά,καφέδες,ζεστή σοκολάτα,τσάι,χυμούς,δωμάτιο με τσοντοσινεμά όπου εκει θα μπορω να γαμήσω,να πιπωθώ και να πυρποληθώ αμα γουστάρω και όλα αυτά να τα κάνω μέσα σε 3,4 ώρες να το ευχαριστηθώ ναούμε!Αντε με τα μπαζοτεμάχια που μας σερβίρετε..
ναι αλλα εκει που λεσ νομιζω οτι εχει κανα 1000 ταριφα με το καλημερα,κατι τετοιο ειδα στο site στην γερμανια ...τι παιζει??

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16

δικιο εχειs και καλα τα λεs.  εφερεs αποδεικτικα στοιχεια να τα δουν  μπαs και καταλαβουν?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.245
Πόντοι
19.795
Ουτε και σημερα η Ζανα ηταν στο ιδρυμα. Η πορτιερισα μου εδωσε τηλεφωνο για να επικοινωνησω αλλη μερα. Πηγα και εγω σε παρακειμενο ιδρυμα για το οποιο θα γραψω στο αναλογο θρεντ αυριο(να μη καρφωνομαστε κιολας)  :grin:

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

σωστος!!!!!!!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

ρε φίλε ολα αυτά τα έχει η ΕΛΕΝΑς ΣΠΑ ....την τιμή πρέπει να φιάξει μόνο , τα φρούτα , τά λαχανικά ,το υπερμουνο ,και να μπορείς να πυρποληθείς μόνο σε μια ωρα...  :2funny: :2funny: :2funny:

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
που ειναι αυτη η καυλα η Ζανα??????
ολο ρεπο .....ρεπο.......