TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
H Mαρια με το πολυ σπαστο μαυρο μαλλι αδυνατη που ηταν. Σταματησε ?? και ξεκινησε καριερα σε στουντιο ?
Η Μελίνα, μια ξανθια μιλφάρα μες την καύλα που ήταν παλιά, ξέρουμε που βρίσκεται?
Θυμάμαι τα γαμήσια μαζί της και τον παίζω για πάρτη της...
Δεν μπορώ να καταλαβω το λογο της επιθετικοτητας και της αγανάκτησης;αλλον νταλον οτι να ναι.... ρε φιλε μπεs στο νημα ιεροδουλεs αθηνα , maria kore αν το θυμαμαι σωστα και το γραφω σωστα ειναι το ονομα τηs, μπεs στο νημα, δουλευει σε στουντιο. Ειναι ολοιδια σωμα και μαλλια με την Μαρια ( εαν γραφω σωστα το ονομα τηs κοπελλαs ) που ηταν στο μαγαζι Στ.29
Τα Συγγρου 40 και Φραντζή 2 δεν είναι μασαζερι. Κάθε μέρα γράφονται κριτικές ποσό τέλειες είναι κάποιες για τις οποίες έχω προσωπική αποψη και διατηρώ επιφυλάξεις. Και εδώ βέβαια απο τη Λια και ίσως τη Μονικα (όπως γράφετε εγω δεν την ξέρω) μέχρι τις άλλες υπαρχει ένα φαράγγι....Και με ανεβασμένο μέσο όρο ηλικίας σε σχέση με αντίστοιχα μαγαζιά (Συγγρού 40-42, Φραντζή 2 κλπ). Βέβαια στον αντίποδα μετράει και η ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν συγεκριμένες κοπέλλες (Λία , Μόνικα) που αποτελούν τα δυνατά χαρτιά ...
Δύσκολο να δοκιμάσεις....Καλημέρα! Σήμερα θα είναι η ζανα στο μαγαζί; Λέω να δοκιμάσω..
Τα Συγγρου 40 και Φραντζή 2 δεν είναι μασαζερι. Κάθε μέρα γράφονται κριτικές ποσό τέλειες είναι κάποιες για τις οποίες έχω προσωπική αποψη και διατηρώ επιφυλάξεις. Και εδώ βέβαια απο τη Λια και ίσως τη Μονικα (όπως γράφετε εγω δεν την ξέρω) μέχρι τις άλλες υπαρχει ένα φαράγγι....
Δύσκολο να δοκιμάσεις....
καλησπερα ήθελα να ρωτήσω η Λία είναι τόσο καλή σε 1ο και 2ο γύρω με την Μόνικα που έχω κάνει δεν ενθουσιάστηκα ευχαριστώΔύσκολο να δοκιμάσεις....
Δεν μπαίνει καν μέσα δηλαδή;Δύσκολο να δοκιμάσεις....
Αν σε καλύπτει απο εμφανιση η Λια, τότε δοκίμασε άφοβα. Οι καλύτερες υπηρεσιες της αγοράς!καλησπερα ήθελα να ρωτήσω η Λία είναι τόσο καλή σε 1ο και 2ο γύρω με την Μόνικα που έχω κάνει δεν ενθουσιάστηκα ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολυ είμαι μεταξύ Έλενας απο μπακνανα και Λίας απο τις κριτικές ποια θα πρότεινες θα ήθελα και της δύο αλά λόγω οικονομικών Πρέπει να κάνω επιλογή.Αν σε καλύπτει απο εμφανιση η Λια, τότε δοκίμασε άφοβα. Οι καλύτερες υπηρεσιες της αγοράς!
Λια με κλειστά μάτια......τουλάχιστον απο εμφανιση για αρχή....Ευχαριστώ πολυ είμαι μεταξύ Έλενας απο μπακνανα και Λίας απο τις κριτικές ποια θα πρότεινες θα ήθελα και της δύο αλά λόγω οικονομικών Πρέπει να κάνω επιλογή.
Η ερώτηση αφορούσε μια σύγκριση. Στη σύγκριση απάντησα. Πέραν αυτού στο κομμάτι καθαριότητα, μασαζ και δεύτερο μέρος εγω δεν ξέρω καλύτερη στο συνδυασμό. Υπάρχουν κουκλάρες που δεν ξέρουν μασαζ η δεν είναι πολυ καθαρές η δεν έχουν τον ίδιο σεβασμό στον πελάτη. Στο πακέτο είναι άψογη. Γι αυτο ειπα αν τον καλύπτει η εμφανιση....μην την θεοποιείτε ρε σεις τη Λια...οκ καλή είναι αλλά είναι μεγάλη γυναίκα. Μην τρελαθούμε και αυτή μαζί μας.
Έλεος...
Να ρωτήσω για την Αντριάνα?
Από εμφάνιση είναι καλή...μέσα το δωμάτιο τί λέει?
Τη Βίκυ έχω χάσει τελευταία, ξέρει κανείς πού βρίσκεται?
Η ερώτηση αφορούσε μια σύγκριση. Στη σύγκριση απάντησα. Πέραν αυτού στο κομμάτι καθαριότητα, μασαζ και δεύτερο μέρος εγω δεν ξέρω καλύτερη στο συνδυασμό. Υπάρχουν κουκλάρες που δεν ξέρουν μασαζ η δεν είναι πολυ καθαρές η δεν έχουν τον ίδιο σεβασμό στον πελάτη. Στο πακέτο είναι άψογη. Γι αυτο ειπα αν τον καλύπτει η εμφανιση....
Απο οσο έχω καταλάβει πολυ επιλεκτικά!Θα συμφωνήσω απόλυτα όπως κ για Μόνικα...Η απορία μου είναι για τον ποθο του απαγορευμένου στο παρελθόν (Ζαννα!!)....Τελικά μπαίνει στο δωμάτιο ή επιλεκτικά;;;