Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Δυνατά !Ερώτηση προς το μαγαζι: η Λια δουλεύει αυτές τις μέρες?
Δυνατά !Ερώτηση προς το μαγαζι: η Λια δουλεύει αυτές τις μέρες?
Θα το πάρεις το χάπι για την πίεση και μετά θα μπεις μέσα....Εμένα,έτσι και με περιλάβουν αυτές οι δύο μαζί, μάλλον θα με βγάλουν λιποθυμο, καθότι παίρνω και χάπι για την πίεση...
Εσύ μου την έφαγες.....οριακά.....και μετα εκανα αναγκαστικά αλλη επιλογή που δεν ηταν ούτε κάν κοντα....Απογευματινη επισκεψη στο πιο in καταστημα της οδου Στουρναρη . Στην πορτα η Ζανα που φορουσε ενα ασπρο see throo φορεμα που την εκανε πολυ sexy . Μου παρουσιασε τα κοριτσια του καταστηματος και επελεξα την Λια που φορουσε ενα καυτο σορτς με ενα λουλουδατο μπουστο που κολαζε αγιο . Η Λια με το σημερινο ντυσιμο εβαζε κατω πολλες κοπελλες του καταστηματος !!!
Είναι εκεί σταθερά!Μακάρι να ειναι αυτή γιατί ειχαν πει οτι τα παράτησε γιατί παντρεύτηκε.
Ελπιζω να μείνει μεχρι τελος του μηνα να την δουμε κ εμείς
Πριν από λίγες ημέρες επισκευθηκα και εγώ το κατάστημα. Μόνη επιλογή βέβαια η Λία. Αν και μεταμιλφ κατάσταση, η εμπειρία της στην ικανοποίηση του πελάτη κορυφαία.Εσύ μου την έφαγες.....οριακά.....και μετα εκανα αναγκαστικά αλλη επιλογή που δεν ηταν ούτε κάν κοντα....
Σε αυτο το μαγαζι, υπαρχει η Λια και οι άλλες. Στις άλλες υπάρχουν επιλογές όπως έχουν αναφερθεί κατα καιρούς αλλα η Λια απέχει....
Αυτή είναι !Καλησπέρα σε όλους... Ξέρει κανείς αν αυτή η Μαρία που είναι τώρα στη ζανα είναι η ίδια που δούλευε παλιά στη Δάφνη στης Άννας και στο Δημόκριτου και Συγγρού;; ευχαριστώ
ελληνικα μιλαει?να ριξουμε κανα μπινελικι.Νέα κοπέλα στο κατάστημα ! Την λένε Αλίκη , 26 ετών , Ρωσίδα , πολύ όμορφη , ωραίο σώμα και πολύ καλή στης υπηρεσίες .
:p lol , μιλάειελληνικα μιλαει?να ριξουμε κανα μπινελικι.
Έχει ήδη απαντήσει αν προσέξειςΛύσε μας ρε windows,ειναι η μαρια αυτη που λεμε ή τζαμπα θα ερθουμε πισω για να τη δουμε;