Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Σάκης 55

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Like
3
Πόντοι
0
Πολύ φοβερή η Μαρία σημερινή επίσκεψη στο κατάστημα  πολλές κοπέλες διάφορες επιλεγμένη Μαρία αλβανική καταγωγή πέρασα πόλη όμορφα μαζί της θα ακολουθήσει κριτική ευχάριστο κούκλα μου

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Εμένα,έτσι και με περιλάβουν αυτές οι δύο μαζί, μάλλον θα με βγάλουν λιποθυμο, καθότι παίρνω και χάπι για την πίεση...
Θα το πάρεις το χάπι για την πίεση και μετά θα μπεις μέσα....

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Σας ενημερώνουμε , ότι στο κατάστημα , δουλεύουν οκά τα κορίτσια και θα είναι κλειστό μόνο το 15 Αυγούστου !

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
14
Like
398
Πόντοι
290
Απογευματινη επισκεψη στο πιο in καταστημα της οδου Στουρναρη . Στην πορτα η Ζανα που φορουσε ενα ασπρο see throo φορεμα που την εκανε πολυ sexy . Μου παρουσιασε τα κοριτσια του καταστηματος και επελεξα την Λια που φορουσε ενα καυτο σορτς με ενα λουλουδατο μπουστο που κολαζε αγιο . Η Λια με το σημερινο ντυσιμο εβαζε κατω πολλες κοπελλες του καταστηματος !!!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Απογευματινη επισκεψη στο πιο in καταστημα της οδου Στουρναρη . Στην πορτα η Ζανα που φορουσε ενα ασπρο see throo φορεμα που την εκανε πολυ sexy . Μου παρουσιασε τα κοριτσια του καταστηματος και επελεξα την Λια που φορουσε ενα καυτο σορτς με ενα λουλουδατο μπουστο που κολαζε αγιο . Η Λια με το σημερινο ντυσιμο εβαζε κατω πολλες κοπελλες του καταστηματος !!!
Εσύ μου την έφαγες.....οριακά.....και μετα εκανα αναγκαστικά αλλη επιλογή που δεν ηταν ούτε κάν κοντα....
Σε αυτο το μαγαζι, υπαρχει η Λια και οι άλλες. Στις άλλες υπάρχουν επιλογές όπως έχουν αναφερθεί κατα καιρούς αλλα η Λια απέχει....

sokoflikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους... Ξέρει κανείς αν αυτή η Μαρία που είναι τώρα στη ζανα είναι η ίδια που δούλευε παλιά στη Δάφνη στης Άννας και στο Δημόκριτου  και Συγγρού;; ευχαριστώ

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.182
Πόντοι
371
Μακάρι να ειναι αυτή γιατί ειχαν πει οτι τα παράτησε γιατί παντρεύτηκε.
Ελπιζω να μείνει μεχρι τελος του μηνα να την δουμε κ εμείς

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.008
Πόντοι
19.795
Εσύ μου την έφαγες.....οριακά.....και μετα εκανα αναγκαστικά αλλη επιλογή που δεν ηταν ούτε κάν κοντα....
Σε αυτο το μαγαζι, υπαρχει η Λια και οι άλλες. Στις άλλες υπάρχουν επιλογές όπως έχουν αναφερθεί κατα καιρούς αλλα η Λια απέχει....
Πριν από λίγες ημέρες επισκευθηκα και εγώ το κατάστημα. Μόνη επιλογή βέβαια η Λία. Αν και μεταμιλφ κατάσταση, η εμπειρία της στην ικανοποίηση του πελάτη κορυφαία.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλησπέρα σε όλους... Ξέρει κανείς αν αυτή η Μαρία που είναι τώρα στη ζανα είναι η ίδια που δούλευε παλιά στη Δάφνη στης Άννας και στο Δημόκριτου  και Συγγρού;; ευχαριστώ
Αυτή είναι !

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Νέα κοπέλα στο κατάστημα ! Την λένε Αλίκη , 26 ετών , Ρωσίδα , πολύ όμορφη , ωραίο σώμα και πολύ καλή στης υπηρεσίες .

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.132
Πόντοι
1.436
Νέα κοπέλα στο κατάστημα ! Την λένε Αλίκη , 26 ετών , Ρωσίδα , πολύ όμορφη , ωραίο σώμα και πολύ καλή στης υπηρεσίες .
ελληνικα μιλαει?να ριξουμε κανα μπινελικι.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.182
Πόντοι
371
Λύσε μας ρε windows,ειναι η μαρια αυτη που λεμε ή τζαμπα θα ερθουμε πισω για να τη δουμε;

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.182
Πόντοι
371
Σωστα φιλε μ,εχεις δικιο δεν το πρόσεξα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom