Modern Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 451
- Πόντοι
- 311
Ζάνα
Κορυφαια!
Επαναληψη μητηρ μαθησεως ελεγαν οι αρχαιοι, και ελεγχου τολμω να προσθεσω!
Δευτερη απανωτη στο Στουρναρη, πολλες οι κοπελες αφου υπηρχε και η πολυ συζητημενη Μονικα (δεν μου εκανε κλικ) και μια Μελινα και οι δυο σταθερες Μονικα ασιατισα και Ευα. Πανω απο ολα η Λια.
Επιλογη δευτερη φορα Λια οπου παλι εδωσε ρεσιταλ αφου τωρα γνωριζομασταν καλυτερα και ολα κυλησαν πιο αρμονικα! Στο σερβις αγγιζει το τελειο ενω και το μασαζ ειναι πολυ κοντα σε επαγγελματικο σπα. Ισως ισαξια. Επισης η καθαριοτητα του χωρου και της κοπελας κορυφαιες.
Συνισταται ανεπιφυλακτα!
Το ιδιο θα ρωτουσα και εγω. Αν και δεν νομιζω, απο οτι ειχα μαθει, η παλια Μελινα ειχε παντρευτει.ποιά μελίνα???? η παλιά?
Αυτο μονο το μαγαζι μπορει να απαντησει....Το ιδιο θα ρωτουσα και εγω. Αν και δεν νομιζω, απο οτι ειχα μαθει, η παλια Μελινα ειχε παντρευτει.
Νέα παρουσία στο κατάστημα ! Την λένε Αντριάνα , περίπου 35 ετών , ελληνίδα , ψιλη , με ωραίο στήθος , γυναικάρα με τα όλα της !!!
Αγαπητέ το έχω πει και άλλες φορές ! Αυτό με της φωτογραφίες προσωπικά το θεωρώ παραπλάνηση ! Το κατάστημα πάνω απ όλα είναι μασάζ . Τα κορίτσια είναι πολλά , για όλα τα γούστα . Η άμεση επαφή είναι η καλύτερη γνωριμία ! Προσωπικά σε κάθε νέα κοπέλα που πιάνει δουλειά στο κατάστημα έχω αναφερθεί , και είναι ο κόσμος που την αξιολογεί !Καλά όλα αυτά που μας λες,αλλά καμία φωτογραφία με τα κορίτσια θα ανέβει;;;
Πριν τις επισκεφτούμε θα πρέπει να έχουμε μια εικόνα...
Αγαπητέ το έχω πει και άλλες φορές ! Αυτό με της φωτογραφίες προσωπικά το θεωρώ παραπλάνηση ! Το κατάστημα πάνω απ όλα είναι μασάζ . Τα κορίτσια είναι πολλά , για όλα τα γούστα . Η άμεση επαφή είναι η καλύτερη γνωριμία ! Προσωπικά σε κάθε νέα κοπέλα που πιάνει δουλειά στο κατάστημα έχω αναφερθεί , και είναι ο κόσμος που την αξιολογεί !
Πχ , την Μονικα την ξέρουμε πριν επιστρέψει δούλεψε πολλά χρόνια στο έν λόγο μαγαζι , και της άλλες δυο καινούργιες οι φίλοι που επισκέπτονται το χώρο της προτιμούν !
Η Ζανα έχει αρκετά κορίτσια και κάθε καινούργια που ζητάει δουλειά την αξιολογεί πρώτα η ίδια
Αγαπητέ το έχω πει και άλλες φορές ! Αυτό με της φωτογραφίες προσωπικά το θεωρώ παραπλάνηση ! Το κατάστημα πάνω απ όλα είναι μασάζ . Τα κορίτσια είναι πολλά , για όλα τα γούστα . Η άμεση επαφή είναι η καλύτερη γνωριμία ! Προσωπικά σε κάθε νέα κοπέλα που πιάνει δουλειά στο κατάστημα έχω αναφερθεί , και είναι ο κόσμος που την αξιολογεί !
Πχ , την Μονικα την ξέρουμε πριν επιστρέψει δούλεψε πολλά χρόνια στο έν λόγο μαγαζι , και της άλλες δυο καινούργιες οι φίλοι που επισκέπτονται το χώρο της προτιμούν !
Η Ζανα έχει αρκετά κορίτσια και κάθε καινούργια που ζητάει δουλειά την αξιολογεί πρώτα η ίδια
Αν συμφωνεί και η Ζάνα δηλώνω εθελοντής για την αξιολόγηση της επόμενης υποψήφιας εργαζόμενης...
Και εγώ δηλώνω εθελοντής.
Πηγαίνω να τσεκάρω αν κάνει καλά την δουλειά το κορίτσι που πρόκειται να προσλάβει!!!
Και δε μας λες σύντροφε, εγκρίνεται τελικά η υποψήφια???
Συμφωνώ απόλυτα!!!Ίσως όχι φωτογραφιές αν δεν συμφωνεί το μαγαζί, αλλά έστω ένα πρόγραμμα με βάρδιες,ενημερωμένο καλό θα ήταν.
Συμφωνώ απόλυτα!!!
αγαπητέ είναι περισσότερες από δέκα κοπέλες , με ελάχιστες απουσίες !!!Εγώ διαφωνώ εν μέρη.
Τι εννοώ,ότι πρέπει και το πρόγραμμα να ενημερώνει αλλά και φωτογραφίες να ανεβάζει!!!
Είναι νομίζω ξεκάθαρο το πως θέλει να δουλεύει και να διαφημίζεται το μαγαζί. Δεν σε τραβάει κανένας με το ζόρι, εσύ αποφασίζεις.Καλό είναι να ανεβαίνουν φωτογραφίες ώστε και εμείς να αποφασίζουμε αν πρέπει να έρθουμε ή όχι.