You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
με την παρέα στα 20€ τι περιλαμβανει μασαζάκι;; η και κάτι περισσότεροΚαλή επιλογή το χαμαμ ! Δωρεάν στο προγραμμα μιας ώρας για προσωπική χαλάρωση !
Για παρέα με κορίτσι 20 ευρώ παραπάνω !
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Αν πάρεις τη κοπέλα παρέα στο χαμαμ είναι ακόμα 20 ευρώ στο προγραμμα μιας ώραςμε την παρέα στα 20€ τι περιλαμβανει μασαζάκι;; η και κάτι περισσότερο
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Χαχαχα απίστευτος ! Πάρε Λια !Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να μου προτεινεται την καλυτερη κοπελα που κανει καλο μασαζ και καλη πιπα μπορει χωρις δοντια μπορει να δλδ να με κανει να χυσω απο την πιπα μπορει να μ πει καποιος???
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
πάρε ΛιαΤην αλλη φορα η κοπελα που πηρα εβαζε δοντια εσενα θα σ φαινοταν καλο αυτο??
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να μου προτεινεται την καλυτερη κοπελα που κανει καλο μασαζ και καλη πιπα μπορει χωρις δοντια μπορει να δλδ να με κανει να χυσω απο την πιπα μπορει να μ πει καποιος???
Λια φιλε ..η Βασιλισα της πιπας ... αυτη τη γυναικαρα εχει τυχει να την παρω και να τελειωσω δυο φορες μονο με πιπα ...
Ολα τα λεφτα οταν τελειωνεις κανει ενα μοναδικο κολπακι με τη γλωσσα που σε στελνει στα ουρανια
Και σου το λενε αυτο πολλα μα παρα πολλα χρονια εμπειριας
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Και μετα ερχεσαι στο νημα του πολυχρονεμενου και κλαιγεσαι οτι "δεν"Λια φιλε ..η Βασιλισα της πιπας ... αυτη τη γυναικαρα εχει τυχει να την παρω και να τελειωσω δυο φορες μονο με πιπα ...
Ολα τα λεφτα οταν τελειωνεις κανει ενα μοναδικο κολπακι με τη γλωσσα που σε στελνει στα ουρανια
Και σου το λενε αυτο πολλα μα παρα πολλα χρονια εμπειριας
Πραγματι η πιπα της Λιας μου θυμιζει τη παλια της "θειας Ελενης" σχολη.
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Και μετα ερχεσαι στο νημα του πολυχρονεμενου και κλαιγεσαι οτι "δεν"
Εχοντας δοκιμασει σχεδον ολα τα βαρια χαρτια του μαγαζιου , κατα την που ταπεινη μου αποψη η ιεραρχια στο κεφαλαιο ΠΙΠΑ εχει ως εξης
Λια the best by far
Μελινα
Ελενη
Ζανα
σε οτι αφορα το νημα του πολυχρονεμένου ..εγω δεν κλαφτηκα ποτε
αντιθετα αυτος κλαιγεται ολη την ωρα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Να μην ξεχνας και τη Ρουλα, απο Ομηρου, καποτε.Εχοντας δοκιμασει σχεδον ολα τα βαρια χαρτια του μαγαζιου , κατα την που ταπεινη μου αποψη η ιεραρχια στο κεφαλαιο ΠΙΠΑ εχει ως εξης
Λια the best by far
Μελινα
Ελενη
Ζανα
σε οτι αφορα το νημα του πολυχρονεμένου ..εγω δεν κλαφτηκα ποτε
αντιθετα αυτος κλαιγεται ολη την ωρα
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Να μην ξεχνας και τη Ρουλα, απο Ομηρου, καποτε.
δεν ειχα ουτε τη χαρα ουτε την τιμη να συνευρεθω με την εν λογω κορασιδα ..
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Η οποία και παίζει σόλο και έχει τιμηθεί στο χώρο της.Και μετα ερχεσαι στο νημα του πολυχρονεμενου και κλαιγεσαι οτι "δεν"
avalonmajor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
φίλε τι μας θύμισες... Το μασάζ και η Πιπα της θείας Ελένης ήταν άλλο πράγμα ... Μια φορά είχα χυσει τρεις φορές με ΠιπαΗ οποία και παίζει σόλο και έχει τιμηθεί στο χώρο της.
tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.241
- Πόντοι
- 496
Εγω παντως μια φορα πηγα στο μαγαζι δεν την ηξερα τν λια τοτε πηγα με μια τυχαια κοπελα επειδη δεν ηθελα να φυγω ετσι και αν επερνα απο γραφειο αλλο θα εβλεπα στις φωτο και αλλο θα μ στελναν οπως μ εχει τυχει 2 φορες αλλα δεν εδιωξα τις κοπελες τοτε ,ουτε εκραξα το γραφειο εδω μεσα γτ δεν ξερω με τι ανθρωπους εχω να κανω και φοβηθηκα ,αυτα!!!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.222
- Πόντοι
- 4.365
Εγω παντως μια φορα πηγα στο μαγαζι δεν την ηξερα τν λια τοτε πηγα με μια τυχαια κοπελα επειδη δεν ηθελα να φυγω ετσι και αν επερνα απο γραφειο αλλο θα εβλεπα στις φωτο και αλλο θα μ στελναν οπως μ εχει τυχει 2 φορες αλλα δεν εδιωξα τις κοπελες τοτε ,ουτε εκραξα το γραφειο εδω μεσα γτ δεν ξερω με τι ανθρωπους εχω να κανω και φοβηθηκα ,αυτα!!!
Τύπε, έγραψες αλβανικά και τα έβαλες γουγλ τρανσλεητορ?
Modern Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 451
- Πόντοι
- 311
Είναι καλή?πάρε Λια
Παρόμοια θέματα