avalonmajor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Άστα μας έχει φάει η νότια Ελλάδα εδώ στην Πάτρα .... Μαυρίλα.... Και αργω να έρθω Αθήνα ... Θα λαλησω
Αν το είχα δει ευχαρίστως , μισό να δω !σου εχω στειλει π.μ. και δεν απαντησες.κριμα και ειμαι καλος πελατης του μαγαζιου.
Για την Μονικα φίλε μου , ναι , είναι Ελληνίδα , πολύ καλή στο δωμάτιο και καλό μασάζ και στο προγραμμα , επίσης δεν παίζεται σε αυταρχικό παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά και πολύ καλό διπλό με Λια !σου εχω στειλει π.μ. και δεν απαντησες.κριμα και ειμαι καλος πελατης του μαγαζιου.
δεν με ενδιαφερουν τα αυταρχικα.εγω σου ειπα τι θελω.Για την Μονικα φίλε μου , ναι , είναι Ελληνίδα , πολύ καλή στο δωμάτιο και καλό μασάζ και στο προγραμμα , επίσης δεν παίζεται σε αυταρχικό παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά και πολύ καλό διπλό με Λια !
Ποιες έχουν μεγάλο στήθος απ το μαγαζί?
Φίλε μου , η Ροζα , θα έλεγα Σοφή , Άντζελα , Μονικα είναι στο τριάρι !Ποιες έχουν μεγάλο στήθος απ το μαγαζί?
Συμφωνώ !Σε βυζα δυστυχως εχουμε δει μονο τις προσφατες χλιαρες κριτικες της Ροζας, παλια σε αυτον τον τομεα η Ζανα κρατουσε το χρυσο μεταλλιο...Βεβαια οι αλλες οπως Αντριαννα κτλ ειναι ψιλομπαμπατσικα με αριστες τεχνικες. Ομως λειπει το "κλασσικο πενταρι-εξαρι"..
Άριστα !!!Η Αλεξάνδρα τι λέει.?
Συμφωνώ !
Πολύ δυνατό κορίτσι το καινούργιο φίλοι μου !!!
Τίνα την λένε , έχει και μεγάλο στήθος , FROIDποιό??
Τίνα την λένε , έχει και μεγάλο στήθος , FROID
Άριστα !!!
παρε την βικη Αλβανίδα ψηλή πολύ περιποιητικήΓια gfe κατασταση ποια προτείνετε;