You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Κατα την ταπεινη μου αποψη ο φιλος η "κλωνος" ειναι και απλα τρολαρει ...η καποια απ τα κοριτσια του ειπε να γραψει για αυτην ..αλλα ο φιλος το παρακανε
Στην αρχη μας τα εκανε τοσυρεκια με τη Λια ..λες και δεν ξερουμε τι αστερι ειναι ...
Τωρα εγινε και οπαδος των διπλων αλλα στον τεταρτο
Στην αρχη μας τα εκανε τοσυρεκια με τη Λια ..λες και δεν ξερουμε τι αστερι ειναι ...
Τωρα εγινε και οπαδος των διπλων αλλα στον τεταρτο
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.576
- Πόντοι
- 41.813
Αν δεν με απατα η μνημη μου δεν ηταν ποτέ στον τεταρτο ...εγω το θυμαμαι στον Δευτερο
καλα θυμασαι. εκει ηταν
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Ρε παιδιά κανένα info για μονικα καινούργια παίζει?εχει μπει κανένας μαζί της?ειναι αυτή η μελαχρινή με το μέτριο βυζι?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ρε παιδί, αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ πήγαινε δοκίμασε και έλα να μας πεις
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Ευχαριστώ πολυ ! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό......
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Να σου πω την αληθεια, Λια δοκιμασα για πρωτη φορα πριν απο λιγο καιρο. Δεν ξερω πως μου ειχε ξεφυγει τοσα χρονια, ημουνα και κολλημενος με την Μελινα, που για μενα ητανε η τοπ, (μετα τη Ζανα φυσικα) στο καταστημα.Αυτη η γυναικα εβγαζε τετοια προστυχιά ...ιδιαιτερα πανω σε εκεινες τις κοκκινες γοβες που συνηθως φορουσε ..που σε εκανε να θες να την ξεσκισεις απ το διαδρομο ....
Σιγουρα η πιπα της απο τις καλυτερες ... αλλα second best μετα της Λιας
Τοτε και να ηθελες να αγιασεις δεν μπορουσες ....δε γινοταν ....οταν στην παρελαση ειχες Ζανα , Λια , Μελινα και την Ελενη ...να μην ξερεις με πια να περασεις ...
Και αμα ησουν ,τουλαχιστον οχι μαλακας , και σε γουσταραν και λιγο ....εκει εχανες το φως σου ....
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Να σου πω την αληθεια, Λια δοκιμασα για πρωτη φορα πριν απο λιγο καιρο. Δεν ξερω πως μου ειχε ξεφυγει τοσα χρονια, ημουνα και κολλημενος με την Μελινα, που για μενα ητανε η τοπ, (μετα τη Ζανα φυσικα) στο καταστημα.
Ενα αποθημενο εχω απο αυτο το ηδονοτριβειο ..οτι δεν προλαβα να παρω διπλο Ζανα - Λια ....
HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
Ενα αποθημενο εχω απο αυτο το ηδονοτριβειο ..οτι δεν προλαβα να παρω διπλο Ζανα - Λια ....
Ζηλεύω οσους ζήσαν τέτοιες εποχές. Εγω αν και καινούργιος στα ελαιοτριβεία πιστεύω οτι 2-3 το "κρατάνε" το θέμα όπως και η "διοίκηση" της Ζάνας.
spir.spir3
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλημερα παιδες , θα ερθουμε για 5ημερο πορνο-ταξιδο απο Κυπρο και θελουμε το καλυτερο λαδαδικο για αρχη , τι προτεινεται για να
μην ταλεπορουμαστε με το ψαξημο ? και τι τιμες παιζουν πανω-κατω για nuru διπλο τελειωμα?
μην ταλεπορουμαστε με το ψαξημο ? και τι τιμες παιζουν πανω-κατω για nuru διπλο τελειωμα?
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.222
- Πόντοι
- 4.365
καλημερα παιδες , θα ερθουμε για 5ημερο πορνο-ταξιδο απο Κυπρο και θελουμε το καλυτερο λαδαδικο για αρχη , τι προτεινεται για να
Κάνε την ερώτηση σου στο "Μασατζίδικα που γαμάς". Εδώ είσαι σε θρεντ μαγαζιού
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Κύριοι δώστε κανα info για μονικα......
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Ελληνίδα , πολύ καλή σε όλα !!!Κύριοι δώστε κανα info για μονικα......
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Με το nuru υπάρχει πρόβλημα ! Το numa gel που προμήθευε η Ζανα από Γαλλία δεν υπάρχει πια , ούτε η ιστοσελίδα numagel.fr . Τελευταία φορά πήρε ένα προϊόν από Γερμανία το οποίο δεν ήταν καθόλου καλό με αποτέλεσμα να παραπονεθούν οι πελάτες και δεν το ξανά δούλεψε . Θα πάρει ένα άλλο πολύ καλόΤο nuru μασαζ ειναι τελικα διαθεσιμο ή οχι οπως μου ειπαν πριν 3 τρεις εβδομαδες που πηγα, συγκεκριμενα η Λια μου ειπε οτι δεν μπορουν να φερουν το υγρο λογω capital controls.
avalonmajor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
τα φιλιά μου στα κορίτσια ..... Έρχομαι σύντομα πες στην ΛίαΜε το nuru υπάρχει πρόβλημα ! Το numa gel που προμήθευε η Ζανα από Γαλλία δεν υπάρχει πια , ούτε η ιστοσελίδα numagel.fr . Τελευταία φορά πήρε ένα προϊόν από Γερμανία το οποίο δεν ήταν καθόλου καλό με αποτέλεσμα να παραπονεθούν οι πελάτες και δεν το ξανά δούλεψε . Θα πάρει ένα άλλο πολύ καλό
avalonmajor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Τι έγινε ρε παιδιά..... Το αμιλητο νερό ηπιαμε? Κανένα νέο από το μέτωπο!
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Σχεδόν ποτέ δεν είναι! ;)
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Καλημέρα σε όλους ! Τα κορίτσια είναι σχεδόν όλα στο κατάστημα , και να σας ενημερώσω ότι έχει η Ζανα έχει πάρει και μια καινούργια κοπέλα !!!Τι έγινε ρε παιδιά..... Το αμιλητο νερό ηπιαμε? Κανένα νέο από το μέτωπο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K