Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Ναι αλλα δεν ηταν μεσ'την παρελαση και ζητησα την Λια για μια ωρα μασαζ και στο δωματιο με προσφερε τεσσερα χερια και μου ειπε οτι συνήθως το κανει μαζι την Ιζαμπελλα, Ρανια, η Ζανα. Διαλεξα 4 χερια μαζι τις Λια και Ζανα. Εβακα κριτικι στο αλλο φορουμ.:cheesy:
εγώ αδερφέ μου πείρα τηλ. και ρώτησα αν ξαναμπαίνει και μου είπαν όχι μήπως είναι άλλη με αυτό το όνομα

Fizzgiggious

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Δεν την ήξερα από πριν. Η Λια μου είπε η αφεντρια, η Ζανα.

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστές μια ζωή ξανθιά κοντά 45άρα που ήταν πέρσι εκεί ξέρετε αν είναι ακόμα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Περιπτερα μετροποντικα πηγες στη Ρανια αλλα κριτικη δεν εβαλες...μα λες στην πρωην γυναικα σου ειναι συναδελφος, αλλα ο υψιστος πανμεγιστος ομως ολα τα βλεπει και ολα τα κρινει...χαχαχα...ας οψεται που ο κυριος ιβλης ειναι καλο παιδακι...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εγώ αδερφέ μου πείρα τηλ. και ρώτησα αν ξαναμπαίνει και μου είπαν όχι μήπως είναι άλλη με αυτό το όνομα
μια ξανθια κοντα στο 180? Πολλες ειναι με το ονομα αυτο...για μιλφ παντα λεμε...αμα περιμενεις να σου πουν απο το τηλεφωνο...καλυτερα ριξε ζαρι...χαχα...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Παρακαλω ο αορατος να μου σενιαρει τα μηνυματα, προς ομαλη ροη του νηματος...ευχαριστω

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα σε όλους . Θα αναφερθώ για την Μονικα , λίγες μέρες στο κατάστημα και έχει αφήσει της καλύτερες εντύπωσης ! Είναι περίπου 28 χρόνων , Ελληνίδα , ωραία κοπέλα και με εμπειρία στο μασάζ , κυρίως στο αθλητικό , είναι καινούργια και στο χώρο . Για περισσότερες πληροφορίες θα διαβάζουμε τους φίλους που θα την προτιμήσουν !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom