Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Και οι αγκαλιτσες; Που σου χωνανε το κεφαλι μεσα στα βυζια τους για να μην δεις το συναγωνιστη; :grin:

κρίμαααα, δεν θυμάμαι να μού συνέβη!!! διαμαρτυρομαι .... θα πάω τώρα και θα ζητήσω έκπτωση/αποζημίωση...χαχαχα

μάλλον θα γινόταν εάν περίμενες στο σαλονάκι και έβγαινε άλλος πελάτης ε? σού βούλιαζαν το κεφάλι μέσα?  χαχαχα

μια φορά με είχαν βάλει να κάτσω στην κουζίνα και συζητούσα με τις κοπέλες Ζάνα, Σόνια, Πάολα, Νικόλ, και κάποιες άλλες. Τρέχανε μέσα έξω, καλλωπίζονταν κτλ. Έφυγα κάπως... εν τέλει μετά και από μερικά ποτήρια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
κρίμαααα, δεν θυμάμαι να μού συνέβη!!! διαμαρτυρομαι .... θα πάω τώρα και θα ζητήσω έκπτωση/αποζημίωση...χαχαχα

μάλλον θα γινόταν εάν περίμενες στο σαλονάκι και έβγαινε άλλος πελάτης ε? σού βούλιαζαν το κεφάλι μέσα?  χαχαχα

μια φορά με είχαν βάλει να κάτσω στην κουζίνα και συζητούσα με τις κοπέλες Ζάνα, Σόνια, Πάολα, Νικόλ, και κάποιες άλλες. Τρέχανε μέσα έξω, καλλωπίζονταν κτλ. Έφυγα κάπως... εν τέλει μετά και από μερικά ποτήρια
Ακριβως. Περιμενα στο σαλονι μεχρι να αδειασει δωματιο. (Στην αποθηκουλα ητανε αλλος συναγωνιστης, ατυχος αυτος :grin:)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Καθόμουν μέσα με τις άλλες και έρχεται η Πάολα τυλιγμένη στην πετσέτα. Λέω "2 φορές να πάω με την Πάολα, την παντρεύτηκα" (κι ας μην ήταν ξανθιά, ε μετά από το 5ο πορτήρι...). Το ακούει η άλλη το μεγάλο πειραχτήρι και λέει "και εγώ κουμπάρα, και εγώ κουμπάρα, και ξέρεις ο κουμπάρος την κουμπάρα 3 φορές την εβδομάδα!". Πώς είχα γυρίσει σπίτι....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ποια αποθηκουλα ρε φλωροι,εγω μεχρι στην σιδερενια σκαλα του ακαλυπτου εχω βρεθει να περιμενω  :grin:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
το θέμα είναι να σού έχουν βουτήξει το κεφάλι μέσα στο μπούστο..... αλλιώς...

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
περασμα εχθες απο το μαγαζι μετα απο χρονια και καιρους, στη πασαρελα διαφορες-αδιαφορες κανω του μετριου για μενα και στο τελος η λιζα! 25-30 περιπου, ξανθια με ωραιο σωμα,αδυνατη 2,5αρι βιζο την οποια και πηρα!
το μασαζ της μου αρεσε, ηταν χαλαρη και επικοινωνιακη και στον αγωνα πολυ ενεργητικη και γουσταρε σφηροκοπημα!
περασα καλα και θα γινει στανταρακι πιστευω!

Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον αυτονόητη η απάντηση αλλά στα προγράμματα της μισής και μιας ώρας (με ενδιαφέρει ειδικά για τη 2η περίπτωση), τίθεται θέμα του πόσες φορές θα τελειώσεις; Καλά, δε λέω ότι θα είμαι χειρότερος κι από έφηβο αλλά δε θέλω ΠΧ στης μιας ώρας να ισχύει μια φορά μόνο - τζάμπα τα ευρώ δηλαδή.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πέρασμα πριν λίγο από εδώ και παρούσες οι γνωστές Λίζα,Αλεξία,Αντριάννα,Βίκυ και Άννα.

Προγράμματα με 60 ευρώ για μισή ώρα,80 ευρώ η μία ώρα και 100 ευρώ το body d body.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Ποια αποθηκουλα ρε φλωροι,εγω μεχρι στην σιδερενια σκαλα του ακαλυπτου εχω βρεθει να περιμενω  :grin:

Ασε ρε τυπε ..ο μονοs νομιζειs οτι ησουν ?? χαχαχα !!! αποθηκουλα,σκαλεs,μπανιο,κουζινα με τα μωρα .....παντου λεμε !!!  :happy: :happy:  :hi:

Fizzgiggious

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Χθες το πρωι στο αριθ. 29:

Σονια (η Σοφι) στην ποτρα, 1.70μ, λεπτη, κοντα μαυρα μαλια, 40αρα, λιγο ψυχρη
Λια, 40αρα, απλο ντυμενη με τζιν και χωρις μακιγιαζ, λεπτη, κοντη 1.60μ, γλυγια πολυ χαμογελαστη με χαρισμα, 2.5 βυζαρια φτιαγμενα
Ιζαβελλα, καλο προσωπο, 20αρα, μακρια μαυρα ισια μαλλια, 1.70μ+, σχετικα λεπτη
Λιζα, 25 χρονων, ξανθια, ομορφο προσωπο, λεπτη και γυμνασμενο σωμα, τελεια βυζια
Ρανια, 30 περιπου, χαμογελαστη, ξανθια, 1.65μ, λιγο αφρατουλα με 3αρια βυζια
Τζενη, 20αρα, καλο πρόσωπο αλλα κουραστο αδιαφορα υφος, ισια καστανα μαλλια, ψηλη 1.75μ, λιγο αφρατουλα
Αννα, 20αρα, καστανα μαλλια, μέσο ύψος, λευκο δερμα

και η Ζανα, 40αρα, 4αρια βυζια, λιγο ψυχρη στην αρχη, κοντοχοντρουλη (οσ μ'αρεσει), ξανθια ισια μαλλια, σφιχτο γκρι φορεμα στα καμπυλια της.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

Σονια (η Σοφι) στην [size=20pt]ποτρα[/size], 1.70μ, λεπτη, κοντα μαυρα μαλια, 40αρα, λιγο ψυχρη
Λια, 40αρα, [size=20pt]απλο ντυμενη[/size] με τζιν και χωρις μακιγιαζ, λεπτη, κοντη 1.60μ, [size=20pt]γλυγια[/size] πολυ χαμογελαστη με [size=20pt]χαρισμα[/size], 2.5 [size=20pt]βυζαρια[/size] φτιαγμενα
Λιζα, 25 χρονων, ξανθια, ομορφο προσωπο, λεπτη και γυμνασμενο σωμα, τελεια βυζια
Τζενη, 20αρα, καλο πρόσωπο αλλα [size=20pt]κουραστο[/size] αδιαφορα υφος, ισια καστανα μαλλια, ψηλη 1.75μ, λιγο αφρατουλα

και η Ζανα, 40αρα, 4αρια βυζια, λιγο ψυχρη στην αρχη, κοντοχοντρουλη ([size=20pt]οσ μ'αρεσει[/size]), ξανθια ισια μαλλια, σφιχτο γκρι φορεμα στα[size=20pt] καμπυλια[/size] της.

Είσαι συγγενής του Τσακαλώτου;

• Like
Αντιδράσεις: steeve

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306

Σονια (η Σοφι) στην ποτρα, 1.70μ, λεπτη, κοντα μαυρα μαλια, 40αρα, λιγο ψυχρη
Λια, 40αρα, απλο ντυμενη με τζιν και χωρις μακιγιαζ, λεπτη, κοντη 1.60μ, γλυγια πολυ χαμογελαστη με χαρισμα, 2.5 βυζαρια φτιαγμενα
Τζενη, 20αρα, καλο πρόσωπο αλλα κουραστο αδιαφορα υφος, ισια καστανα μαλλια, ψηλη 1.75μ, λιγο αφρατουλα

και η Ζανα, 40αρα, 4αρια βυζια, λιγο ψυχρη στην αρχη, κοντοχοντρουλη (οσ μ'αρεσει), ξανθια ισια μαλλια, σφιχτο γκρι φορεμα στα καμπυλια της.
Η ζανα περνάει στο δωμάτιο ξανα;;

Fizzgiggious

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
0
Η ζανα περνάει στο δωμάτιο ξανα;;
Ναι αλλα δεν ηταν μεσ'την παρελαση και ζητησα την Λια για μια ωρα μασαζ και στο δωματιο με προσφερε τεσσερα χερια και μου ειπε οτι συνήθως το κανει μαζι την Ιζαμπελλα, Ρανια, η Ζανα. Διαλεξα 4 χερια μαζι τις Λια και Ζανα. Εβακα κριτικι στο αλλο φορουμ.:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom