Νταμπλ πλέι 100 ευρά.
Εννοείς 2 τουφεκιές?
Σας ασπάζομαι!
:-*
Νταμπλ πλέι 100 ευρά.
Σας ασπάζομαι!
Αισθάνομαι σχεδόν δέος που η πρώτη απάντηση μου είναι σε εσένα. Ανήκεις στην κατηγορία των γνωστών-άγνωστων μέντορών μου.
Και ναι, λέγοντας νταμπλ πλέι εννοώ δύο τουφεκιές.
Εντός του τιμολογιακού κανόνα των ιδρυμάτων κοινώς.Ουδέν σκόντο! (ακόμη)
Η Νικόλ που αλλού δουλεύει;
Η νικόλ κατά τον nickpar, thread πρώην Άνδρου-Υπέρβαση, απάντηση 113 και κάτω, εθεάθη στο εν λόγω ελαιοτριβείο.
....η νικόλ πρόσφατα εθεάθη συγγρού 45!
γουσταρει καβλια απο πολλες περιοχες τις αθηνας....να εκανε και καλο προγραμμα!!!ετσι λιγο για αλλαγη το κοριτσι
γουσταρει καβλια απο πολλες περιοχες τις αθηνας....να εκανε και καλο προγραμμα!!!
η ζανα παιζει κανονικα,την πηρα πριν κανα δεκαημερο.Παραμένει πάντως πρόδηλος η αποχή της Ζάνας. Εάν κάποιος συναγωνιστής την έχει γευθεί κατά το τελευταίο δίμηνο ας το αναφέρει. Εκτιμώ επίσης ότι η Σόνια ή κρέμασε τα παπούτσια (μπα, δεν νομίζω) ή θα παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα ή ψάχνει για κάνα συμβόλαιο στο εξωτερικό χωρίς να αποκλείεται κι ο οιοσδήποτε αστάθμητος παράγοντας που την ανάγκασε να απέχει(πχ. λόγοι υγείας, οικογενειακά θέματα κτλ). Όχι ότι κατέβασα και πλερέζες αλλά λέμε, χάριν κουτσομπολιού...Η νικόλ είχε αναφερθεί ότι εθεάθη σε άλλο ίδρυμα ίσως εν είδει εξτρά εργασίας-αναφέρθηκε σε άλλο θρέντ, ίσως σε βοηθήσει άλλος συναγωνιστής, δεν το θυμάμαι-. Λέγοντας νταμπλ πλέιγια να μην παρεξηγούμαι εννοώ δύο εκτονώσεις με μία θεραπεύτρια= 100 ευρά.
Πριν 15θήμερο και εγώ...η ζανα παιζει κανονικα,την πηρα πριν κανα δεκαημερο.
η ζανα παιζει κανονικα,την πηρα πριν κανα δεκαημερο.
Πριν 15θήμερο και εγώ...
Ακομη το ιδιο !!!Κοστολόγιο...το σύνηθες?
Ακομη το ιδιο !!!
Εχω πάρα πολύ καιρό να περάσω απο κει,διαβάζω όμως οτι συνηθως είναι φουλ απο κόσμο.....και μάλιστα κόσμο που περνάει πολύ καλά και δεν δυσανασχετεί με τις τιμές.Αρα,γιατί να ρίξει η Ζάνα τις τιμές?
Εχω πάρα πολύ καιρό να περάσω απο κει,διαβάζω όμως οτι συνηθως είναι φουλ απο κόσμο.....και μάλιστα κόσμο που περνάει πολύ καλά και δεν δυσανασχετεί με τις τιμές.Αρα,γιατί να ρίξει η Ζάνα τις τιμές?