Χαίρεται η συγκεκριμένη κοπέλα θα έρθει στην Χαλκίδα;Αυτη θα ξαναερθει ξερουμε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο Σαχτούρη 1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 744
- Εμφανίσεις 230K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Δεν αξιζει γιατι παλια που δεν περασα στο δωματιο σε τσαρκα ειχε βγαλει χολη
Καιτη δεν ξερω ας ενημερωσει οποιος παει
(Χαλκιδική). Και άσε να παραπονιούνται στην Πάτρα
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Η αγγελικη φιλε ειναι η παλια ζιζελ ειχε ξαναερθει πατρα παλιοτερα,μια μελαχροινη αδυνατη ψηλη ολο τατου με πλαστικα χειλη βυζια κλπ ηλικιας 40 μαιων περιπουΆποψη για τα δύο κορίτσια έχει κανείς;
Δεν αξιζει γιατι παλια που δεν περασα στο δωματιο σε τσαρκα ειχε βγαλει χολη
Καιτη δεν ξερω ας ενημερωσει οποιος παει
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Τσάρκα στη καιτη είναι μια κοντή 1,55 πολύ μέτρια γενικά αδιάφορη για να περάσει καποιος.
Χθεσινή επίσκεψη και στα δύο στούντιο, με στόχο την Μαργαρίτα. Εν τελει δεν μπήκα εκεί, (δε θα επεκταθώ, έστειλα μήνυμα στην Άντζελα για το θέμα). Πήγα στο Σαχτούρη λοιπόν όπου μάλλον ήταν η Καίτη. Εμφανισιακά εμένα μου άρεσε, και μπήκα. Στην επικοινωνία μεγάλο θέμα, ξέρει λίγα ελληνικά αλλά δε καταλαβαίνει και πολλα, ούτε αγγλικά. Στα του αγώνα πολύ μετρια τα πράγματα, δεν προτείνεται. Σίγουρα δε θα τη ξαναπροτιμήσω
Επίσης θα ήθελα κάποιος να πει μια άποψη για τη Λανα. Εχω διαβάσει ότι είναι μιλφ κλπ. Διάβασα κάποιες κριτικές από Αθήνα που μου είπαν ότι είναι η ίδια κοπέλα. Αλλα εκεί την λένε ως ΜΙΛΦ-αξία και μιλάμε για κριτικές από το 2013. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι για αυτή οι κριτικές. Αξίζει το κόπο να την επισκεφτούμε;
Aggelo821
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2024
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Anzela στείλε το κορίτσι πάνω σε μας
Στούντιο Κ Όθωνος Αμαλίας 100 τηλ.261 034 6443. Είναι η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ, ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΎΡΙΟ![]()

Περιγράφεις λίγο εμφάνιση αδερφέ;Περασα από λανα. Τα πάντα όλα σπέσιαλ. Αξιζει.
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Μπράβο στον φίλο Τονη που φροντίζει να έχει αποκλειστικά θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο μαγαζί και ποστάρει μόνο όταν ζορίζουν τα πράγματα για τη διεύθυνση 
Εγώ πλήρωσα και πέρασα στην κοπέλα. Δεν πλήρωσε το μαγαζί. Και από υπηρεσίες στη συγκεκριμένη κοπέλα έμεινα ευχαριστημένος.Μπράβο στον φίλο Τονη που φροντίζει να έχει αποκλειστικά θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο μαγαζί και ποστάρει μόνο όταν ζορίζουν τα πράγματα για τη διεύθυνση![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 889
- Εμφανίσεις