Νέα

Στούντιο Σαχτούρη 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 757
  • Εμφανίσεις 235K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Patrinoss

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα ποτε θα ερθει η Πωλινα πάτρα που εχει καιρό;

bartanestis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2010
Like
18
Πόντοι
0
Φιλε εχεις παει με ρεγγινα?
Πες μας εντυπωσεις.
Λεπτή, ωραίο σώμα - ειδικά πόδια, ικανοποιητικό πρόσωπο. Πολύ θερμή κι ευχάριστη, δοτική, την ενδιαφέρει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, δε τσιγγουνεύεται τα προκαταρκτικά!

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
456
Πόντοι
21
Λεπτή, ωραίο σώμα - ειδικά πόδια, ικανοποιητικό πρόσωπο. Πολύ θερμή κι ευχάριστη, δοτική, την ενδιαφέρει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, δε τσιγγουνεύεται τα προκαταρκτικά!
Ηλικια υψος ?

OP
OP
Anzela$$$

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.463
Πόντοι
456
Στούντιο Κ Όθωνος Αμαλίας 100 τηλ.261 034 6443. Η ΛΑΝΑ
1000015184.jpg
1000015185.jpg
1000015186.jpg

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
152
Πόντοι
0
Εμείς την θέλουμε μόνιμα Αθήνα
Ειχαμε αυτην την κοριτσαρα στα μασατζιδικα και την χασαμε. Μιλάμε για τρομερό κοριτσι. Η νούμερο 1 επιλογή μου σε ολη την πορνοκαργιερα μου

OP
OP
Anzela$$$

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.463
Πόντοι
456
Στούντιο ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 τηλ.2614012652, από αύριο Τετάρτη 13.03 είναι η ΣΟΦΊΑ
1000002582.jpg
1000002581.jpg

minaras85

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2022
Like
49
Πόντοι
0
Άντζελα εσύ θα μας επισκεφτείς ποτέ;

Romper

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2024
Like
42
Πόντοι
0
Η Σοφία τι λέει; Ξέρει κανείς;

OP
OP
Anzela$$$

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.463
Πόντοι
456
Η λανα ειναι η μιρα απο την βουρβαχη στην αθηνα
Δηλωνει ελληνιδα,δεν εχω παει μαζι της
Καμία από τα κορίτσια μας δε δηλώνει " ελληνιδα":2funny::2funny::2funny:δεν υπάρχει κανένας λόγος! Όλα τα κορίτσια είναι από τον ανατολικό μπλοκ που λένε

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
263
Πόντοι
21
Καλησπερα!Η Μαργαριτα ποτε θα ερθει ξανα;Το διημερο π ηρθε ημουν εκτος Πατρων.

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
270
Πόντοι
20
Κριτική για Εβελίνα,

Καταρχάς τα θετικά του μαγαζιού να τα ξαναπούμε, τα οποία είναι καθαρός χώρος και roster που 8 στις 10 κοπέλες αξίζουν να τις επισκεφθείς.

Η Εβελίνα δεν είναι μια απο τις κοπέλες που αξίζει να επισκεφθείς μετά την εμπειρία μου. Πρόκειται για μια λεπτή κοπέλα, ξανθιά και δείχνει μεγαλύτερη απο την ηλικία που αναφέρεται. Εχει χάσει πρόσφατα αρκετά κιλά με αποτέλεσμα να ειναι πολύ χαλαρό το στήθος και γενικά χαλαρό το δέρμα στο υπόλοιπο σώμα.
Ειναι βαριά καπνίστρια με αποτέλεσμα να είναι έντονη η μυρωδιά του τσιγάρου όταν πλησιάζει το προσωπό της. Εγω δεν μπορώ προσωπικά την τόσο έντονη μυρωδιά τσιγάρου.
Δεν κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό παρόλο που στο άλλο site αναφέρεται ότι κάνει. Το έμαθα αφού είχα δώσει τα λεφτά ωστόσο δεν θεώρησα οτι θα αποτελέσει πρόβλημα.

Στα του αγώνα ειναι κάτω του μετρίου. Εμένα δεν μου έκανε καν πίπα. Συνέχεια ήταν σε φάση μιας άρνησης και συζήτησης για τις στάσεις. Κανένας μας δεν ενδιαφέρεται να πιάσει συζήτηση για το οτι δεν κάνει στάση που είναι ξαπλωμένη μπρούμητα γιατι θεωρεί οτι θα σπάσει το προφυλακτικό (δεν το έχω ξανακούσει απο καμία ούτε μου έχει σπάσει ποτε προφυλακτικό). Γενικά δεν υπήρχε ερωτισμός ούτε καν προσπάθεια να σε καυλώσει. Έφυγα πολύ πριν τελειώσει ο χρόνος μου και με ρώτησε η υπηρεσία όπου με 2-3 κουβέντες κατάλαβε ότι η κοπέλα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα στάνταρ που μας έχει μάθει το μαγαζί.

Η κριτική είναι καθαρά ενημερωτική και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση να αδικηθεί η προσπάθεια που έχει γίνει απο την Antzela μέχρι ώρας. Η κοπέλα απλά δεν. Είμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει ενημέρωση απο την ίδια την υπηρεσία.

Romper

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2024
Like
42
Πόντοι
0
Κριτική για Εβελίνα,

Καταρχάς τα θετικά του μαγαζιού να τα ξαναπούμε, τα οποία είναι καθαρός χώρος και roster που 8 στις 10 κοπέλες αξίζουν να τις επισκεφθείς.

Η Εβελίνα δεν είναι μια απο τις κοπέλες που αξίζει να επισκεφθείς μετά την εμπειρία μου. Πρόκειται για μια λεπτή κοπέλα, ξανθιά και δείχνει μεγαλύτερη απο την ηλικία που αναφέρεται. Εχει χάσει πρόσφατα αρκετά κιλά με αποτέλεσμα να ειναι πολύ χαλαρό το στήθος και γενικά χαλαρό το δέρμα στο υπόλοιπο σώμα.
Ειναι βαριά καπνίστρια με αποτέλεσμα να είναι έντονη η μυρωδιά του τσιγάρου όταν πλησιάζει το προσωπό της. Εγω δεν μπορώ προσωπικά την τόσο έντονη μυρωδιά τσιγάρου.
Δεν κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό παρόλο που στο άλλο site αναφέρεται ότι κάνει. Το έμαθα αφού είχα δώσει τα λεφτά ωστόσο δεν θεώρησα οτι θα αποτελέσει πρόβλημα.

Στα του αγώνα ειναι κάτω του μετρίου. Εμένα δεν μου έκανε καν πίπα. Συνέχεια ήταν σε φάση μιας άρνησης και συζήτησης για τις στάσεις. Κανένας μας δεν ενδιαφέρεται να πιάσει συζήτηση για το οτι δεν κάνει στάση που είναι ξαπλωμένη μπρούμητα γιατι θεωρεί οτι θα σπάσει το προφυλακτικό (δεν το έχω ξανακούσει απο καμία ούτε μου έχει σπάσει ποτε προφυλακτικό). Γενικά δεν υπήρχε ερωτισμός ούτε καν προσπάθεια να σε καυλώσει. Έφυγα πολύ πριν τελειώσει ο χρόνος μου και με ρώτησε η υπηρεσία όπου με 2-3 κουβέντες κατάλαβε ότι η κοπέλα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα στάνταρ που μας έχει μάθει το μαγαζί.

Η κριτική είναι καθαρά ενημερωτική και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση να αδικηθεί η προσπάθεια που έχει γίνει απο την Antzela μέχρι ώρας. Η κοπέλα απλά δεν. Είμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει ενημέρωση απο την ίδια την υπηρεσία.
Ποια είναι αυτή η Εβελίνα; Για την Λάνα λές μήπως;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom