You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο Σαχτούρη 1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 757
- Εμφανίσεις 235K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Πες μας εντυπωσεις.
Δηλωνει ελληνιδα,δεν εχω παει μαζι της

δεν υπάρχει κανένας λόγος! Όλα τα κορίτσια είναι από τον ανατολικό μπλοκ που λένε
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 456
- Πόντοι
- 21
Φιλε εχεις παει με ρεγγινα?Αγάπη πρέπει να ξανάρθει οπωσδήποτε, και Ρεγγίνα επίσης.
Πες μας εντυπωσεις.
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Λεπτή, ωραίο σώμα - ειδικά πόδια, ικανοποιητικό πρόσωπο. Πολύ θερμή κι ευχάριστη, δοτική, την ενδιαφέρει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, δε τσιγγουνεύεται τα προκαταρκτικά!Φιλε εχεις παει με ρεγγινα?
Πες μας εντυπωσεις.
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 456
- Πόντοι
- 21
Ηλικια υψος ?Λεπτή, ωραίο σώμα - ειδικά πόδια, ικανοποιητικό πρόσωπο. Πολύ θερμή κι ευχάριστη, δοτική, την ενδιαφέρει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, δε τσιγγουνεύεται τα προκαταρκτικά!
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
30-35 max την έκοψα, ψηλή σχετικά (1,75 περίπου).Ηλικια υψος ?
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Οθωνος σήμερα ποια κοπέλα έρχεται;
paparinos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Ειχαμε αυτην την κοριτσαρα στα μασατζιδικα και την χασαμε. Μιλάμε για τρομερό κοριτσι. Η νούμερο 1 επιλογή μου σε ολη την πορνοκαργιερα μουΕμείς την θέλουμε μόνιμα Αθήνα
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 456
- Πόντοι
- 21
Η βαρβαρα ποτε θα ερθει?
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.463
- Πόντοι
- 456
Λίγο αργότεραΗ βαρβαρα ποτε θα ερθει?
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Παιδιά με Λάνα δοκίμασε κανείς;
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 456
- Πόντοι
- 21
Ειναι μια καλογνωμη κοπελα γυρω στα 35 αδυνατη και εγω εμεινα ευχαριστημενος οταν ειχα παειΗ Σοφία τι λέει; Ξέρει κανείς;
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 456
- Πόντοι
- 21
Η λανα ειναι η μιρα απο την βουρβαχη στην αθηναΠαιδιά με Λάνα δοκίμασε κανείς;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.463
- Πόντοι
- 456
Καμία από τα κορίτσια μας δε δηλώνει " ελληνιδα"Η λανα ειναι η μιρα απο την βουρβαχη στην αθηνα

Κριτική για Εβελίνα,
Καταρχάς τα θετικά του μαγαζιού να τα ξαναπούμε, τα οποία είναι καθαρός χώρος και roster που 8 στις 10 κοπέλες αξίζουν να τις επισκεφθείς.
Η Εβελίνα δεν είναι μια απο τις κοπέλες που αξίζει να επισκεφθείς μετά την εμπειρία μου. Πρόκειται για μια λεπτή κοπέλα, ξανθιά και δείχνει μεγαλύτερη απο την ηλικία που αναφέρεται. Εχει χάσει πρόσφατα αρκετά κιλά με αποτέλεσμα να ειναι πολύ χαλαρό το στήθος και γενικά χαλαρό το δέρμα στο υπόλοιπο σώμα.
Ειναι βαριά καπνίστρια με αποτέλεσμα να είναι έντονη η μυρωδιά του τσιγάρου όταν πλησιάζει το προσωπό της. Εγω δεν μπορώ προσωπικά την τόσο έντονη μυρωδιά τσιγάρου.
Δεν κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό παρόλο που στο άλλο site αναφέρεται ότι κάνει. Το έμαθα αφού είχα δώσει τα λεφτά ωστόσο δεν θεώρησα οτι θα αποτελέσει πρόβλημα.
Στα του αγώνα ειναι κάτω του μετρίου. Εμένα δεν μου έκανε καν πίπα. Συνέχεια ήταν σε φάση μιας άρνησης και συζήτησης για τις στάσεις. Κανένας μας δεν ενδιαφέρεται να πιάσει συζήτηση για το οτι δεν κάνει στάση που είναι ξαπλωμένη μπρούμητα γιατι θεωρεί οτι θα σπάσει το προφυλακτικό (δεν το έχω ξανακούσει απο καμία ούτε μου έχει σπάσει ποτε προφυλακτικό). Γενικά δεν υπήρχε ερωτισμός ούτε καν προσπάθεια να σε καυλώσει. Έφυγα πολύ πριν τελειώσει ο χρόνος μου και με ρώτησε η υπηρεσία όπου με 2-3 κουβέντες κατάλαβε ότι η κοπέλα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα στάνταρ που μας έχει μάθει το μαγαζί.
Η κριτική είναι καθαρά ενημερωτική και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση να αδικηθεί η προσπάθεια που έχει γίνει απο την Antzela μέχρι ώρας. Η κοπέλα απλά δεν. Είμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει ενημέρωση απο την ίδια την υπηρεσία.
Καταρχάς τα θετικά του μαγαζιού να τα ξαναπούμε, τα οποία είναι καθαρός χώρος και roster που 8 στις 10 κοπέλες αξίζουν να τις επισκεφθείς.
Η Εβελίνα δεν είναι μια απο τις κοπέλες που αξίζει να επισκεφθείς μετά την εμπειρία μου. Πρόκειται για μια λεπτή κοπέλα, ξανθιά και δείχνει μεγαλύτερη απο την ηλικία που αναφέρεται. Εχει χάσει πρόσφατα αρκετά κιλά με αποτέλεσμα να ειναι πολύ χαλαρό το στήθος και γενικά χαλαρό το δέρμα στο υπόλοιπο σώμα.
Ειναι βαριά καπνίστρια με αποτέλεσμα να είναι έντονη η μυρωδιά του τσιγάρου όταν πλησιάζει το προσωπό της. Εγω δεν μπορώ προσωπικά την τόσο έντονη μυρωδιά τσιγάρου.
Δεν κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό παρόλο που στο άλλο site αναφέρεται ότι κάνει. Το έμαθα αφού είχα δώσει τα λεφτά ωστόσο δεν θεώρησα οτι θα αποτελέσει πρόβλημα.
Στα του αγώνα ειναι κάτω του μετρίου. Εμένα δεν μου έκανε καν πίπα. Συνέχεια ήταν σε φάση μιας άρνησης και συζήτησης για τις στάσεις. Κανένας μας δεν ενδιαφέρεται να πιάσει συζήτηση για το οτι δεν κάνει στάση που είναι ξαπλωμένη μπρούμητα γιατι θεωρεί οτι θα σπάσει το προφυλακτικό (δεν το έχω ξανακούσει απο καμία ούτε μου έχει σπάσει ποτε προφυλακτικό). Γενικά δεν υπήρχε ερωτισμός ούτε καν προσπάθεια να σε καυλώσει. Έφυγα πολύ πριν τελειώσει ο χρόνος μου και με ρώτησε η υπηρεσία όπου με 2-3 κουβέντες κατάλαβε ότι η κοπέλα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα στάνταρ που μας έχει μάθει το μαγαζί.
Η κριτική είναι καθαρά ενημερωτική και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση να αδικηθεί η προσπάθεια που έχει γίνει απο την Antzela μέχρι ώρας. Η κοπέλα απλά δεν. Είμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει ενημέρωση απο την ίδια την υπηρεσία.
Ποια είναι αυτή η Εβελίνα; Για την Λάνα λές μήπως;Κριτική για Εβελίνα,
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 889
- Εμφανίσεις