Μέχρι τι ώρα ; Μπορώ να έρθω 2:30;Στούντιο ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από αύριο Τετάρτη 26.06 η ΜΙΣΈΛ για πέντε μέρες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο Σαχτούρη 1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 538
- Εμφανίσεις 147K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Ελπίζω σε ανανέωση γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί σε σχέση με το Σαχτούρη 1 μας απογοήτευε..
Θα επισκεφτώ να δω με την δίκη σας διεύθυνση πως θα είναι
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
10:00 το πρωί μέχρι στις 1:00 το βράδυΜέχρι τι ώρα ; Μπορώ να έρθω 2:30;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Λίγο αργότεραΗ Νίκη θα έρθει πάλι ;
μετα που θα παει ; ερχεται αθηνα ; κανει μονη τηε ; εχουμε σοσιαλ η κινητο της να μιλησω prive;Στούντιο ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΜΙΣΈΛ για άλλες τρεις μέρες (Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη)
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Θα πάει να ξεκουραστεί. Αθήνα δεν εργάζεται, ούτε μόνη της ούτε σε κάποια μαγαζιά. Prive συνομιλίες δεν επιθυμεί ούτε συγκεκριμένο κορίτσι ούτε η άλλες που έρχονται για δουλειά. Έχουν και προσωπική ζωή και δεν θέλουν να τους ενοχλεί κανείς που έχει σχέση με δουλειά στο ελεύθερο τους χρόνομετα που θα παει ; ερχεται αθηνα ; κανει μονη τηε ; εχουμε σοσιαλ η κινητο της να μιλησω prive;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Αυτό θα αποφασίσουμε εμείς με τα κορίτσια, και όχι κάποιος άλλοςΑνα 4 μερες καλο ειναι να αλλάζουν και να μην κάθονται παραπάνω
μετα το καλοκαιρι παλι δηλαδη;Θα πάει να ξεκουραστεί. Αθήνα δεν εργάζεται, ούτε μόνη της ούτε σε κάποια μαγαζιά. Prive συνομιλίες δεν επιθυμεί ούτε συγκεκριμένο κορίτσι ούτε η άλλες που έρχονται για δουλειά. Έχουν και προσωπική ζωή και δεν θέλουν να τους ενοχλεί κανείς που έχει σχέση με δουλειά στο ελεύθερο τους χρόνο
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Καλα καλο ειναι να μη λετε τη τελευταία πρώτη στον καθένα οπως τοτε που απο 30 το πήγατε 40 και λεγατε σε οποιον αρεσει..Αυτό θα αποφασίσουμε εμείς με τα κορίτσια, και όχι κάποιος άλλος
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Καλό θά είναι και εσείς να μην μου λέτε πως να διαχειριστώ το πρόγραμμα και την επιχείρηση. ΕυχαριστώΚαλα καλο ειναι να μη λετε τη τελευταία πρώτη στον καθένα οπως τοτε που απο 30 το πήγατε 40 και λεγατε σε οποιον αρεσει..
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Είμαστε πελάτες και εχουμε απαιτήσεις,δεν μπορουμε να κανουμε κριτική?Καλό θά είναι και εσείς να μην μου λέτε πως να διαχειριστώ το πρόγραμμα και την επιχείρηση. Ευχαριστώ
Οοοο καλές δουλειές !!!Στούντιο Κ Όθωνος Αμαλίας 100 η ΜΌΝΙΚΑ ( τα προγράμματα ξεκινούν από 40€)
Ελπίζω σε ανανέωση γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί σε σχέση με το Σαχτούρη 1 μας απογοήτευε..
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστούμε πολύ, μήν φανταστείτε ότι έχουμε κάνει πολλές αλλαγές, αλλά είναι στο πρόγραμμα να κάνουμε αλλαγές προς το καλύτεροΟοοο καλές δουλειές !!!
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Η Στέλλα που ερχόταν στο Κ, αν γίνεται να συνεχίσειΕυχαριστούμε πολύ, μήν φανταστείτε ότι έχουμε κάνει πολλές αλλαγές, αλλά είναι στο πρόγραμμα να κάνουμε αλλαγές προς το καλύτερο
ikarus1967
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 386
- Πόντοι
- 301
Και εγώ ελπίζω να ξαναέρθει. Επίσης καλό θα ήταν να ξαναέρχεται η Σοφία. Αλλά δεν ξέρω αν η Anzela έχει επαφή με τις κοπέλες που δούλευαν στο Studio k.Η Στέλλα που ερχόταν στο Κ, αν γίνεται να συνεχίσει
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Αν τα κορίτσια έχουν καλοσύνη και θέλουν να συνεργαστούν εγώ είμαι πρόθυμοι να το συζητήσω μαζί τουςΚαι εγώ ελπίζω να ξαναέρθει. Επίσης καλό θα ήταν να ξαναέρχεται η Σοφία. Αλλά δεν ξέρω αν η Anzela έχει επαφή με τις κοπέλες που δούλευαν στο Studio k.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣύντομαΤελεία και παύλα Μισέλ είναι καύλα. Εκείνη την Μαργαρίτα θα την δούμε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις