You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο Σαχτούρη 1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 529
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
δεν εχει να κανει με σεβασμο,αλλα με κοροϊδια γενικά.
εχω ακούσει οτι αυτη την στιγμή στις επαρχίες υπαρχει μια ασυδοσία στις τιμές.
παρηγορειά στον αρρωστο..
Γαμας και σάπιες με 40-50€ σπίτι τους.. τα νορμαλ εσκορτ τουλάχιστον 130€ κ πάνω κ τα καλά 200€
Για να κλαις το 40€ μάλλον είσαι αστός αθηναιος από πλατεία Αμερικής.
με 20 ευρω ειναι σταθμος λαρισης κ περιξ μεχρι και Φυλης,διδυμου,αγκυρας κτλ
10 κ 15 ειναι στο Μεταξι οπου ειδικα πρωινες βαρδιες γαμας φοβερα γκομενακια που ουτε στον υπνο σου δε βλεπεις...εμεις γαμαμε με τις τιμες αυτες κ τα φραγκα που μας μενουν τα επενδυουμε αλλου σε πιο χρησιμα πραγματα.Μαγκια μας.
εσυ γαμας με 40 ευρω, 5 λεπτα με το ρολοι στο χερι,σου λειπει μονιμως το μουνι γτ δε το χορταινεις κ ασε εμας να γλενταμε απειρες επιλογες που ουτε στα ονειρα σου δε φανταζεσαι.
Χαλανδρι μενω μην γστεναχωριεσαι για μενα,απολαμβανω σε ρετιρε τον αερα μου,εσενα να κλαις.
Ας το εκαναν 40 για μιση ωρα...η εργατοωρα στην ελλαδα πληρωνεται κατω απο 5 ευρω σε αγγλια βασικος 11 λιρες και με 20 λιρες λες ειναι καλος μισθος.
Στην αμερικη η εργατοώρα σε μια νορμαλ δουλεια παει 30 δολαρια...
Θέλω να πω πως 40 ευρω το 10λεπτο η το 15λεπτο ειναι οσο η επισκεψη σε ενα γιατρο ιδιώτη.
Εγω τα εχω κοψει στη πατρα είναι κλεψια σκέτη.
Ανεβαινω αθηνα καθε μηνα και χαλαω ενα 30αρι στο Μεταξουργείο συν 40 το πήγαινε ελα με το λεωφορείο 70 ευρω
3 πηδηματα στο μετάξι ταξιδάκι ενω εδω με 2 θα πηγαινα 80
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
ποσο το χρεωνεται το απλό εκει στην Πάτρα?
κανα 60 ευρω το απλό?
χα,χα,χα
κανα 60 ευρω το απλό?
χα,χα,χα
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 980
- Πόντοι
- 206
δεν ειναι πολλα τα 40 ευρω,πρεπει να σεβόμαστε την δουλειά και τον κόπο των κοριτσιών που κανουν το κατα δυναμη να μας ικανοποιήσουν.ποσο το χρεωνεται το απλό εκει στην Πάτρα?
κανα 60 ευρω το απλό?
χα,χα,χα
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
δεν ειναι πολλα τα 40 ευρω,πρεπει να σεβόμαστε την δουλειά και τον κόπο των κοριτσιών που κανουν το κατα δυναμη να μας ικανοποιήσουν.
δεν εχει να κανει με σεβασμο,αλλα με κοροϊδια γενικά.
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 980
- Πόντοι
- 206
μπορει να γινει και η Αθηνα ετσι...σιγα σιγαδεν εχει να κανει με σεβασμο,αλλα με κοροϊδια γενικά.
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
μεχρι στιγμής η Αθηνα γλεντάει,εσεις εκεί περιμένετε εμας αν κ οποτε αυξήσουμε τιμές.μπορει να γινει και η Αθηνα ετσι...σιγα σιγα
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 980
- Πόντοι
- 206
γλενταει και πολλες αρρωστιες ομως απ οτι ακουγεται...μεχρι στιγμής η Αθηνα γλεντάει,εσεις εκεί περιμένετε εμας αν κ οποτε αυξήσουμε τιμές.
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
μλκιες τπτ δεν τρέχει...κοιτάς κ που το βάζεις.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 456
ΝαιΚαι για το Κ πλέον από εσάς θα ενημερωνόμαστε;
Ναι στο Μεταξουργείο κ σταθμό λαρισης γαμας κ με 10€ μια χαρά.. στα μασατζιδικα 60€ θέλει για το απλό κ τα στούντιο μετά το ντου πεθάνανε.μεχρι στιγμής η Αθηνα γλεντάει,εσεις εκεί περιμένετε εμας αν κ οποτε αυξήσουμε τιμές.
Γαμας και σάπιες με 40-50€ σπίτι τους.. τα νορμαλ εσκορτ τουλάχιστον 130€ κ πάνω κ τα καλά 200€
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
εισαι κ ασχετος με τις τιμες γτ βιαζεσαι να υπερασπιστεις τα 40 για απλο...χα,χαΝαι στο Μεταξουργείο κ σταθμό λαρισης γαμας κ με 10€ μια χαρά.. στα μασατζιδικα 60€ θέλει για το απλό κ τα στούντιο μετά το ντου πεθάνανε.
10 κ 15 ειναι στο Μεταξι οπου ειδικα πρωινες βαρδιες γαμας φοβερα γκομενακια που ουτε στον υπνο σου δε βλεπεις...εμεις γαμαμε με τις τιμες αυτες κ τα φραγκα που μας μενουν τα επενδυουμε αλλου σε πιο χρησιμα πραγματα.Μαγκια μας.
εσυ γαμας με 40 ευρω, 5 λεπτα με το ρολοι στο χερι,σου λειπει μονιμως το μουνι γτ δε το χορταινεις κ ασε εμας να γλενταμε απειρες επιλογες που ουτε στα ονειρα σου δε φανταζεσαι.
Χαλανδρι μενω μην γστεναχωριεσαι για μενα,απολαμβανω σε ρετιρε τον αερα μου,εσενα να κλαις.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 456
Η κοπέλα αδιαθετησε δυστυχώς, και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να σταματήσειΤο studiok με την Βαλέρια το βρήκα κλειστό πάντως.
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Σωστός φιλε...40 ευρω το απλο ειναι πολλα για 10 λεπτά.εισαι κ ασχετος με τις τιμες γτ βιαζεσαι να υπερασπιστεις τα 40 για απλο...χα,χα
Ας το εκαναν 40 για μιση ωρα...η εργατοωρα στην ελλαδα πληρωνεται κατω απο 5 ευρω σε αγγλια βασικος 11 λιρες και με 20 λιρες λες ειναι καλος μισθος.
Στην αμερικη η εργατοώρα σε μια νορμαλ δουλεια παει 30 δολαρια...
Θέλω να πω πως 40 ευρω το 10λεπτο η το 15λεπτο ειναι οσο η επισκεψη σε ενα γιατρο ιδιώτη.
Εγω τα εχω κοψει στη πατρα είναι κλεψια σκέτη.
Ανεβαινω αθηνα καθε μηνα και χαλαω ενα 30αρι στο Μεταξουργείο συν 40 το πήγαινε ελα με το λεωφορείο 70 ευρω
3 πηδηματα στο μετάξι ταξιδάκι ενω εδω με 2 θα πηγαινα 80
Να την φέρετε πάντως.Η κοπέλα αδιαθετησε δυστυχώς, και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να σταματήσει
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.749
- Πόντοι
- 456
Από βδομάδα μόλις θα είναι οκΝα την φέρετε πάντως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις