Νέα

Στούντιο Σαχτούρη 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 610
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

patrinos2024

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Μαργαρίτα μωρό μου ....έλα από Τρίκαλα μετά... που σε περιμένουμε....love you babe ....hot babe
Η Μαργαρίτα για σήμερα και αύριο Πέμπτη 4.04
IMG-20230717-WA0000.jpg
Ερώτηση 1 η νίκη ποτέ ξανάρχεται ;;;
Και 2 εσυ κανείς ραντεβου και αν ναι ποτέ;;;

V18@

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
11
Πόντοι
0
Αν δε προλάβουμε μαργαρίτα σήμερα ξέρουμε ποια θα είναι αύριο μήπως η ακόμα ;

OP
OP
Anzela$$$

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.105
Πόντοι
456
Ερώτηση 1 η νίκη ποτέ ξανάρχεται ;;;
Και 2 εσυ κανείς ραντεβου και αν ναι ποτέ;;;
Για την Νίκη δεν ξέρω ακόμα. Την δεύτερη ερώτηση δεν τη κατάλαβα, σε εμένα απευθύνεστε?

john32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Like
113
Πόντοι
0
Καθυστερημένα λόγο έλλειψης χρόνου θα αναφέρω είχα τρείς καταπληκτικές συνεδρίες με την υπέροχη Μαργαρίτα δεν χρειάζεται να γράψω λεπτομέρειες η κάτι παραπάνω έχουν γραφτεί και από άλλους συναδέλφους για την κοπέλα η οποία δεν χρειάζεται διαφιμηση από κανέναν όπως επίσης κατά τις επισκέψεις είδα καί τό κατάστημα είχε αρκετή κίνηση πιστεύω να γίνομαι κατανοητός

Felix6

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Η Μαργαρίτα πότε θα μας ξαναέρθει?

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
638
Πόντοι
81
Εσείς οι Πατρινοί είστε τυχερακηδες , μια χαρά περνάτε, σας έφερε Ντάρια, Μαργαρίτα και τώρα την SEX BOMB Μισέλ ... . . . Νταξει αν μου χε συμβεί εμένα αυτό θα ξεφόρτωνα ότι είχα και δεν από χρήμα για να τις χορτάσω όλες τουλάχιστον από 3 φορές... ... αλλά ας αφήσουμε τι θέλουμε εμείς... καλά να περάσετε παίδες .... Εμείς χειροκίνητο εδώ και 3 ή 4 βδομάδες ....άσε έχω χάσει την μπάλα

OP
OP
Anzela$$$

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
4.105
Πόντοι
456
Εσείς οι Πατρινοί είστε τυχερακηδες , μια χαρά περνάτε, σας έφερε Ντάρια, Μαργαρίτα και τώρα την SEX BOMB Μισέλ ... . . . Νταξει αν μου χε συμβεί εμένα αυτό θα ξεφόρτωνα ότι είχα και δεν από χρήμα για να τις χορτάσω όλες τουλάχιστον από 3 φορές... ... αλλά ας αφήσουμε τι θέλουμε εμείς... καλά να περάσετε παίδες .... Εμείς χειροκίνητο εδώ και 3 ή 4 βδομάδες ....άσε έχω χάσει την μπάλα
Μην είσαι παράπονιαρης σου έχω αύριο μία από της αστυνομίες σου, και την άλλη εβδομάδα άλλη που είναι έρωτας σου σε απόσταση μόλις 60 χλμ

john32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Like
113
Πόντοι
0
:grin::grin:φιλε Argento μην παραπονιέσαι καί στα Τρίκαλα από ότι βλέπω δεν σας έχει αφήσει έτσι έχουν περάσει καλές παρουσίες και κάποιες από τις κοπέλες πού ήταν και στη Πάτρα μην τα θέλουμε όλα δικά μας , ορίστε από αύριο βλέπω τη Νίκη όπου η κοπέλα είναι super

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
638
Πόντοι
81
:grin::grin:φιλε Argento μην παραπονιέσαι καί στα Τρίκαλα από ότι βλέπω δεν σας έχει αφήσει έτσι έχουν περάσει καλές παρουσίες και κάποιες από τις κοπέλες πού ήταν και στη Πάτρα μην τα θέλουμε όλα δικά μας , ορίστε από αύριο βλέπω τη Νίκη όπου η κοπέλα είναι super
Ευτυχώς φίλε John ευτυχώς....και τώρα που χω και Λάρισα δίπλα θα παίζω σε διπλό ταμπλό....δεν θα μείνει τίποτα όρθιο....χαχαχα

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
638
Πόντοι
81
Σε πίπα και 4 που δοκίμασα Μισέλ ήταν σπέσιαλ εργαλείο. Αξιζει
Μισέλ είναι να χεις φράγκα και να τα χώνεις για πάρτη της ...είναι (να το πω λαικά) "Γκαύλα" το μωρό... ειδικά την Μισέλ δεν την χορταινω γενικώς....δεν την χορταινω

Sklhros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2019
Like
17
Πόντοι
0
Άντζελα εσύ ποτέ θα έρθεις Πάτρα ?

Stories

Νέο!

Stories