You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο Σαχτούρη 1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 534
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Σαχτούρη 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ για 3 ημέρες
Αυτοί που διαβάζουν θα αποφασίσουν ποια ενημέρωση θα πάρουν της μετρητής..
Εσύ γράψε ότι θέλεις και ανέβαζε ότι φωτογραφίες θέλεις.
Η Μαργαρίτα είναι με πραγματικά δικές της φωτογραφίες και είναι κούκλα.
Αν θες μονο θετικες κριτικες και καλα λογακια με λογοκρισια δε γινεται εδω
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Υπαρχει περιπτωση να ξαναερθει μεσα στον απριλιο;Στούντιο Σαχτούρη 1 αύριο 31.03 και την Δευτέρα 1.04 θά είναι η ΝΤΆΡΙΑ για 2 μέρες
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
ΝαιΥπαρχει περιπτωση να ξαναερθει μεσα στον απριλιο;
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Η Μαργαρίτα αξίζει.. αλλά εσύ καρφωνεσαι..
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το θέμα ότι βάζω κάποιους τάχα μου να γράφουν σχόλια και τα σχετικά!!!! Δεν το κάνω, γιατί δεν έχω ανάγκη από κάτι τέτοιο! Το μαγαζί δόξα το θεό πάει πολύ καλά, που να χτυπιεσται όλοι! Όπως δεν γνωρίζω ούτε προσωπικα ούτε φατσικα κανέναν από εσάς ότι και να γράφεται, είται καλά είται όχι, και δεν με νοιάζει και όλας!!!Και με της φωτογραφίες ήσυχη, ότι μου στέλνουν αυτό ανεβάζω. Και επαναλαμβάνω, ότι τα γούστα είναι διαφορετικά και για κάθε κορίτσι υπάρχει κόσμος που την προτιμά. Δεν σας τραβάει μέσα κάνεις με το ζόρι!!!! Έλεος με αυτή την καραμέλα!Η Μαργαρίτα αξίζει.. αλλά εσύ καρφωνεσαι..
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
Ζούμε στο 2024, μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες την κοπέλα με το κινητό σου και να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να μην είναι φωτογραφίες από το google.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Δεν μπορώ να κυνηγαω τα κορίτσια σε όλοι την Αθήνα η σε όλοι την Ελλάδα για μια φωτογραφία έξυπνε μου φίλε!!!! Και ότι μου δίνουν θα ανεβάζω. Καλή σας μεραΖούμε στο 2024, μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες την κοπέλα με το κινητό σου και να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να μην είναι φωτογραφίες από το google.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Και κάτι άλλο ,που τάχα μου για τα σχόλια πέφτω να σάς φαω άλλη δουλειά δεν έχω!!!! Αν με ρωτάτε κάτι σας απαντώ, και τα λέω τα πράγματα με το όνομα του, και έτσι όπως είναι! Δεν θα γλυφό κανέναν για να αρέσω!Ζούμε στο 2024, μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες την κοπέλα με το κινητό σου και να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να μην είναι φωτογραφίες από το google.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαχτούρη 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ για 3 ημέρες
Bizitolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Πειραχτηρια ειμαστε αντζελα, μην τα παιρνεις ολα τοσο βαρια. Εφοσον οι δουλειες πανε καλα μην σκας. Παντως την μαργαριτα την δοκιμασα το καλοκαιρι και ηταν πραγματικα πολυ καλη σε ολα. Εμφανιση, διαθεση και κολπα
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Δεν σκάω, απλά πολύ ευαίσθητη μας βγάλουν μερική, να μην τους πεις τίποτα αμέσως - τους την πέφτουν, τους κάνουν μπουλινκ, και μόνο αυτό ξέρουν, και μόνο αυτή έχουν δίκιο. Αν δεν είναι έτσι. Η Μαργαρίτα να ξέρετε μόνο για 3 ημέρες, οπότε αν θέλετε να την προλάβετε στης 4.04 είναι τελευταία μέραΠειραχτηρια ειμαστε αντζελα, μην τα παιρνεις ολα τοσο βαρια. Εφοσον οι δουλειες πανε καλα μην σκας. Παντως την μαργαριτα την δοκιμασα το καλοκαιρι και ηταν πραγματικα πολυ καλη σε ολα. Εμφανιση, διαθεση και κολπα
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Η νταρια ποτε ερχεται ξανα;Δεν σκάω, απλά πολύ ευαίσθητη μας βγάλουν μερική, να μην τους πεις τίποτα αμέσως - τους την πέφτουν, τους κάνουν μπουλινκ, και μόνο αυτό ξέρουν, και μόνο αυτή έχουν δίκιο. Αν δεν είναι έτσι. Η Μαργαρίτα να ξέρετε μόνο για 3 ημέρες, οπότε αν θέλετε να την προλάβετε στης 4.04 είναι τελευταία μέρα
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Εμείς γράφουμε για να βοηθάει ο ένας τον άλλον.. και να προστατευτούμε από λάθος πληροφορίες..Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το θέμα ότι βάζω κάποιους τάχα μου να γράφουν σχόλια και τα σχετικά!!!! Δεν το κάνω, γιατί δεν έχω ανάγκη από κάτι τέτοιο! Το μαγαζί δόξα το θεό πάει πολύ καλά, που να χτυπιεσται όλοι! Όπως δεν γνωρίζω ούτε προσωπικα ούτε φατσικα κανέναν από εσάς ότι και να γράφεται, είται καλά είται όχι, και δεν με νοιάζει και όλας!!!Και με της φωτογραφίες ήσυχη, ότι μου στέλνουν αυτό ανεβάζω. Και επαναλαμβάνω, ότι τα γούστα είναι διαφορετικά και για κάθε κορίτσι υπάρχει κόσμος που την προτιμά. Δεν σας τραβάει μέσα κάνεις με το ζόρι!!!! Έλεος με αυτή την καραμέλα!
Αυτοί που διαβάζουν θα αποφασίσουν ποια ενημέρωση θα πάρουν της μετρητής..
Εσύ γράψε ότι θέλεις και ανέβαζε ότι φωτογραφίες θέλεις.
Η Μαργαρίτα είναι με πραγματικά δικές της φωτογραφίες και είναι κούκλα.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Μέσα στο Απριλίο , θα δούμε, παρακολουθήστε της ενημέρωσης μουΗ νταρια ποτε ερχεται ξανα;
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
Δικαιωμα σου, οπως δικο μου δικαιωμα να λεω την αποψη μου σε ενα δημοσιο φορουμ.Δεν μπορώ να κυνηγαω τα κορίτσια σε όλοι την Αθήνα η σε όλοι την Ελλάδα για μια φωτογραφία έξυπνε μου φίλε!!!! Και ότι μου δίνουν θα ανεβάζω. Καλή σας μερα
Αν θες μονο θετικες κριτικες και καλα λογακια με λογοκρισια δε γινεται εδω
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 597
- Πόντοι
- 81
Μαργαρίτα μωρό μου ....έλα από Τρίκαλα μετά... που σε περιμένουμε....love you babe ....hot babeΗ Μαργαρίτα για σήμερα και αύριο Πέμπτη 4.04
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις