DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εμείς πάλι που γνωρίζουμε δυο πράγματα παραπάνω για την Αλίκη ελπίζουμε να ΜΗΝ επιστρέψει ξανά στο επάγγελμα όσο κι αν μας ήταν συμπαθής.
!!!
Εμείς πάλι που γνωρίζουμε δυο πράγματα παραπάνω για την Αλίκη ελπίζουμε να ΜΗΝ επιστρέψει ξανά στο επάγγελμα όσο κι αν μας ήταν συμπαθής.
εσυ μου εστειλες σχεδον το ιδιο μυνημα και στο fb?
υπαρχει μια μικρη περιπτωση (μη το δενεις και κομπο ) [size=40pt]να ξαναγυρισει η αλικη [/size] ;)
η πωλινα βεβαια ειναι πολυ καλη τωρα ;)
Όχι φίλε μου, δε φταίει αυτό.
Απ'όσο θυμάμαι, η Αλίκη μοιάζει λίγο στην Πωλίνα.Κυρίως σε αυτή τη φωτογραφία, που έχει την πλάτη γυρισμένη. ;) ;) ;) ;) ;)
θα χει άδικο να σε κατσαδιάσει η κέλλυ για το χιούμορ σου???Τι έγινε ? ή Αλίκη τό...φαγε το κομπόδεμα που με τόσο κόπο απόκτησε καί σκέφτεται επάνοδο ?
Όχι φίλε μου, δε φταίει αυτό.
Απ'όσο θυμάμαι, η Αλίκη μοιάζει λίγο στην Πωλίνα.Κυρίως σε αυτή τη φωτογραφία, που έχει την πλάτη γυρισμένη. ;) ;) ;) ;) ;)
θα χει άδικο να σε κατσαδιάσει η κέλλυ για το χιούμορ σου???
οντως εγω θελω να δω τις φωτοσ της.ελπιζω να ανεβουν στο κοντινο μελλονΡαϊσα: Ακούγεται πολύ εξωτικό!!!
Εγώ λέω ότι θα γυρίσει η Αλίκη! όλες γυρνάνε!!!
Επίσης προβλέπω ότι μέχρι τέλος Απριλίου η Μαρίνα (aka Γαβριέλα) θα έχει πάρει μεταγραφή....
Δε γυρνάνε ακριβώς όλες, απλά όσοι ξέρουμε την Άντζελα γνωρίζουμε ότι σε όλες δίνει μια δεύτερη ευκαιρία... Αν ξαναγίνει όμως μαλακία παίρνουν πόδι οριστικά κι έχει γίνει αυτό στο παρελθόν. Όσο για τη Μαρίνα ξέρεις κάτι και το λες αυτό;
τι εννοεις?Εμείς πάλι που γνωρίζουμε δυο πράγματα παραπάνω για την Αλίκη ελπίζουμε να ΜΗΝ επιστρέψει ξανά στο επάγγελμα όσο κι αν μας ήταν συμπαθής.
τι εννοεις?
Μια μελαχρινη με σγουρα μαλλια λιγο κάτω απο τους ωμους.Ραίσα ? ποιά είναι αυτή πάλι ?
Απο τις καλυτερες ερωτησεις που εχω διαβασει.Πάντως εχει αναβαθμιστεί πολυ το 104.
Και φυσικά κάθε στουντιο που θελει να κραταει το ενδιαφέρον του πελάτη ανανεώνει και το προσωπικό του. Κοπέλες πάνε κοπέλες έρχονται ...και σωστά γίνεται.
Κουράζονται και οι ίδιες και ο πελάτης.
Το θέμα είναι να γίνεται και ανανέωση πελατών... Αλλά σε αυτό θα πουν και οι κοπέλες...
Εφυγαν παλιοι πελάτες? Ηρθαν καινούργιοι? Καλύτερο το επίπεδο ή χειρότερο?