You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οχι δεν ειμαι θεος αλλα ρε συ, τα χω ολα εγω..σιγα καλε τοσο ωραιος εισαι πια????????
στειλε φωτο με π.μ.
σωμα , εμφανιση, στυλ, χαρακτηρα..
υγ γιατι να σου στειλω εγω, εσυ εστειλες ποδαρακια? ΠΡΙΤΣ
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
για το ντύσιμό μου, δεν ήταν τζιν το παντελόνι και τέλος πάντων ειλικρινά δεν είχα κάτι καλύτερο να φορέσω, μετά θα φορούσε κάτι τελείως γαμπριάτικο, κουστουμάτο, χειμωνιάτικο.
σου ζητώ συγγνώμη λοιπόν που δεν είμαι ο στυλάτος άνδρας που περιμένες να δεις και να πέσεις ξερεί από έρωτα... δεν είμαι αυτός, αλλά έπρεπε να το ξέρεις από πριν και να μην έχεις υπερβολικες απαιτήσεις...
ναι εσύ ήσουνα μουνάρα κοριτσάρα μου κι ευτυχώς που δεν είχες βάλει τίποτα πιο επίσημο γιατί θα με έκανες να φαίνομαι ακόμα χειρότερα ντυμένος.
έπρεπε να μου πεις να φορέσω ό,τι πιο επίσημο είχα αν το ήθελες... σου είπα ότι δεν ξέρω από αυτά, από ξενοδοχεία καλά και τέτοια, τι να κάνουμε;
δε βλέπω να αναφέρεις πάντως ότι είχα πάει νωρίτερα στο ξενοδοχείο και ότι φρόντισα να είναι έτοιμα όλα. πήγα να δω το δωμάτιο και μίλησα με τη ρεσεψιόν για τις υπηρεσίες... τεσπα...
δεν ζητησα να εισαι με κοστουμια αλλα ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ που μου ειπες οτι ημουν πολυ απλα ντυμενη ενω εγω ημουν μια κουκλα.τελειωσε το θεμα για μενα.......και παλι να εισαι καλα.....
σιγα καλε τοσο ωραιος εισαι πια????????
στειλε φωτο με π.μ.
δεσποινάρα βλέπω να σκάνε στο μαγαζί όλοι με λελουδια και βέρες και λευκές άμαξες. ελπίζω να μην σου σκάνε με ντύσιμο του ταμτάκου
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
το παιδι απλα εχει καποιο προβλημα να βρει κοπελα εξω για οποιονδποτε λογο και το αναζητα στα στουντιο, στο λαθος μερος δηλαδη..ορέστη με τόσα που σου έχει φάει καλύτερα ρούχα θα είχες. μαγκιά σου να τρως τα φράγκα σου όπου θες αλλά ρε φιλαράκι μην ερωτεύεσαι. το σεξ είναι γυμναστική όχι ψυχολογική εξάρτηση.........
απλο..
το παιδι απλα εχει καποιο προβλημα να βρει κοπελα εξω για οποιονδποτε λογο και το αναζητα στα στουντιο, στο λαθος μερος δηλαδη..
απλο..
άρχοντα stam για όλους μας είναι δύσκολο το καμάκι. άμε δεν φας τα μούτρα σου δεν μαθαίνεις. τώρα άμα μάθεις στο εύκολο γαμήσι συνηθίζεις και δεν ασχολείσαι με καμάκι
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
α γεια σου ;) ;)άρχοντα stam για όλους μας είναι δύσκολο το καμάκι. άμε δεν φας τα μούτρα σου δεν μαθαίνεις. τώρα άμα μάθεις στο εύκολο γαμήσι συνηθίζεις και δεν ασχολείσαι με καμάκι
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
άρχοντα stam για όλους μας είναι δύσκολο το καμάκι. άμε δεν φας τα μούτρα σου δεν μαθαίνεις. τώρα άμα μάθεις στο εύκολο γαμήσι συνηθίζεις και δεν ασχολείσαι με καμάκι
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.149
- Πόντοι
- 25.467
εχω τοσα να σχολιασω που πνιγηκα
Φρονείτε πως αξίζουν σχολιασμού;
Απλώς απαξιώστε.
Πρεπει να πας ταμειο και να πληρωσεις, για να μαθεις !!!άρχοντα stam για όλους μας είναι δύσκολο το καμάκι. άμε δεν φας τα μούτρα σου δεν μαθαίνεις. τώρα άμα μάθεις στο εύκολο γαμήσι συνηθίζεις και δεν ασχολείσαι με καμάκι
Παντα στο πρωτο ραντεβου της λεμε ποσο απλα και φτηνα ειναι ντυμενη και ποσο χαλια ειναι τα μαλια της. Βασικος κανονας.δεν ζητησα να εισαι με κοστουμια αλλα ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ που μου ειπες οτι ημουν πολυ απλα ντυμενη ενω εγω ημουν μια κουκλα.τελειωσε το θεμα για μενα.......και παλι να εισαι καλα.....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Σωστοςάρχοντα stam για όλους μας είναι δύσκολο το καμάκι. άμε δεν φας τα μούτρα σου δεν μαθαίνεις. τώρα άμα μάθεις στο εύκολο γαμήσι συνηθίζεις και δεν ασχολείσαι με καμάκι
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τι ειν τουτο τωρα τι θα τοκανε το χαρτακιΎστερα ανεβήκαμε στο δωμάτιο, κάναμε μπανάκι, χαλαρώσαμε, ξαπλώσαμε να δούμε tv, η Δέσποινα έγραψε σε ένα χαρτί του ξενοδοχείου ότι περνάμε υπέροχα και ότι εγώ νομίζω ακόμα πως είναι όνειρο
Ύστερα μου εξομολογήθηκε ότι δεν είχε πολλή όρεξη για σεξ, και της είπα οκ... (παρότι είχε φέρει μαζί της 20 προφυλακτικά).
τυπε μου φαινεται αυτη ηθελε να σου βαλει καποτες μεχρι και στα δαχτυλα απο τα ποδια.
εκτος και αν ηθελε να δουλεψει ολο τον οροφο ευκαιριας δοθεισης
Επέμεινα παραπάνω από όσο έπρεπε να μείνει και έβαλα και τη Μαρίνα να την πάρει τηλέφωνο να τη μεταπείσει, αλλά τίποτα.
επρεπε να παρεις και τη μανα της και να πεις δεν ειναι πραγματα αυτα
Μαθαίνω ότι έχει παράπονο που σχολίασα ότι το ντύσιμο της ήταν αρκετά απλό, ενώ εγώ το είχα πει για κομπλιμέντο.
ωπα στεκα τυπε εδω εχει ψωμι. η ντεπη μας τα ειπε αναποδα, οτι ηρθε ντυμενη σαν καθεδρικος και συ πηγες ντυμενος να μαζεψεις το παραγαδι
τα υπολοιπα βαριεμαι να σχολιασω. εισαι ολος ενα δακρυ.
Πρεπει να πας ταμειο και να πληρωσεις, για να μαθεις !!!άρχοντα stam για όλους μας είναι δύσκολο το καμάκι. άμε δεν φας τα μούτρα σου δεν μαθαίνεις. τώρα άμα μάθεις στο εύκολο γαμήσι συνηθίζεις και δεν ασχολείσαι με καμάκι
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Παντα στο πρωτο ραντεβου της λεμε ποσο απλα και φτηνα ειναι ντυμενη και ποσο χαλια ειναι τα μαλια της. Βασικος κανονας.
γιατι???αυτο δεν το ξερω για πες........
Δεσποινακι εσυ τι φορουσες?δεν ζητησα να εισαι με κοστουμια αλλα ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ που μου ειπες οτι ημουν πολυ απλα ντυμενη ενω εγω ημουν μια κουκλα.τελειωσε το θεμα για μενα.......και παλι να εισαι καλα.....
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
τυπε μου φαινεται αυτη ηθελε να σου βαλει καποτες μεχρι και στα δαχτυλα απο τα ποδια.
εκτος και αν ηθελε να δουλεψει ολο τον οροφο ευκαιριας δοθεισης
επρεπε να παρεις και τη μανα της και να πεις δεν ειναι πραγματα αυτα