ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μου φαίνεται ότι σας βασανίζουν κάποιες ανασφάλειες...
πηγε να της ξηγηθει ωραια φαση εδω αλλα μετα το γαμησε ξεκωλιαστηκε στα κλαμματα
Μου φαίνεται ότι σας βασανίζουν κάποιες ανασφάλειες...
χαίρομαι που με συγχωρείς, κάτι είνα κι αυτό...
αν νομίζεις ότι είναι και απαραίτητο να πηγαίνω και με άλλες για να νιώθεις ασφαλής, οκ...
σε ευχαριστώ που μου αναγνωρίζεις ότι είμαι καλό παιδί, αλλά προφανώς σαν άνδρας δε μετράω και το ξέρω...
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ σε όλους τους τομείς, ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ, να το ξέρεις πως είσαι υπέροχη και να μην αφήνεις οι άλλοι να σου φέρονται σαν να είσαι η τελευταία. να σέβεσαι πάνω από όλα τον εαυτό σου και την ωραία προσωπικότητά σου.
αν νομίζεις ότι είναι και απαραίτητο να πηγαίνω και με άλλες για να νιώθεις ασφαλής, οκ...
δεν ζητησα να εισαι με κοστουμια αλλα ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ που μου ειπες οτι ημουν πολυ απλα ντυμενη ενω εγω ημουν μια κουκλα.τελειωσε το θεμα για μενα.......και παλι να εισαι καλα.....
Τράβα αυτοκτόνα ρε συ..έλεος...
δεν ασχολουμε με το θεμα Δεν κάθομαι να δίνω συμβουλές σε χιλιοειπωμένα πράγματα έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με τον Ορέστη το παιδί δεν βάζει μυαλόεσύ αφου δεν γουστάρεις για διαβάζει το νήμα
Σωστός.
Τι τον κάνει (ακόμη πιο) ξεφτίλα τον άνθρωπο.
Κατινιές...
Τράβα αυτοκτόνα ρε συ..έλεος...
οχι τυπε ειναι αλητεια μη κερατωσεις με βαρια καρδια
ρε αλάνια όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει πλάκωμα του παίχτουρα με μια ιερόδουλη αλλά δεν θυμάμαι το όνομας της. που πήγαινε μέσα στο στούντιο και του έδινε άκυρο η ιερόδουλη.
ε ρε πούστη μου ζούμε μεγάλες στιγμές
Το παλικαρι βρισκεται σε συναισθηματικη φορτιση και δικαιουται να ξεσπασει οπως νομιζειΤράβα αυτοκτόνα ρε συ..έλεος...
Μόνο το σεξ δεν φτάνει να ενώσει δυο καρδιές όταν υπάρχουν διαφορές...πιο βαθιές...
...ενώ εσύ ήθελες να απολαύσεις τις ανέσεις του δωματιού και προτιμούσες να βγεις με έναν άνδρα, σίγουρο, που ξέρει τι θέλει, και όχι με ένα καλό παιδί όπως εγώ...
σε ευχαριστώ που μου αναγνωρίζεις ότι είμαι καλό παιδί, αλλά προφανώς σαν άνδρας δε μετράω και το ξέρω... σέβομαι το ότι δεν αντέχεις άλλο και σου εύχομαι και γω τα καλύτερα γιατί είσαι ένα πολύ καλό κορίτσι και όταν σταματήσεις αυτή τη δουλειά, θα κάνεις κάτι πολύ καλό στη ζωή σου, το πιστεύω ειλικρινά.
oπου σε συμφερει απαντας και εσυ
Το παλικαρι βρισκεται σε συναισθηματικη φορτιση και δικαιουται να ξεσπασει οπως νομιζει
Το να τον κοροιδευει ο καθενας ειναι ανουσιο και δεν οφελει ουτε και οδηγει πουθενα..... απλα αναδυκνειει την καφριλα που διεπει τον καθεναν ξεχωριστα
Τι του λες τωρα κι εσυ του ανθρωπου τωρα ? :S
ρε αλάνια όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει πλάκωμα του παίχτουρα με μια ιερόδουλη αλλά δεν θυμάμαι το όνομας της. που πήγαινε μέσα στο στούντιο και του έδινε άκυρο η ιερόδουλη.
ε ρε πούστη μου ζούμε μεγάλες στιγμές
τυπε μαρεσεις γιατι εισαι βραχος στις αποψεις και με συνοχη.
oπου σε συμφερει απαντας και εσυ
ε ρε παλιοθυληκα... το καψατε το παιδι ρε
ε ρε κρυφη καμερα που θελετε...