Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
ρε αλάνια όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει πλάκωμα του παίχτουρα με μια ιερόδουλη αλλά δεν θυμάμαι το όνομας της. που πήγαινε μέσα στο στούντιο και του έδινε άκυρο η ιερόδουλη.

ε ρε πούστη μου ζούμε μεγάλες στιγμές

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
χαίρομαι που με συγχωρείς, κάτι είνα κι αυτό...

αν νομίζεις ότι είναι και απαραίτητο να πηγαίνω και με άλλες για να νιώθεις ασφαλής, οκ...

σε ευχαριστώ που μου αναγνωρίζεις ότι είμαι καλό παιδί, αλλά προφανώς σαν άνδρας δε μετράω και το ξέρω...

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ σε όλους τους τομείς, ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ, να το ξέρεις πως είσαι υπέροχη και να μην αφήνεις οι άλλοι να σου φέρονται σαν να είσαι η τελευταία. να σέβεσαι πάνω από όλα τον εαυτό σου και την ωραία προσωπικότητά σου.

Τράβα αυτοκτόνα ρε συ..έλεος...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
δεν ζητησα να εισαι με κοστουμια αλλα ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ που μου ειπες οτι ημουν πολυ απλα ντυμενη ενω εγω ημουν μια κουκλα.τελειωσε το θεμα για μενα.......και παλι να εισαι καλα.....

ήσουνα μια κούκλα και ποτέ δεν είπα το αντίθετο... εγώ είπα επί λέξει ότι σε περίμενα πιο επίσημα ντυμένη και είχα άγχος επειδή εγώ δε φορούσα κάτι πολύ καλό, αλλά ευτύχως φορούσες κάτι απλό μεν, αλλά στυλάτο και ήσουνα πανέμορφη για άλλη μια φορά...

όλα αυτά τα είπα, απλώς εσύ στράβωσες γιατί δεν κατάλαβες ότι το είπα για καλό, τεσπα...

και συ να είσαι καλά... τέλειωσε τώρα, δεν πειράζει...  :)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
εσύ αφου δεν γουστάρεις για διαβάζει το νήμα :)
δεν ασχολουμε με το θεμα  :)Δεν κάθομαι να δίνω συμβουλές σε χιλιοειπωμένα  πράγματα έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με τον Ορέστη  το παιδί δεν βάζει μυαλό  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Μόνο το σεξ δεν φτάνει να ενώσει δυο καρδιές όταν υπάρχουν διαφορές...πιο βαθιές...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε αλάνια όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει πλάκωμα του παίχτουρα με μια ιερόδουλη αλλά δεν θυμάμαι το όνομας της. που πήγαινε μέσα στο στούντιο και του έδινε άκυρο η ιερόδουλη.

:rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τράβα αυτοκτόνα ρε συ..έλεος...
Το παλικαρι βρισκεται σε συναισθηματικη φορτιση και δικαιουται να ξεσπασει οπως νομιζει
Το να τον κοροιδευει ο καθενας ειναι ανουσιο και δεν οφελει ουτε και οδηγει πουθενα..... απλα αναδυκνειει την καφριλα που διεπει τον καθεναν ξεχωριστα

Τι του λες τωρα κι εσυ του ανθρωπου τωρα ? :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.240
Πόντοι
25.467
...ενώ εσύ ήθελες να απολαύσεις τις ανέσεις του δωματιού και προτιμούσες να βγεις με έναν άνδρα, σίγουρο, που ξέρει τι θέλει, και όχι με ένα καλό παιδί όπως εγώ...

σε ευχαριστώ που μου αναγνωρίζεις ότι είμαι καλό παιδί, αλλά προφανώς σαν άνδρας δε μετράω και το ξέρω... σέβομαι το ότι δεν αντέχεις άλλο και σου εύχομαι και γω τα καλύτερα γιατί είσαι ένα πολύ καλό κορίτσι και όταν σταματήσεις αυτή τη δουλειά, θα κάνεις κάτι πολύ καλό στη ζωή σου, το πιστεύω ειλικρινά.

Ανασφάλειες εκατέρωθεν λοιπόν...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Το παλικαρι βρισκεται σε συναισθηματικη φορτιση και δικαιουται να ξεσπασει οπως νομιζει
Το να τον κοροιδευει ο καθενας ειναι ανουσιο και δεν οφελει ουτε και οδηγει πουθενα..... απλα αναδυκνειει την καφριλα που διεπει τον καθεναν ξεχωριστα

Τι του λες τωρα κι εσυ του ανθρωπου τωρα ? :S

μα ρε τυπε κοιτα τι λεει και τι κατεβατα κατεβαζει και ολα αυτα χωρις νοημα αφου το θεμα εχει ληξει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ωχ τυπε εχεις δικιο. ντεζαβου. ρε ουστ να του λεει η αλλη, μα γιατι γιατι ο παιχτουρας.
μαγκες μη τρωτε ξηρους καρπους στα στουντιο κατι υποπτο μυριζει εδω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom