Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Να μην θαυμαζεις κανεναν και καμμια, καλη μου διαδικτυακη φιλη!!!...Να προσπαθησεις, να γνωρισεις καλυτερα τον εαυτο σου....γιατι μονο τοτε, θα γινεις πιο Ισχυρη(θα θαυμαζεις περισσοτερο τον εαυτο σου,παρα τους αλλους) και θα αγαπας ολους τους ανθρωπους....

αυτό ξαναπές το! είσαι σόφος ρε παιχτούρα! δεν έχει ανάγκη η Κέλλυ, αυτοθαυμάζεται μια χαρά! Σε μένα πες τα που καμιά φορά το χάνω λίγο και χαλιέμαι. Αλλά τώρα το έχω βρει αυτό που λες και είμαι ευτυχής.  ;)

ακομα και τους ηλιθιους/ες!!!

Εγώ είμαι ο ηλίθιος; thanks  :grin:

Την Πρωτοχρονια εφοσον εργαζεσαι, σου το καθοριζω απο τωρα, θα σου κανω την τιμη, να σου ελθω στο στουντιο, καθοτι αυτο το διαστημα εχω βρει δυο στουντιοεπιλογες και ειμαι ευχαριστημενος σαν πελατης!!!...Αλλα ειναι θεμα αμεσου χρονου να τις βαρεθω!!!

Ελπίζω να έχω και γω την τιμή να σε γνωρίσω και γω, θα σου στείλω και σένα προσκλητήριο αν είναι να κάνω την πρόταση στην Κέλλυ εκείνη τη μέρα.

Με το άλλο θέμα έχω μπερδευτεί πολύ, νόμιζα ότι είχες καταλάβει. Σου ξαναέστειλα πμ, ελπίζω να σε φώτισα κάπως.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
αχ το βρηκα!

[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ειμαι γκει[/size][/size][/size][/size] :boobies:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αυτό ξαναπές το! είσαι σόφος ρε παιχτούρα! δεν έχει ανάγκη η Κέλλυ, αυτοθαυμάζεται μια χαρά! Σε μένα πες τα που καμιά φορά το χάνω λίγο και χαλιέμαι. Αλλά τώρα το έχω βρει αυτό που λες και είμαι ευτυχής.  ;)

Εγώ είμαι ο ηλίθιος; thanks  :grin:

Ελπίζω να έχω και γω την τιμή να σε γνωρίσω και γω, θα σου στείλω και σένα προσκλητήριο αν είναι να κάνω την πρόταση στην Κέλλυ εκείνη τη μέρα.

Με το άλλο θέμα έχω μπερδευτεί πολύ, νόμιζα ότι είχες καταλάβει. Σου ξαναέστειλα πμ, ελπίζω να σε φώτισα κάπως.
Εμενα με φωτισες για το δικο σου οραμα....χαχαχα...κοιτα να φωτισεις, με Γνωση τον εαυτο σου, τωρα που εισαι νεος....γιατι δεν εισαι, σε σωστο δρομο σκεψης!!!!...Οσον αφορα, να με γνωρισεις οπως αναφερεις, συγνωμη αλλα δεν ζηταω ουτε απο ανδρες... αλλα ουτε απο γυναικες... στο διαδικτυο γνωριμια!!!!....Μονο πελατης στα στουντιο ειμαι και πηγαινω σε εργαζομενες!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Διαδικτυακα φιλαρακια μου, σας  αφηνω!!!...Ο καλυτερος τροπος για να ξεκινησουμε την ημερα μας, μεχρι να ελθει το δειλινο..... ειναι να κανουμε ευτυχισμενο τουλαχιστον εναν ανθρωπο!!!Να εχετε μια υπεροχη ημερα σημερα!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Διαδικτυακα φιλαρακια μου, σας  αφηνω!!!...Ο καλυτερος τροπος για να ξεκινησουμε την ημερα μας, μεχρι να ελθει το δειλινο..... ειναι να κανουμε ευτυχισμενο τουλαχιστον εναν ανθρωπο!!!Να εχετε μια υπεροχη ημερα σημερα!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Έγινε αγαπητέ διαδικτυακέ φίλε, σοφά τα λόγια σου, θα προσπαθήσουμε να τα τηρήσουμε όλοι πιστεύω τη σημερινή μέρα και κάθε μέρα.  ;)

Καλημέρα σε όλους κι από εμένα, αποχωρώ.  ;)

ΥΓ: Nio16 σεμνά, μην κουνιέσαι πολύ γιατί στο θρεντ αυτό υπάρχει πολύ βαρβατίλα που ενοχλείται από τα κουνήματα.  :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημέρα ;)

μέχρι τις 17:00 στο studio οι Αναστασία + Ελβίρα + Μπέτυ  :smitten: :smitten: :smitten:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
μετά από μια δύσκολη συνεχόμενη ππωινή βάρδια λιγάκι ξεκούραση....τι κάνει η καλή παρέα?? καλησπέρα και στα όμορφα κορίτσια...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
τι κανεις μαναρι?
τοχουμε λιωσει το cd σου  :cool2:
εχει γινει το studio πολυ lounge :happy:
να με ακούς άλλη φορά εμένα....ξέρεις πόσο καιρό χτυπιόμουν ότι πρέπει να αλλάξει η μουσική και ότι αποκλείεται να γουστάρουν οι πελάτες το ντάμπα ντούμπα??? έτσι είναι σούπερ...άμα θες έχω και άλλα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μετά από μια δύσκολη συνεχόμενη ππωινή βάρδια λιγάκι ξεκούραση....τι κάνει η καλή παρέα?? καλησπέρα και στα όμορφα κορίτσια...
Γιατι δεν ηλθες Μεγαρο χθες ? :think:

Εσυ εχασες.  :dunno:

Ειχαμε πολυ εκλεκτη παρεα. :grin:

Την καλησπερα μου στις Κυριες και τους Κύριους.

loukilouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
να με ακούς άλλη φορά εμένα....ξέρεις πόσο καιρό χτυπιόμουν ότι πρέπει να αλλάξει η μουσική και ότι αποκλείεται να γουστάρουν οι πελάτες το ντάμπα ντούμπα??? έτσι είναι σούπερ...άμα θες έχω και άλλα...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλησπέρα στην παρέα....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
σπίτι....  που να μαι... χαχα..... δεν γράφω και πολύ εδώ.... δεν έχω πολύ χρόνο γενικά, πολύ δουλειά, σχολάω αργά το απογευμα κι αραζω σπιτι... ;)

εσεις ολα καλα??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom