φίλε Heelover μια απο τα ίδια. Δουλεία και υποχρεώσεις. Σήμερα ήρθε και το χαράτσι για το ακίνητο καθώς και το τελος κυκλοφορίας του αμαξιού και νιώθω λες και πήρα αυταρχικό μόνο που αντί για δονητή πήραμε το πόδι του τραπεζιού....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
φίλε Heelover μια απο τα ίδια. Δουλεία και υποχρεώσεις. Σήμερα ήρθε και το χαράτσι για το ακίνητο καθώς και το τελος κυκλοφορίας του αμαξιού και νιώθω λες και πήρα αυταρχικό μόνο που αντί για δονητή πήραμε το πόδι του τραπεζιού....
ω ρε γλέντια.... ας είναι καλά το δώρο.... περιμένω κι εγώ τα τέλη..... 260 να τα αφήσω;; χαχα....
anyway.... αφου μας σηκωνεται... ολα τα αλλα λυνονται!! ;)
Επισκέπτης
τυποι μονο στα ποτα μεινατε?μαζευτήκαμε όλα τα ρεμάλια(cheyenne,amjik,px75,sarouman,novoselac,taftaar κλπ), ήπιαμε τα μπυρόνια μας και τα ποτάκια μας ενώ παράλληλα οι μελαχροινές κούκλες σαλονάριζαν άνετες και μας κράταγαν παρέα με πικάντικα αστεία,κουνήματα και υποννοούμενα. η μουσική ρομαντική και απαλή συμπλήρωνε το όλο ερωτικό σκηνικό...αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν...
Καλησπέρα σε όλους!και πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα μωρουλίνι!
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλησπέρα λεβέντη εγώ ντίεν ξέρω να έχω σύζυγοΚαλησπέρα μανδάμ. Τι κάνει ο σύζυγος;
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλησπέρα μωρό μου τι κανεις καλάκαλησπέρα μωρουλίνι!
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
για το "σπιδακο" μιλάς ντίεν είναι σύζυγος φίλοςΤον ξέχασες κιόλας τον σπιντάκο; :'(
isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Ανακοινώνω ότι ως σωστός άντρας που κρατάει το λόγο τίμησα την Ελένη και δεν έχω λόγια.... Επιτέλους τόπο τα ωραία μου λεφτουδάκια. Μπραβο και στο οίκημα!! Γενικά ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ανακοινώνω ότι ως σωστός άντρας που κρατάει το λόγο τίμησα την Ελένη και δεν έχω λόγια.... Επιτέλους τόπο τα ωραία μου λεφτουδάκια. Μπραβο και στο οίκημα!! Γενικά ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ
στο τσακ προλαβες μωρο γιατι απο βδομαδα η Ελενη φευγει με αδεια 15 μερες ;)
isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
στο τσακ προλαβες μωρο γιατι απο βδομαδα η Ελενη φευγει με αδεια 15 μερες ;)
Να πάει τώρα που πρόλαβα , ας πάει όπου θέλει... αρκεί να γυρίσι για να κάνουμε και Χριστούεγννα!! Πάντως πολλά μπράβο σε όλα στο κατάστημα . Η ελένη εντάξει μαγεία. Ο τύπος που κάθεται στο σαλόνι μας διαβάζει τώρα?? οεο?
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Ο τύπος που κάθεται στο σαλόνι μας διαβάζει τώρα?? οεο?
Τύπε .. σεβασμός στον bugs bunny....
isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Έλα πείτε μου να ξέρω. Απλώς κατάλαβα ότι κάθετια μεν εκεί αλλά δεν ήταν πελάτης.Τύπε .. σεβασμός στον bugs bunny....
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Καλησπερα σε ολη την καλη παρεα....
Γεια σου φίλε.. τι κάνεις? Επεσε λίγο νέκρα εδω ε?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
γεια σου γιατρέ...τι γίνεσαι? όλα καλά??Γεια σου φίλε.. τι κάνεις? Επεσε λίγο νέκρα εδω ε?
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
γεια χαρα ;) ετσι και ετσι ειμαι ναι το βλεπω αν και εχω καιρο να μπω... :- εσυ ολα καλα? Προχωράν τα μαθήματα?Γεια σου φίλε.. τι κάνεις? Επεσε λίγο νέκρα εδω ε?
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
γεια σου γιατρέ...τι γίνεσαι? όλα καλά??
Καλησπέρα! Καλά εσυ? Κανα νεο?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
καλησπέρα ταφ...μας έχουν ξενερώσει τα νέα μέτρα και τα χαράτσια...γεια χαρα ;) ετσι και ετσι ειμαι ναι το βλεπω αν και εχω καιρο να μπω... :- εσυ ολα καλα? Προχωράν τα μαθήματα?