Επισκέπτης
Μη φοβάσαι, πλέον οι μη πούστηδοι είναι οι παρεξηγημένοι...α να χαθεις.
εχω και πμ.
μαλακα.
Μη φοβάσαι, πλέον οι μη πούστηδοι είναι οι παρεξηγημένοι...α να χαθεις.
εχω και πμ.
μαλακα.
Μη φοβάσαι, πλέον οι μη πούστηδοι είναι οι παρεξηγημένοι...
τι μουφα πουστης ρε τυπε?γιατι να το πω τοτε?
γιατι τελευταια φιλε ?
Είμαι πολύ γέρος τύπε για καινούρια μυαλά...αφου δεν εισαι ανοιχτομυαλος.
Ωραίος. Και γιατί κάθεσαι και γράφεις εδώ αν επιτρέπεται;
Εγώ πάντως στρέιτ είμαι και ό,τι έχω πει, το λέω για πλάκα. Κάποιοι έχουνε αφήσει υποννοούμενα ότι είμαι γκέι. Δε θα είχα πρόβλημα να το πω, δεν είμαι κομπλεξικός. Απορώ πάντως.
Με την Κέλλυ, μας συνδέει μια ιδιόμορφη σχέση. Στην αρχή είχαμε τσακωθεί (κλασική Κέλλυ) και μετά εξελίχθηκε σε φιλικό αμόρε. Στο μέλλον μπορεί να γίνει και παθιασμένος έρωτας, που ξέρεις. Της έχω υποσχεθεί ότι θα την αφήσω τελευταία και θα της κάνω επίσημη πρόταση να την πάρω, την Πρωτοχρονιά (ήταν το κόλπο μου για να τη ρίξω, να γίνει λιώμα για πάρτη μου).
τι εγινεεεεεεεε
Σε παω λεμε.....χαχαχα!!!!!!Ωραίος. Και γιατί κάθεσαι και γράφεις εδώ αν επιτρέπεται;
Εγώ πάντως στρέιτ είμαι και ό,τι έχω πει, το λέω για πλάκα. Κάποιοι έχουνε αφήσει υποννοούμενα ότι είμαι γκέι. Δε θα είχα πρόβλημα να το πω, δεν είμαι κομπλεξικός. Απορώ πάντως.
Με την Κέλλυ, μας συνδέει μια ιδιόμορφη σχέση. Στην αρχή είχαμε τσακωθεί (κλασική Κέλλυ) και μετά εξελίχθηκε σε φιλικό αμόρε. Στο μέλλον μπορεί να γίνει και παθιασμένος έρωτας, που ξέρεις. Της έχω υποσχεθεί ότι θα την αφήσω τελευταία και θα της κάνω επίσημη πρόταση να την πάρω, την Πρωτοχρονιά (ήταν το κόλπο μου για να τη ρίξω, να γίνει λιώμα για πάρτη μου).
Ωραίος. Και γιατί κάθεσαι και γράφεις εδώ αν επιτρέπεται;
τι εγινεεεεεεεε
Κέλυ, την Πρωτοχρονιά θα δουλεύεις;τι εγινεεεεεεεε
δεν κοιμασαι καλο μου παιδι?τι εγινεεεεεεεε
Είναι τουριστικό μέρος τύπε και δεν θα πιάσει. Καλύτερα να το ανοίξεις στο Μενίδι να γαμούν κι οι γύφτοι. Οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι για να αποκλείεις πελάτες...γιατι να μην καθομαι ειναι μονο για στρειτ η παρεα σας?
δεν ξερω αν εισαι ενημερος μεσα απο αυτο τι site κανω προσπαθεια να ανοιξει ο πρωτος gay οικος ανοχης στα Καμμενα Βουρλα.
γιατι να μην καθομαι ειναι μονο για στρειτ η παρεα σας?
δεν ξερω αν εισαι ενημερος μεσα απο αυτο τι site κανω προσπαθεια να ανοιξει ο πρωτος gay οικος ανοχης στα Καμμενα Βουρλα.
Τύπε, έχεις δοκιμάσει ποτέ αυταρχικό στο 104;εννοούσα στο θρεντ, όχι στο site. καλά και γω τι κάνω θα μου πεις, άλλο θέμα...
έμενα πάντως μου αρέσει η παρέα σου και είμαι ανοιχτόμυαλος, καλή επιτυχία με τον οίκο ανοχής.
Πως εκανες παρεα???...Αγαπητικος εισαι???
εννοούσα στο θρεντ, όχι στο site. καλά και γω τι κάνω θα μου πεις, άλλο θέμα...
έμενα πάντως μου αρέσει η παρέα σου και είμαι ανοιχτόμυαλος, καλή επιτυχία με τον οίκο ανοχής.
Τύπε δεν ξηγιέσαι καλά. Κι εμείς οι στρέιτ έχουμε ψυχή!ε μου αρεσει αυτο το θρεντ γιατι μπαινουν και αλλοι γκει και ανωμαλοι και απο ολα δηλαδη. εχει ζουμι πως το λενε.
ευχαριστω για τα καλα σου λογια. να ταν ολοι και ολες σαν και σενα.θα σε καλεσω με πμ στα εγκαινια .
πρωτα ο πουστης.
Τύπε δεν ξηγιέσαι καλά. Κι εμείς οι στρέιτ έχουμε ψυχή!
Τύπε, έχεις δοκιμάσει ποτέ αυταρχικό στο 104;