Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
τι μουφα πουστης ρε τυπε?γιατι να το πω τοτε?
γιατι τελευταια φιλε ?

Ωραίος. Και γιατί κάθεσαι και γράφεις εδώ αν επιτρέπεται;

Εγώ πάντως στρέιτ είμαι και ό,τι έχω πει, το λέω για πλάκα. Κάποιοι έχουνε αφήσει υποννοούμενα ότι είμαι γκέι. Δε θα είχα πρόβλημα να το πω, δεν είμαι κομπλεξικός. Απορώ πάντως.

Με την Κέλλυ, μας συνδέει μια ιδιόμορφη σχέση. Στην αρχή είχαμε τσακωθεί (κλασική Κέλλυ) και μετά εξελίχθηκε σε φιλικό αμόρε. Στο μέλλον μπορεί να γίνει και παθιασμένος έρωτας, που ξέρεις. Της έχω υποσχεθεί ότι θα την αφήσω τελευταία και θα της κάνω επίσημη πρόταση να την πάρω, την Πρωτοχρονιά (ήταν το κόλπο μου για να τη ρίξω, να γίνει λιώμα για πάρτη μου).  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εγώ πάντως στρέιτ είμαι και ό,τι έχω πει, το λέω για πλάκα. Κάποιοι έχουνε αφήσει υποννοούμενα ότι είμαι γκέι. Δε θα είχα πρόβλημα να το πω, δεν είμαι κομπλεξικός. Απορώ πάντως.

Με την Κέλλυ, μας συνδέει μια ιδιόμορφη σχέση. Στην αρχή είχαμε τσακωθεί (κλασική Κέλλυ) και μετά εξελίχθηκε σε φιλικό αμόρε. Στο μέλλον μπορεί να γίνει και παθιασμένος έρωτας, που ξέρεις. Της έχω υποσχεθεί ότι θα την αφήσω τελευταία και θα της κάνω επίσημη πρόταση να την πάρω, την Πρωτοχρονιά (ήταν το κόλπο μου για να τη ρίξω, να γίνει λιώμα για πάρτη μου).  :grin:

παικτη δεν φταις εσυ που εισαι κουνιστος
το πεζοδρομιο ειναι λοξο.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Σε παω λεμε.....χαχαχα!!!!!!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

γιατι να μην καθομαι ειναι μονο για στρειτ η παρεα σας?
δεν ξερω αν εισαι ενημερος μεσα απο αυτο το site κανω προσπαθεια να ανοιξει ο πρωτος gay οικος ανοχης στα Καμμενα Βουρλα.

Επισκέπτης
δεν ξερω αν εισαι ενημερος μεσα απο αυτο τι site κανω προσπαθεια να ανοιξει ο πρωτος gay οικος ανοχης στα Καμμενα Βουρλα.
Είναι τουριστικό μέρος τύπε και δεν θα πιάσει. Καλύτερα να το ανοίξεις στο Μενίδι να γαμούν κι οι γύφτοι. Οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι για να αποκλείεις πελάτες...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
δεν ξερω αν εισαι ενημερος μεσα απο αυτο τι site κανω προσπαθεια να ανοιξει ο πρωτος gay οικος ανοχης στα Καμμενα Βουρλα.

εννοούσα στο θρεντ, όχι στο site. καλά και γω τι κάνω θα μου πεις, άλλο θέμα...

έμενα πάντως μου αρέσει η παρέα σου και είμαι ανοιχτόμυαλος, καλή επιτυχία με τον οίκο ανοχής.

Επισκέπτης

έμενα πάντως μου αρέσει η παρέα σου και είμαι ανοιχτόμυαλος, καλή επιτυχία με τον οίκο ανοχής.
Τύπε, έχεις δοκιμάσει ποτέ αυταρχικό στο 104;

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

ε μου αρεσει αυτο το θρεντ γιατι μπαινουν και αλλοι γκει και ανωμαλοι και απο ολα δηλαδη. εχει ζουμι πως το λενε.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια. να ταν ολοι και ολες σαν και σενα.θα σε καλεσω με πμ στα εγκαινια .
πρωτα ο πουστης.

Επισκέπτης
ε μου αρεσει αυτο το θρεντ γιατι μπαινουν και αλλοι γκει και ανωμαλοι και απο ολα δηλαδη. εχει ζουμι πως το λενε.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια. να ταν ολοι και ολες σαν και σενα.θα σε καλεσω με πμ στα εγκαινια .
πρωτα ο πουστης.
Τύπε δεν ξηγιέσαι καλά. Κι εμείς οι στρέιτ έχουμε ψυχή!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Τύπε, έχεις δοκιμάσει ποτέ αυταρχικό στο 104;

Όχι τύπε. Εσύ;

Ούτε καν ξέρω τι περιλαμβάνει ακριβώς, ακουστά μόνο.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι δε μου αρέσει να τον παίρνω (μέχρι νεωτέρας), ούτε να με κατουράνε, ούτε να με βρίζουν.

Κάνα ξύλο θα έπαιζα, αλλά σιγά μη δώσω φράγκα γι αυτό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom