lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
για τα καλύτερα και πιο ευγενικά κορίτσια...Είδατε τι κάνετε κορίτσια? το παιδί μέχρι μετακόμιση θα κάνει για πάρτη σας
για τα καλύτερα και πιο ευγενικά κορίτσια...Είδατε τι κάνετε κορίτσια? το παιδί μέχρι μετακόμιση θα κάνει για πάρτη σας
καλησπερα σε ολουσ που ειναι φαν του 104 :-* :-* :-* :-* :-*
γλικεμου θα σε περιμενο :-* :-* :-* :-* αλα οποσ ειπαμε σομα με σομα μονο μιν μου φερισ και τιν σκυλα σουμωρό μου αύριο πρωι περίμενε με...θα έρθω να παλέψουμε...
ναι και να δισ ποσ το κοβο μια και καλι με τσεκουριΓιατι αν δεν εισαι φαν του 104 τους κοβεις και την καλημερα εσυ???
γλικεμου θα σε περιμενο :-* :-* :-* :-* αλα οποσ ειπαμε σομα με σομα μονο μιν μου φερισ και τιν σκυλα σου
τρελλός είμαι?? να την ξεσκίσει ο δικός σου ο σεξομανής δολοφόνος???γλικεμου θα σε περιμενο :-* :-* :-* :-* αλα οποσ ειπαμε σομα με σομα μονο μιν μου φερισ και τιν σκυλα σου
δεν με έχεις δοκιμάσει!!!!Μην ανησυχεις αυτος λογια ειναι. Ουτε κωλο δεν περνει!!
ευχαριστώ...
δεν με έχεις δοκιμάσει!!!!
Δεν πάνε για σένα αλλού πάνε[/glow] ευχαριστώ...
με λίγη καλή διάθεση όλα γίνονται...Γιατι νομιζεις οτι ταιριαζουμε? η οτι εχω τετοια βιτσια?
κσερισ τι λεει μια παριμια εκει που ακουσ οτι εχει πολα κερασια κρατα και μικρο καλαθι ;)να περιμενο κατι τετιο διλαδι :-τρελλός είμαι?? να την ξεσκίσει ο δικός σου ο σεξομανής δολοφόνος???
κσερισ τι λεει μια παριμια εκει που ακουσ οτι εχει πολα κερασια κρατα και μικρο καλαθι ;)να περιμενο κατι τετιο διλαδι :-
για το σκύλο σου έλεγα...δεν θα φέρω τη δικιά μου...θα έρθω μόνος μου και θα παλέψουμε μέχρι να με παρακαλάς να σταματήσω...αλλά πάντα με τρυφερότητα και ευγένεια...κσερισ τι λεει μια παριμια εκει που ακουσ οτι εχει πολα κερασια κρατα και μικρο καλαθι ;)να περιμενο κατι τετιο διλαδι :-
κρίμα, και έλεγα ότι έχω υποστηρικτές...Δεν πάνε για σένα αλλού πάνε
Γιατι νομιζεις οτι ταιριαζουμε? η οτι εχω τετοια βιτσια?
ναι και να δισ ποσ το κοβο μια και καλι με τσεκουρι
άμα δεν μου κάτσεις εσύ είπα να μαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες...
ι πολι κοντρα στο τελοσ βλεπο να γινουν θαβματα