Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αμα θα φασ τιν γλοσα μου εγώ με τι να σε γλιψο μετα
Έχεις πολύ γέλιο. Όπως επίσης και μεγάλο μυαλό.My respects
Αν και παλιά φωτογραφια ειναι πολυ εντυπωσιακη.
Μου φενεται θα αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα την περιπτωση για DUO, μιας και μεχρι τωρα προτιμαω μια παρτενερ για να αφοσιωνομαι σε αυτην και να της τα δινω ολα......
ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΑΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣΈχεις πολύ γέλιο. Όπως επίσης και μεγάλο μυαλό.My respects
καλως τον.....σε ευχαριστω πολυ μωρο μου για τις ευχες σου.....Αν και παλιά φωτογραφια ειναι πολυ εντυπωσιακη.
Μου φενεται θα αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα την περιπτωση για DUO, μιας και μεχρι τωρα προτιμαω μια παρτενερ για να αφοσιωνομαι σε αυτην και να της τα δινω ολα......
ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΑΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ
ΟΧΙ ΡΕ ΜΟΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑ ΕΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΘΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ Ε ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕΝΑ .... ΠΗΓΑΔΙ ΧΑΧΑΑαα..Δηλαδή θα έχεις πρόβλημα με μένα που έχω αρκετά μεγάλο *****;Και ήθελα τόσο να σου ρθω να σε χαρώ
www.postimage.org/] [/url]Δε θα φάω τη γλώσσα σου, αυτήν θα τη φάει η Κέλλυ. Εγώ το γατάκι σου θα φάω!
Δε θα φάω τη γλώσσα σου, αυτήν θα τη φάει η Κέλλυ. Εγώ το γατάκι σου θα φάω!
ΟΚ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΡΑΖΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣΟΥ ΤΟΤΕ :-* :-* :-* :-*Δε θα φάω τη γλώσσα σου, αυτήν θα τη φάει η Κέλλυ. Εγώ το γατάκι σου θα φάω!
Εδω ειμαστε !που πηγατε καλε ολοι σας???
εσυ πλεον δεν εισαι εδω εισαι"αλλου"Εδω ειμαστε !
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(εσυ πλεον δεν εισαι εδω εισαι"αλλου"
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Αφου σου εξηγησα!
γιατι τον μπιραζισ το μικρουλι μασ επειδη τον βλεπετε μικρο για φτοεσυ πλεον δεν εισαι εδω εισαι"αλλου"
2 μεχρι στιγμης που μαυρισατε την κριτικη μου
ΚΛΑΨΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
Μετα την κελλυ ειμαι ο θεος των αγαπουληδων, βουτυρο στο ψωμι θα στε απο δω και περα..
σκαστε τωρα και μαυριστε την κριτικη..
βαλε την ταξη!γιατι τον μπιραζισ το μικρουλι μασ επειδη τον βλεπετε μικρο για φτο