stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Stam σου απλωσε το χερι της η Κελλυ,σειρα σου τωρα να κανεις κινηση.. ;) ;) ;) ;) ;)
και καλα θα κανεις μωρο πιεσ και μια κορονα για μεναΕπειδη κανει αρκετη ζεστη σημερα και ειστε διδυμο φωτια![]()
το μωρο μου και η Κελλυ μας,παω να πιω μια κρυα να δροσιστω γιατι εχω αναψει λιγο....
![]()
![]()
![]()
αυτα δεν γινονται και πολυ δημοσιαStam σου απλωσε το χερι της η Κελλυ,σειρα σου τωρα να κανεις κινηση.. ;) ;) ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
καλα να περασεις Κωστη μου....ελα γριγορα....Επειδη κανει αρκετη ζεστη σημερα και ειστε διδυμο φωτια![]()
το μωρο μου και η Κελλυ μας,παω να πιω μια κρυα να δροσιστω γιατι εχω αναψει λιγο....
![]()
![]()
![]()
Οκ μωρο στην υγεια μας τοτε,θα τα πουμε σε λιγακι παλι... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*και καλα θα κανεις μωρο πιεσ και μια κορονα για μενα![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αυτα δεν γινονται και πολυ δημοσια![]()
Η κελλυ εκμεταλευτηκε το οτι ειμαι μικρος και αρχησε να με πειράζει :'( :'(![]()
ΥΓ θα τα πω ολα στην αντζελα κελλυ![]()
![]()
Οκ Κελλυ,σου δινω τον λογο μου οτι πριν να σχολασετε θα εχω επιστρεψει,θα πιω μια και για 'σενα λογω της ημερας να σου ευχηθω κιολλας επιβαλλεται αλλωστε.. :-* :-* :-* :-* :-* :-* Τα λεμε σε λιγο παλι,να μου προσεχεις το μωρο μου Κελλυ και εσυ μωρο να προσεχεις την Κελλυ μας.καλα να περασεις Κωστη μου....ελα γριγορα....
ειμαι και εγω εδω εε με ξεχασατε :'( :'( :'( :'( :'(
Πως να σε ξεχασουμε μωρο μου,ειναι ποτε δυνατον![]()
,θα τα πουμε σε λιγο.
μμμμμμμμμμμμμμ........... :-*Μετά από αυτήν τη φωτογραφία υπάρχει ευτυχία που πωλείται σε στιγμές ηδονής!!!