sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
καλησπέρα και από μένα αγοράκια μου :-* :-* :-*
δεν εχω λογια...ευχαριστω πολυ...ειναι υπεροχο αυτο που μου εστειλεςΚαλησπερα σε ολους και ξεκιναμε τις ευχες τωρα στην Κελλυ μας.
<<Σαν σημερα πριν απο .. χρονια γεννηθηκε το πιο ευαισθητο και ομορφο μωρο του κοσμου..Χρονια πολλα και καθε χρονος που περναει να σε κανει ολο και πιο χαριτωμενη απο οσο ησουν περυσι..>>
καλως τον ομορφο κουκλο.... :-*
αα όσιε και μένα με κάνης μικρή ρε έμβρυο μπορεί να είμαι στο μάτι αλά μεγάλη στο κρεβάτικαλησπέρα μικρή.
Θα σου πω με πμ της ευχες μου διοτη εδω οι ζηλιαριδες θα με φανεκαλως τον ομορφο κουκλο.... :-*
ειναι δυνατον με εναν τετοιο κουκλο να μην ειμαι μια χαρα???Θα σου πω με πμ της ευχες μου διοτη εδω οι ζηλιαριδες θα με φανε...
Εμμ τι εχεις κελλυ? Παλι απογοητευμενη σε βλεπω, εχτες μια χαρα ησουν μαζι μου![]()
![]()
αα όσιε και μένα με κάνης μικρή ρε έμβρυο μπορεί να είμαι στο μάτι αλά μεγάλη στο κρεβάτι![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι δυνατον με εναν τετοιο κουκλο να μην ειμαι μια χαρα???
Δεν μπορει να τον δει, ο νωντας ειναι πνευμαγια το Νωντα το λεει ρε, μη χαιρεσαι
![]()
![]()
Παρακαλω κουκλιτσα,δεν κανει τιποτα...Ελπιζω να σου ανεβηκε λιγο η διαθεση τωρα.Ειναι και το μωρο σου τωρα on line,κατι θα κανει και αυτος να σε ανεβασει ψυχολογικα,σωστα Stam???δεν εχω λογια...ευχαριστω πολυ...ειναι υπεροχο αυτο που μου εστειλες
Παρακαλω κουκλιτσα,δεν κανει τιποτα...Ελπιζω να σου ανεβηκε λιγο η διαθεση τωρα.Ειναι και το μωρο σου τωρα on line,κατι θα κανει και αυτος να σε ανεβασει ψυχολογικα,σωστα Stam???
Ναι αλλα καλο θα ειναι αν χρειαστει ενα χερι βοηθειας να της το προσφερουμε,σωστα Κελλυ?Και νομιζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση φιλαρακι εισαι ο πιο καταλληλος..![]()
η κελλυ απο οτι παρατήρησα εχει τον χαρακτηρα να τα ξεπερασει...
Ναι αλλα καλο θα ειναι αν χρειαστει ενα χερι βοηθειας να της το προσφερουμε,σωστα Κελλυ?Και νομιζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση φιλαρακι εισαι ο πιο καταλληλος..