osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
μου εχουν φυτρωσει κι'ολας....κοιτα τη πλατη μου....
μάλιστα....δεν είχα ξαναδεί τέτοια φτερά, πάντως πολύ όμορφα είναι.
μου εχουν φυτρωσει κι'ολας....κοιτα τη πλατη μου....
:-* :-* :-*
είσαι σίγουρος γιατί εγώ δεν σε βλέπω να είσαι ενήλικος μονο αν έχει ενικολοθη μόνο αυτοΕχω ενηλικιωθει εδω και 2 χρονια! ;)
Μην με παρακαλας αλλο δεν σου καθομαι λεμεεεεε!!
:-* :-* :-*
χχχχχμμμμμμμ....αρχιζει να μ'αρεσει και μενα.....μάλιστα....δεν είχα ξαναδεί τέτοια φτερά, πάντως πολύ όμορφα είναι.
περναει γριγορα γριγορα θα ελεγα....ηδικα αν μιλαω με εναν αντρα σαν και εσενα...μάλιστα, ακόμη ψυχολογικά πεσμένη, περνάει όμως σιγά-σιγά.
είσαι σίγουρος γιατί εγώ δεν σε βλέπω να είσαι ενήλικος μονο αν έχει ενικολοθη μόνο αυτο
Kely κάτι μου λέει ότι είσαι grobari
τι ειναι το grobari καλο μου???Kely κάτι μου λέει ότι είσαι grobari
τι εινα τουτο παλι??γιατί όχι Delije;
εμένα τίποτα από τα δύο μου φαίνεται.
μπα όχι όταν θα φτάσετε τα 10 τότε θα μου κάνης τώρα μου είσαι ακόμα μικρός χεχεχεΕ ναι λοιπον χτες εκλεισα τα 14!
με καταλαβες !
Και εγω θα σε βλεπω για μιλφ!μπα όχι όταν θα φτάσετε τα 10 τότε θα μου κάνης τώρα μου είσαι ακόμα μικρός χεχεχε
χχχχχμμμμμμμ....αρχιζει να μ'αρεσει και μενα.....
για συνεχα....περναει γριγορα γριγορα θα ελεγα....ηδικα αν μιλαω με εναν αντρα σαν και εσενα...
μωρο μου ομορφο εσυΚαι εγω θα σε βλεπω για μιλφ!
Η καρδια μου ανοικει αλλου λενιωωωωωωω και το ξερεις!
Ομορφια μου!!! Αγγελε μου! Πριγκιπισσα μου!μωρο μου ομορφο εσυ
good evening alexadrakalispera. ti kanete?
ναι αλλά άμα πεσης στα χέρια μου σαν μιλφ που με λες θα σου το κοψω το πουλακισουΚαι εγω θα σε βλεπω για μιλφ!
Η καρδια μου ανοικει αλλου λενιωωωωωωω και το ξερεις!
για πεει??? τι κρυβω?? για λεγ για λεγ.....πε μου κι'αλλα πε μου κι'αλλανα πω "για πες μου τιποτις για να αρχηνισω....";
όχιιιι.....αλλά όμως κρύβεις πολύ ενδιαφέρον και δεν εννοώ μόνο εμφανισιακά.