sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
άμα θα γινή ένα σουντζυκάκη παιδαρος τότε θα γυνήσ και συΔεν μπορεις να με κανεις καλα! ειμαι και πεδαρας βλεπεις!
άμα θα γινή ένα σουντζυκάκη παιδαρος τότε θα γυνήσ και συΔεν μπορεις να με κανεις καλα! ειμαι και πεδαρας βλεπεις!
εxής ξηρηση το προσωποσυ η εxής κνυβη ακόμα
Αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου!!! (που λεει και το γνωστο ασμα!) :-*γι'αυτο σε γουσταρω....σε παω πολυ.....
εγω ομως θα σου δωσω ενα μεγαλο ρουφιχτο φιλι στον λεμουδακο σου....και στα αυτακια σου
Μιλφακι να σου πω το σουτζουκακι το προτιμας αυγολεμονο ή κοκκινιστο?άμα θα γινή ένα σουντζυκάκη παιδαρος τότε θα γυνήσ και συ
Γελαστο πορτοκαλι!το όνομα του παιδικού σταθμού;
οχι εχω μονο μουστακι! σαν τα βλαχακια απο το χωριο!
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ....το όνομα του παιδικού σταθμού;
οχι εχω μονο μουστακι! σαν τα βλαχακια απο το χωριο!
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ....
Εγω τουλαχιστον μπορω να το ξυρισω και να ειμαι παλι μπειμπι φεις!
μην εxής ελπίδες θες να φαίνεται μεγάλος με το ζόρι ε χαχαχα
ψητο στην σχαρα αλλα μονο το δικο σου θα μου την κανισ τιν χαρα θα το πσισισ για παρτι μουΜιλφακι να σου πω το σουτζουκακι το προτιμας αυγολεμονο ή κοκκινιστο?
:-* :-* :-*
Απο δω το πας απο κει το παςψητο στην σχαρα αλλα μονο το δικο σου θα μου την κανισ τιν χαρα θα το πσισισ για παρτι μου
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ....
studio ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ;;;;;;;;;;;;;;
:o :o :o
Και τσατσος ο κυρ θανασης!studio ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ;;;;;;;;;;;;;;
:o :o :o
χεχεχε πρωτα αν εισαι μπεμπε θα σε βαλω στισ και θα χαθισ εντελοσΕγω τουλαχιστον εγω μπορω να το ξυρισω και να ειμαι παλι μπειμπι φεις!
Εσυ ομως που εισαι ενα ατακτο μιλφακι δεν αλλαζεις με τπτ!
Γουσταρεις πιτσιρικαδες ατακτο μιλφ ε??????χεχεχε πρωτα αν εισαι μπεμπε θα σε βαλω στισ και θα χαθισ εντελοσ