sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
κανισ λαθοσ παλικαρι μου δεν γουσταρω γιατι πρεπι να το στριψω σαν λεμονι προτα για να βγαλισ εστο κε λιγοΓουσταρεις πιτσιρικαδες ατακτο μιλφ ε??????
κανισ λαθοσ παλικαρι μου δεν γουσταρω γιατι πρεπι να το στριψω σαν λεμονι προτα για να βγαλισ εστο κε λιγοΓουσταρεις πιτσιρικαδες ατακτο μιλφ ε??????
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ....
ψητο δεν θα με χαλουσε καθολου αλλα ζωντανο δεν το παο με τπτ γιατι σκεσου εσυ για αυτοΑπο δω το πας απο κει το πας
το σουτζουκακι μου θες να φας!
Δεν στον δινω ομως εγω
τραβα φαε ενα αβγο!
:o :o :o :o :oΤέλειο!!! Το πιο πετυχημένο νικ!!! Αθανάσιεεεεεεεεεεεεεεεε
Δηλαδη προτιμας γερακο που μυριζει υδρωτιλα και του σηκωνεται μια στις 15 παρα ενα πιτσιρικα που ειναι ολη μερα καταρτι και μυριζει κρεμα σωματος γνωστης εταιρειας....κανισ λαθοσ παλικαρι μου δεν γουσταρω γιατι πρεπι να το στριψω σαν λεμονι προτα για να βγαλισ εστο κε λιγο
Ετσι να με λετε ολοι σας μικρο πονυ ! στο τελος θα το πιστεψω και θα αρχισω να τρωω σανο!Τέλειο!!! Το πιο πετυχημένο νικ!!! Αθανάσιεεεεεεεεεεεεεεεε
Δηλαδη προτιμας γερακο που μυριζει υδρωτιλα και του σηκωνεται μια στις 15 παρα ενα πιτσιρικα που ειναι ολη μερα καταρτι και μυριζει κρεμα σωματος γνωστης εταιρειας....
????
και τι περιμενησ και δεν εχισ αρχισι ακομα :o :o :oΕτσι να με λετε ολοι σας μικρο πονυ ! στο τελος θα το πιστεψω και θα αρχισω να τρωω σανο!
Αυθερετα συμπερασματα ειναι αυτα!
αμα ειναι ολι η μικρη σαν και σενα τοσο μικρουλιδεσ θα προτιμουσα μια κουκλα
ναι αλλα οι κουκλεσ δεν θα μιλανε σαν και σενα τοσο πολι δεν βαζισ γλοσα μεσα σου σαν να εχεισ πγι ληγμεναΑυθερετα συμπερασματα ειναι αυτα!
Η κουκλα ομως δεν κανει αγκαλιτσες και φιλακια! Εκτος αν σε εσας τα μιλφ δεν αρεσουν αυτα!
ναι αλλα οι κουκλεσ δεν θα μιλανε σαν και σενα τοσο πολι δεν βαζισ γλοσα μεσα σου σαν να εχεισ πγι ληγμενα
δεν θα με χαλουσε καθολουΠροτιμουσες να ημουν μουγκοθοδωρος!?
μικρο μου πονι...εσυ εισαι μωρο ακομα ενω εγω αυριο εχω γεννεθλια....Γουσταρεις πιτσιρικαδες ατακτο μιλφ ε??????
Κελλυ μου εσενα θελω εγω ! που ειμαστε και κοντα στην ηλικια!
Δεν σου ξαναμιλαω μιλφακι!δεν θα με χαλουσε καθολου
μικρο μου πονι...εσυ εισαι μωρο ακομα ενω εγω αυριο εχω γεννεθλια....
μεγαλοσααααααααα γλυκε μου......
εννωειται οτι ειμαι λεονταρακι....τι αλλο θα ειμουν....το καλυτερο
Πες μου οτι εισαι και εσυ λιονταρακι!?
Δεν σου ξαναμιλαω μιλφακι!
Μην μου την ξαναπεσεις ομως!
αντε γειαααααααααααααααα~~~!
Ε λοιπον εγω εσενα μια μερα θα σε παντρευτω!εννωειται οτι ειμαι λεονταρακι....τι αλλο θα ειμουν....το καλυτερο
εννωειται οτι ειμαι λεονταρακι....τι αλλο θα ειμουν....το καλυτερο
Αμε εχω το κελλακυ μου εγω!
τι μας λες τώρα θα αντέξει χωρίς να μου μιλησης e