baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
heloo alex :-* :-*good evening alexadra
I'm Alexandros
heloo alex :-* :-*good evening alexadra
I'm Alexandros
Delijeονομάζονται έτσι οι οπαδοί της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα.
είναι ομάδες της Σερβίας, Κέλλυ.
δεν τα ξερω καλο μου....ειμαι απο τα 5 μου στην Ελλαδα....ονομάζονται έτσι οι οπαδοί της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα.
είναι ομάδες της Σερβίας, Κέλλυ.
μιλφαρα εισαι... μιλφαρα!ναι αλλά άμα πεσης στα χέρια μου σαν μιλφ που με λες θα σου το κοψω το πουλακισου
ναι αλλά άμα πεσης στα χέρια μου σαν μιλφ που με λες θα σου το κοψω το πουλακισου
για πεει??? τι κρυβω?? για λεγ για λεγ.....πε μου κι'αλλα πε μου κι'αλλα
δεν ντρεπεσαι επρεπε να με σεβεστε σαν μεγαλη γυναικα που ειμεμιλφαρα εισαι... μιλφαρα!
δεν τα ξερω καλο μου....ειμαι απο τα 5 μου στην Ελλαδα....
για πεει??? τι κρυβω?? για λεγ για λεγ.....πε μου κι'αλλα πε μου κι'αλλα
Αδερφε τα αυτια μου εχουν διαμαντια πανω! γιου νοου!Ε, όχι και το πουλάκι του βρε Ελένη! Αυτό είναι ότι πιο πολύτιμο έχει!
Καλύτερα κόψτου ένα...αυτί
Το να εισαι μιλφακι δεν ειναι κακο!δεν ντρεπεσαι επρεπε να με σεβεστε σαν μεγαλη γυναικα που ειμε
αμα τα λεσ εσυ ετσι λοιπον θα ξεκινησω απο το αυτι και στο τελοσ το πουλακι τουΕ, όχι και το πουλάκι του βρε Ελένη! Αυτό είναι ότι πιο πολύτιμο έχει!
Καλύτερα κόψτου ένα...αυτί
και ποιος χωρος ενδεικνυται??? και για ποιο πραγμα να εχω υπομονη??επίσης δεν ενδείκνυται ο χώρος για τέτοιες κουβέντες που ίσως αφορούν προσωπικά θέματα, όποτε υπομονή.
καλησπερα αλεξανδρε :-* :-*Καλησπέρα Ελένη
μωλο μου μωλο μου μωλο μου.....μικλο μου μικλο μου μικλο μου διαμαντενιο μου πονυΤο να εισαι μιλφακι δεν ειναι κακο!
Κοριτσαρα μου ομορφη!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*μωλο μου μωλο μου μωλο μου.....μικλο μου μικλο μου μικλο μου διαμαντενιο μου πονυ
Δεν μπορεις να με κανεις καλα! ειμαι και πεδαρας βλεπεις!αμα τα λεσ εσυ ετσι λοιπον θα ξεκινησω απο το αυτι και στο τελοσ το πουλακι του
εxής ξηρηση το προσωποσυ η εxής κνυβη ακόμαΤο να εισαι μιλφακι δεν ειναι κακο!
γι'αυτο σε γουσταρω....σε παω πολυ.....Κοριτσαρα μου ομορφη!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εχεις ενα μεγαλο και ρουφηχτο φιλακι στο μαγουλακι σου! (ειμαι μικρουλης δεν φιλαω αλλου)