βεβεα αργω να απαντησω,λογωσ δουλειασ,αλλα τον ξερω προσωπικα.δεν θελω να τον καλοπιασω,ηταναι ευγενεικη απαντηση,ο κυριοσ ειναι αξιεπαινοσ μωρο μου! φιλια! :-* :-* :-*
Θεία Μπέτυ, πότε ξαναέχεις βάρδυα να έρθω να κάνουμε τρελίτσες;;;;
βεβεα αργω να απαντησω,λογωσ δουλειασ,αλλα τον ξερω προσωπικα.δεν θελω να τον καλοπιασω,ηταναι ευγενεικη απαντηση,ο κυριοσ ειναι αξιεπαινοσ μωρο μου! φιλια! :-* :-* :-*
τωρα που ηρθαν τα ομορφα κοριτσια.. θα μαζευτουν και τα ομορφα αγορια σιγουρα ;)ΚΑΛΗΣΠΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΟΡΙΑ?
ΕΧΕΙΣ ΑΡΓΙΣΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥνομιζω οτι καποια στιγμη πρεπει να επισκεφτω αυτο το στουντιακι...για ενα καλο τριο...
Και εγω αργησει, θα κανεις κατι γι'αυτο ??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΕΧΕΙΣ ΑΡΓΙΣΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
χαχαχαχ Ειναι ενας Δημητρης στα σχολια του site εχει παθει black out το παληκαρι με τη Μαρινα,θελει να την παντρευτει,ερωτοχτυπημενος ειναι απο την ηγουμενιτσα,ρε Μαρινα δεν το λυπασαι το παληκαρι ???? κανε κατι λοιπον
να το παρεις το αγορι ρε μαρινακι,και οι υπολοιποι θαυμαστες σου θα ειναι κουμπαροι.Καλημέρα σε όλους!
Όχι μονο στο site και στο blog και στο κινητό μου στέλνει μηνύματα ... αν και δεν ξέρω ποιος είναι,δεν τον γνωρίζω προσωπικά το παλικάρι τον έχω απάντηση μια η δυο φορες σε εκατό μηνύματα τι εννοείς να κάνω κάτι,τι μπορώ να κάνω ...
[move]Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα!!![/move]
kisses by marina
να το παρεις το αγορι ρε μαρινακι,και οι υπολοιποι θαυμαστες σου θα ειναι κουμπαροι.
Nέες φωτος Άντζελας στη σελίδα του www.filis104.com/el/koritsia/8]studio[/url]
www.imagerous.com/] [/URL]
Την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσια του Studio, μα την πιο γλυκια στην ΚΕΛΛΥ την ΘΕΑ !!!!!!!
Αφου σου ειπα οταν ηρθα, το ξεχασες ??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.....ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ???