Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
βεβεα αργω να απαντησω,λογωσ δουλειασ,αλλα τον ξερω προσωπικα.δεν θελω να τον καλοπιασω,ηταναι ευγενεικη απαντηση,ο κυριοσ ειναι αξιεπαινοσ μωρο μου! φιλια! :-* :-* :-*

Θεία Μπέτυ, πότε ξαναέχεις βάρδυα να έρθω να κάνουμε τρελίτσες;;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Τωρα το απόγευμα στο studio Αναστασία-Αλεξάνδρα-Στέλλα  :smitten: :smitten: :smitten:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
ΚΑΛΗΣΠΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΟΡΙΑ?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.......ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΟΡΙΑ?
τωρα που ηρθαν τα ομορφα κοριτσια.. θα μαζευτουν και τα ομορφα αγορια σιγουρα  ;)

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
νομιζω οτι καποια στιγμη πρεπει να επισκεφτω αυτο το στουντιακι...για ενα καλο τριο...

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

Καλημέρα σε όλους! :smitten: :smitten: :smitten:

χαχαχαχ Ειναι ενας Δημητρης στα σχολια του site εχει παθει black out το παληκαρι με τη Μαρινα,θελει να την παντρευτει,ερωτοχτυπημενος ειναι απο την ηγουμενιτσα,ρε Μαρινα δεν το λυπασαι το παληκαρι ???? κανε κατι λοιπον  :cheesy:

Όχι μονο στο site και στο blog και στο κινητό μου στέλνει μηνύματα ... αν και δεν ξέρω ποιος είναι,δεν τον γνωρίζω προσωπικά το παλικάρι τον έχω απάντηση μια η δυο φορες σε εκατό μηνύματα τι εννοείς να κάνω κάτι,τι μπορώ να κάνω ...

[move]Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα!!![/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλημέρα σε όλους! :smitten: :smitten: :smitten:

Όχι μονο στο site και στο blog και στο κινητό μου στέλνει μηνύματα ... αν και δεν ξέρω ποιος είναι,δεν τον γνωρίζω προσωπικά το παλικάρι τον έχω απάντηση μια η δυο φορες σε εκατό μηνύματα τι εννοείς να κάνω κάτι,τι μπορώ να κάνω ...

[move]Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα!!![/move]

:smitten: :grouphug: :smitten:

kisses by marina
να το παρεις το αγορι ρε μαρινακι,και οι υπολοιποι θαυμαστες σου θα ειναι κουμπαροι. :grin:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

Συνημμένα

• 183616856_mar5_1_123_1096lo.jpg
    183616856_mar5_1_123_1096lo.jpg
    88,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • img_1391.jpg
    img_1391.jpg
    81,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Μέχρι τις 23:00 Aλίκη - Μαρίνα  :smitten: :smitten:

Το βράδυ 23:00 με 06:00 Στέλλα - Αλεξάνδρα  :smitten: :smitten:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσια του Studio, μα την πιο γλυκια στην ΚΕΛΛΥ την ΘΕΑ !!!!!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom