Αφου σου ειπα οταν ηρθα, το ξεχασες ??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μην καρφώνεσαι. ;)
Αφου σου ειπα οταν ηρθα, το ξεχασες ??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.....Αφου σου ειπα οταν ηρθα, το ξεχασες ??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οταν εφυγα, με σταματησε η τροχαια και οταν με ρωτησαν το ονομα μου, τους ειπα LEON 13Μην καρφώνεσαι. ;)
ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΟταν εφυγα, με σταματησε η τροχαια και οταν με ρωτησαν το ονομα μου, τους ειπα LEON 13
αυτο εγω θυμομουν !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ
Καλα ρε αλητη ποσο καιρο εχεις να πας να δεις το κοριτσι;:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δουλευεις τωρα το πρωι ???
ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δουλευεις τωρα το πρωι ???
Ο.Κ !!! ;) ;) ;) ;) ;)ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΜΩΡΟ ΜΟΥ???Ο.Κ !!! ;) ;) ;) ;) ;)
Kαλημέρα θα ήταν αμα ήμουν Αθηνα και μπορούσα να έρθωκαλιμερα σε ολουσ
ε δεν μπιραζι μορο παλι καλι μερα ειναι δεν μπιραζι που εισαι μακρια θα ερθι και αυτι ι μερα που θα κατευισ αθηνα μιν το βαζισ κατο :-* :-*Kαλημέρα θα ήταν αμα ήμουν Αθηνα και μπορούσα να έρθω
E ναι που θα παει θα αρχισει και το c.l και θα έρχομαι πάλι Αθήνα ... και τότε θα είναι καλημέρα καλη συνέχεια σέξι (ονομα και πράμα ) Ελενη προς το παρών θα αρκεστούμε στα ντόπια προιόνταε δεν μπιραζι μορο παλι καλι μερα ειναι δεν μπιραζι που εισαι μακρια θα ερθι και αυτι ι μερα που θα κατευισ αθηνα μιν το βαζισ κατο :-* :-*
E ναι που θα παει θα αρχισει και το c.l και θα έρχομαι πάλι Αθήνα ... και τότε θα είναι καλημέρα καλη συνέχεια σέξι (ονομα και πράμα ) Ελενη προς το παρών θα αρκεστούμε στα ντόπια προιόντα
σιμερα το απογευμα μετα τισ 5 ι οραΜΩΡΟ τι ωρα δουλευεις?