Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363
Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
να στειλω βιογραφικο για boydguard?

Missa

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως ψήφισα από σήμερα...
ΜΠΕΤΥ καρφωτό! κατευθείαν το πρωί με το ψηφοδέλτιο στο χέρι...
Ηταν μια άγρια ψηφοφορία...  :s&m_3:
Α ρε Μπετούλα μου έχεις πάρει το μυαλο...
(γεια σου Μαρινάκι :-* :-* :-*)

δε θα τι γλιτώσεις έτσι φιλε sarouman με ένα απλό σχόλιο,  μας κακόμαθες θέλουμε κριτική ...ας έχεις ξανακάνει για την μπέτυ θέλουμε να το εμπεδώσουμε...
με έχεις στείλει με τις κριτικές σου συνέχισε και μη μασάς σε παραδέχομαι

έτσι και ταιριάξει πρωί καθημερινής έχω πάει σφαίρα στη μπέτυ  :s&m_2:

Φιλια στην Αντζελα αλλα και στη συμπαθέστατη Σουζάνα

aetos@@

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαζί με φωτογραφίες   :cheesy:

:-*  :smitten: :grouphug: :smitten: :-*

υπέροχες εμπειρίες μαζί μας
                                        kisses by marina
καλησπερα!! Μαρινακι!!!!κουκλαρα!!! ξεκουραση σημερα??? θα ερθω καποια μερα να σου κανω κανα μασαζακι να σε ξεκουρασω!!φιλια!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Φιλια στην Αντζελα αλλα και στη συμπαθέστατη Σουζάνα

γειασου μωρο ;) :-* :-* :-*

καλησπερα!! Μαρινακι!!!!κουκλαρα!!! ξεκουραση σημερα??? θα ερθω καποια μερα να σου κανω κανα μασαζακι να σε ξεκουρασω!!φιλια!!!

δουλευει απόψε το βράδυ 23:00 με 06:00 η Μαρίνα μωρο ;)
τελη της επομενης εβδομαδος θα ξεκουραστει που φευγει με αδεια ;)

aetos@@

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γειασου μωρο ;) :-* :-* :-*

δουλευει απόψε το βράδυ 23:00 με 06:00 η Μαρίνα μωρο ;)
τελη της επομενης εβδομαδος θα ξεκουραστει που φευγει με αδεια ;)
Καλησπερα γλυκια και σεξυ!!! Αντζελα!!! θελω να σε ρωτισω αν καμια μερα τησ επομενησ εβδομαδας απο τησ 12 Νοε και μετα δοθλεψεις πρωι ,θελω να ερθω αλλα ειμαι βραδινος..

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπερα γλυκια και σεξυ!!! Αντζελα!!! θελω να σε ρωτισω αν καμια μερα τησ επομενησ εβδομαδας απο τησ 12 Νοε και μετα δοθλεψεις πρωι ,θελω να ερθω αλλα ειμαι βραδινος..

γειασου κουκλι μου
πρωι οχι δεν νομιζω να με βρεις ποτε,
μενω πολυ μακρυα και μου ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να ειμαι 9 το πρωι στο μαγαζι  :-
παντα απογευματα θα δουλευω ;)

aetos@@

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γειασου κουκλι μου
πρωι οχι δεν νομιζω να με βρεις ποτε,
μενω πολυ μακρυα και μου ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να ειμαι 9 το πρωι στο μαγαζι  :-
παντα απογευματα θα δουλευω ;)
αμαν....!! την πατησαμε δηλ....!!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ἀντιθέτως, εἶναι γενναιόδωρος καὶ ἀρχοντικὸς ἀνὴρ ἐξασφαλίζων ὑψηλὸν βιοτικὸν ἐπίπεδον εἰς τὰς Κυρίας τὰς ὁποίας ὁρισμένοι κτηνώδεις (εὐτυχῶς μειούμενοι) ἐπιμένουν νὰ ταλαιπωροῦν μὲ διεισδύσεις κ.τ.λ.
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ἀντιθέτως, εἶναι γενναιόδωρος καὶ ἀρχοντικὸς ἀνὴρ ἐξασφαλίζων ὑψηλὸν βιοτικὸν ἐπίπεδον εἰς τὰς Κυρίας τὰς ὁποίας ὁρισμένοι κτηνώδεις (εὐτυχῶς μειούμενοι) ἐπιμένουν νὰ ταλαιπωροῦν μὲ διεισδύσεις κ.τ.λ.

συγχαρητήρια, υποκλίνομαι!
και χαρωπό και εύστοχο!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
δεν θιχτηκα, αλλα γιατι ειναι μεγιστη μαλακια να σχολιαζεις την κριτικη καποιου ο οποιος ειχε τα @@ να μοιραστει μαζι μας τι εκανε στο κρεβατι του... παω στοιχημα οτι η πλειοψηφια απο εδω μεσα πανε με τρανς και τους πηδανε, η κανουν αυταρχικα σε στουντιο και δεν το λενε γιατι ντρεπονται.πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι και να μην καταδικαζουμε καποιους για τα φετιχ τους... ;) υ.γ. καποιος που κανει αυταρχικο προγραμμα δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο αντρας απο καποιον που δεν το κανει.

:rockon: :rockon: :rockon:
εκτός του ότι είναι ποταπό να σχολιάζουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός, λες και ζούμε στομ μεσαίωνα, είναι και προσβλητικό για το μαγαζί που παρέχει τα συγκεκριμένα προγράμματα και για τις κοπέλες που τα κάνουν. Για να υπάρχουν αυτά τα μαγαζιά και αυτά τα προγράμματα κάποιους θα εξυπηρετούν. και η συγκεκριμένη κριτική δεν νομίζω ότι γράφτηκε για το alexander sauna αλλά για το φυλής 104 όπου οι περισσότεροι από δω μέσα έχουν αφήσει τον οβολό τους.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

είναι θέμα ηθικής τάξεως οι ταλαιπωρούντες τις δεσποινίδες με παρά φύσιν διεισδύσεις να γευτούν άπαξ τουλάχιστον την ηδονή που με το αζημίωτο προσφέρουν.  :2funny:

Επισκέπτης
είναι θέμα ηθικής τάξεως οι ταλαιπωρούντες τις δεσποινίδες με παρά φύσιν διεισδύσεις να γευτούν άπαξ τουλάχιστον την ηδονή που με το αζημίωτο προσφέρουν.  :2funny:
Δὲν ἰσχύει αὐτό... δέον ὅπως ὅλοι οἱ παράγοντες ληφθῶσι ὑπ' ὄψιν.

euro2.gif

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
δεν θιχτηκα, αλλα γιατι ειναι μεγιστη μαλακια να σχολιαζεις την κριτικη καποιου ο οποιος ειχε τα @@ να μοιραστει μαζι μας τι εκανε στο κρεβατι του... παω στοιχημα οτι η πλειοψηφια απο εδω μεσα πανε με τρανς και τους πηδανε, η κανουν αυταρχικα σε στουντιο και δεν το λενε γιατι ντρεπονται.πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι και να μην καταδικαζουμε καποιους για τα φετιχ τους... ;) υ.γ. καποιος που κανει αυταρχικο προγραμμα δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο αντρας απο καποιον που δεν το κανει.

Καλά δεν κάνει η πλειοψηφία αυταρχικά προγράμματα, μην τρελαθούμε τελείως... Όσο για τα αυταρχικά προγράμματα τί να σου πω ρε φίλε εγώ κατανοώ ότι κάποιος μπορεί να γουστάρει να τον δένει η γκόμενα, να τον δέρνει, να τον γυρνάει γύρω - γύρω στο δωμάτιο σαν σκυλάκι αλλά όσον αφορά τη χρήση strap on από την ιερόδουλη όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσο κι αν ανοίξει το μυαλό μου ποτέ δε θα πιστέψω ότι είναι normal η σεξουαλικότητα αυτού που το δέχεται & το γουστάρει. Ποτέ δε θα χωνέψω ότι κάποιος που ηθελημένα χάνει την παρθενιά του κώλου του είναι άντρας 100%. Ξέρω ότι στεναχωρώ ή εξοργίζω κάποιους αλλά αυτό είναι το πιστεύω μου & το λέω θαρρετά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Μπακάλη αυτό το εννοείς ή το είπες ειρωνικά; Οφείλω να επαναλάβω ότι είσαι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Καλά δεν κάνει η πλειοψηφία αυταρχικά προγράμματα, μην τρελαθούμε τελείως... Όσο για τα αυταρχικά προγράμματα τί να σου πω ρε φίλε εγώ κατανοώ ότι κάποιος μπορεί να γουστάρει να τον δένει η γκόμενα, να τον δέρνει, να τον γυρνάει γύρω - γύρω στο δωμάτιο σαν σκυλάκι αλλά όσον αφορά τη χρήση strap on από την ιερόδουλη όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσο κι αν ανοίξει το μυαλό μου ποτέ δε θα πιστέψω ότι είναι normal η σεξουαλικότητα αυτού που το δέχεται & το γουστάρει. Ποτέ δε θα χωνέψω ότι κάποιος που ηθελημένα χάνει την παρθενιά του κώλου του είναι άντρας 100%. Ξέρω ότι στεναχωρώ ή εξοργίζω κάποιους αλλά αυτό είναι το πιστεύω μου & το λέω θαρρετά.
ναι ρε φιλε,σεβαστη η αποψη σου και το πιστευω σου,και δεν στεναχωρεις ουτε εξοργιζεις κανεναν, εξαλου δεν τσακωνομαι μαζι σου  :) απλα με ενοχλησε ο αλλος που σχολιασε με τετοιο τροπο την κριτικη/ες του παιδιου.οτι κανει ο καθενας ειναι για την παρτη του, ειτε ειναι πουστης, ειτε ειναι αντρας που κανει αυταρχικο,ειτε ειναι λεσβια,ειτε παει με τρανς. ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω, και οτι δεν υποστηριζω κανεναν. απλα σεβομαι το φετιχ η την προτιμηση του καθενος.(αφου δεν αφορα εμενα) ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ναι ρε φιλε,σεβαστη η αποψη σου και το πιστευω σου,και δεν στεναχωρεις ουτε εξοργιζεις κανεναν, εξαλου δεν τσακωνομαι μαζι σου  :) απλα με ενοχλησε ο αλλος που σχολιασε με τετοιο τροπο την κριτικη/ες του παιδιου.οτι κανει ο καθενας ειναι για την παρτη του, ειτε ειναι πουστης, ειτε ειναι αντρας που κανει αυταρχικο,ειτε ειναι λεσβια,ειτε παει με τρανς. ελπιζω να καταλαβαινεις πως το λεω, και οτι δεν υποστηριζω κανεναν. απλα σεβομαι το φετιχ η την προτιμηση του καθενος.(αφου δεν αφορα εμενα) ;)

Επικροτώ τα λεγόμενά σου 1000%!!! Προφανώς & δεν μπορεί κάποιος να κρίνεται για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom