Επειδή εγώ έγραψα την κριτική, και επειδή δε θέλω να μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης με κανέναν σας - ιδιαίτερα αφού βρισκόμαστε σε thread ενημέρωσης του συγκεκριμένου studio - έχω να πω τα εξής:
1ον : τις κριτικές τις έχω γράψει γιατί, αφενός, μας δίνει τη δυνατότητα το site και αφετέρου, προς ενημέρωση κυρίως των συν-ηδονιζόμενων με εμένα το ίδιο πρόγραμμα.
2ον : Τα ειρωνικά σχόλια, πότε τα παραβλέπω και πότε όχι - άνθρωπος είμαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι... Απλά δε θα μπω στην παγίδα να μαλώσω με οποιονδήποτε που, ξεχειλίζοντας από τεστοστερόνη, δίνει μαθήματα αντρισμού ή ειρωνεύεται απροκάλυπτα (με το πολύ αυταρχικό βλέπω να αλλάζεις πορεία) ή διακριτικά (γενναιόδωρος καὶ ἀρχοντικὸς ἀνὴρ).
Νομίζω γενετικά ο διαχωρισμός άντρα-γυναίκας γίνεται από την ύπαρξη Υ χρωμοσώματος, αλλά ουσιαστικά, συγνώμη, δε ξεχωρίζεται, μόνο, από αν τον παίρνει ή όχι στο κρεβάτι. Φαίνεται και από τον τρόπο σκέψης, ή από τη διάθεση του να χλευάσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου και να χασκογελάσει μπροστά στην οθόνη του, φορώντας φυσικά τη μάσκα της ανωνυμίας, σαν "γυναικούλα" που χαζεύει μεσημεριανές εκπομπές.
3ον : Να είστε βέβαιοι πως σταθμίζοντας αν κάποια στιγμή τα αρνητικά σχόλια γίνονται περισσότερα από τα θετικά, θα σταματήσω τις κριτικές, γιατί δε θέλω να προκαλώ την εκλεπτυσμένη αισθητική σας ή της πλειοψηφίας (όπως αυτή καθορίζεται τέλος πάντων)