Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ακριβως! να μαθουμε να ξεχωριζουμε το χιουμορ απο την απλα στενομυαλια να το πω... κακια...

de νομιζω να η8ελε να προσβαλει κανεναν.το σχολιο του μοιαζει  αρκετα χιουμοριστικο κ πιστευω αρμοζει στο συγκεκριμενο φορουμ.μηπως 8α επρεπε να εισαι εσυ λιγο πιο ανοικτομθαλος κ να σκεφτεισαι λιγακι πιο 8ετικα?ολοι μασ ζουμε για τη σαρκα
:grin: :grin:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Επικροτώ τα λεγόμενά σου 1000%!!! Προφανώς & δεν μπορεί κάποιος να κρίνεται για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις!!!
:thumbsup:
de νομιζω να η8ελε να προσβαλει κανεναν.το σχολιο του μοιαζει  αρκετα χιουμοριστικο κ πιστευω αρμοζει στο συγκεκριμενο φορουμ.μηπως 8α επρεπε να εισαι εσυ λιγο πιο ανοικτομθαλος κ να σκεφτεισαι λιγακι πιο 8ετικα?ολοι μασ ζουμε για τη σαρκα
:grin: :grin:
αν λες για το σχολιο του κυριου μπακαλη, κοιτα στην αρχη οτι γραφω ακριβως που σημαινει οτι και εγω το πηρα χιουμοριστικα... ;)

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
ειναι δικο σου προβλημα να πιστευεις οτι θελεις αλλα δεν εχει κανενας το δικαιωμα ουτε εσυ ουτε εγω να κριτικαρει τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθε ενα μας.στο κρεβατι του ο καθενας κανει οτι γουσταρει!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ειναι δικο σου δικαιωμα να πιστευεις οτι θελεις αλλα δεν εχει κανενας το δικαιωμα ουτε εσυ ουτε εγω να κριτικαρει τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθε ενα μας.στο κρεβατι του ο καθενας κανει οτι γουσταρει!
:s&m_1: :s&m_1:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ειναι δικο σου προβλημα να πιστευεις οτι θελεις αλλα δεν εχει κανενας το δικαιωμα ουτε εσυ ουτε εγω να κριτικαρει τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθε ενα μας.στο κρεβατι του ο καθενας κανει οτι γουσταρει!
δικαιωμα στη σατιρα εχουμε ολοι μας.ακριβως γιατι ειναι σατιρα κ οχι προσβολη.αλλωστε ΚΑΙ γι αυτο γραφουμε κριτικες..για να ενημερωσουμε πρωτα κ επειτα να σχολιασουμε κ να σχολιαστουμε-οποιες κ αν ειναι οι προτιμησεις μας
γι αυτο να ειμαστε ολοι λιγο πιο ανοιχτομυαλοι(εννοω τουσ κριτικους των κριτικων :s&m_3:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
:thumbsup: αν λες για το σχολιο του κυριου μπακαλη, κοιτα στην αρχη οτι γραφω ακριβως που σημαινει οτι και εγω το πηρα χιουμοριστικα... ;)
δε μιλαω για το μπακαλη αλλα για τισ κριτικες σασ πανω στις κριτικες των αλλων :grin:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
δεν θιχτηκα, αλλα γιατι ειναι μεγιστη μαλακια να σχολιαζεις την κριτικη καποιου ο οποιος ειχε τα @@ να μοιραστει μαζι μας τι εκανε στο κρεβατι του... παω στοιχημα οτι η πλειοψηφια απο εδω μεσα πανε με τρανς και τους πηδανε, η κανουν αυταρχικα σε στουντιο και δεν το λενε γιατι ντρεπονται.πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι και να μην καταδικαζουμε καποιους για τα φετιχ τους... ;) υ.γ. καποιος που κανει αυταρχικο προγραμμα δεν σημαινει οτι ειναι λιγοτερο αντρας απο καποιον που δεν το κανει.

de νομιζω να η8ελε να προσβαλει κανεναν.το σχολιο του μοιαζει  αρκετα χιουμοριστικο κ πιστευω αρμοζει στο συγκεκριμενο φορουμ.μηπως 8α επρεπε να εισαι εσυ λιγο πιο ανοικτομθαλος κ να σκεφτεισαι λιγακι πιο 8ετικα?ολοι μασ ζουμε για τη σαρκα

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
de νομιζω να η8ελε να προσβαλει κανεναν.το σχολιο του μοιαζει  αρκετα χιουμοριστικο κ πιστευω αρμοζει στο συγκεκριμενο φορουμ.μηπως 8α επρεπε να εισαι εσυ λιγο πιο ανοικτομθαλος κ να σκεφτεισαι λιγακι πιο 8ετικα?ολοι μασ ζουμε για τη σαρκα
για ποιον λες τελικα? για τον Womanaholic που μου ειπε γιατι θιχτηκα?

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
για ποιον λες τελικα? για τον Womanaholic που μου ειπε γιατι θιχτηκα?
οχι ρε τζιμανι, για τον κωστακη λεω που πανω στο σχολιο του, σχολιαζεις εσυ τοση ωρα

δικαιωμα στη σατιρα εχουμε ολοι μας.ακριβως γιατι ειναι σατιρα κ οχι προσβολη.αλλωστε ΚΑΙ γι αυτο γραφουμε κριτικες..για να ενημερωσουμε πρωτα κ επειτα να σχολιασουμε κ να σχολιαστουμε-οποιες κ αν ειναι οι προτιμησεις μας
γι αυτο να ειμαστε ολοι λιγο πιο ανοιχτομυαλοι(εννοω τουσ κριτικους των κριτικων

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
οχι ρε τζιμανι, για τον κωστακη λεω που πανω στο σχολιο του, σχολιαζεις εσυ τοση ωρα

γι αυτο να ειμαστε ολοι λιγο πιο ανοιχτομυαλοι(εννοω τουσ κριτικους των κριτικων
οκ οταν μπει ο κωστακης, ρωτησε τον πως το ειπε. και αν οντως το ειπε χιουμοριστικα, εγω θα του ζητησω συγνωμη για την αδικη κατακριση μου. ;)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Επειδή εγώ έγραψα την κριτική, και επειδή δε θέλω να μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης με κανέναν σας - ιδιαίτερα αφού βρισκόμαστε σε thread ενημέρωσης του συγκεκριμένου studio - έχω να πω τα εξής:
1ον : τις κριτικές τις έχω γράψει γιατί, αφενός, μας δίνει τη δυνατότητα το site και αφετέρου, προς ενημέρωση κυρίως των συν-ηδονιζόμενων με εμένα το ίδιο πρόγραμμα.
2ον : Τα ειρωνικά σχόλια, πότε τα παραβλέπω και πότε όχι - άνθρωπος είμαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι... Απλά δε θα μπω στην παγίδα να μαλώσω με οποιονδήποτε που, ξεχειλίζοντας από τεστοστερόνη, δίνει μαθήματα αντρισμού ή ειρωνεύεται απροκάλυπτα (με το πολύ αυταρχικό βλέπω να αλλάζεις πορεία) ή διακριτικά (γενναιόδωρος καὶ ἀρχοντικὸς ἀνὴρ).
Νομίζω γενετικά ο διαχωρισμός άντρα-γυναίκας γίνεται από την ύπαρξη Υ χρωμοσώματος, αλλά ουσιαστικά, συγνώμη, δε ξεχωρίζεται, μόνο, από αν τον παίρνει ή όχι στο κρεβάτι. Φαίνεται και από τον τρόπο σκέψης, ή από τη διάθεση του να χλευάσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου και να χασκογελάσει μπροστά στην οθόνη του, φορώντας φυσικά τη μάσκα της ανωνυμίας, σαν "γυναικούλα" που χαζεύει μεσημεριανές εκπομπές.
3ον : Να είστε βέβαιοι πως σταθμίζοντας αν κάποια στιγμή τα αρνητικά σχόλια γίνονται περισσότερα από τα θετικά, θα σταματήσω τις κριτικές, γιατί δε θέλω να προκαλώ την εκλεπτυσμένη αισθητική σας ή της πλειοψηφίας (όπως αυτή καθορίζεται τέλος πάντων)

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Επειδή εγώ έγραψα την κριτική, και επειδή δε θέλω να μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης με κανέναν σας - ιδιαίτερα αφού βρισκόμαστε σε thread ενημέρωσης του συγκεκριμένου studio - έχω να πω τα εξής:
1ον : τις κριτικές τις έχω γράψει γιατί, αφενός, μας δίνει τη δυνατότητα το site και αφετέρου, προς ενημέρωση κυρίως των συν-ηδονιζόμενων με εμένα το ίδιο πρόγραμμα.
2ον : Τα ειρωνικά σχόλια, πότε τα παραβλέπω και πότε όχι - άνθρωπος είμαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι... Απλά δε θα μπω στην παγίδα να μαλώσω με οποιονδήποτε που, ξεχειλίζοντας από τεστοστερόνη, δίνει μαθήματα αντρισμού ή ειρωνεύεται απροκάλυπτα (με το πολύ αυταρχικό βλέπω να αλλάζεις πορεία) ή διακριτικά (γενναιόδωρος καὶ ἀρχοντικὸς ἀνὴρ).
Νομίζω γενετικά ο διαχωρισμός άντρα-γυναίκας γίνεται από την ύπαρξη Υ χρωμοσώματος, αλλά ουσιαστικά, συγνώμη, δε ξεχωρίζεται, μόνο, από αν τον παίρνει ή όχι στο κρεβάτι. Φαίνεται και από τον τρόπο σκέψης, ή από τη διάθεση του να χλευάσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου και να χασκογελάσει μπροστά στην οθόνη του, φορώντας φυσικά τη μάσκα της ανωνυμίας, σαν "γυναικούλα" που χαζεύει μεσημεριανές εκπομπές.
3ον : Να είστε βέβαιοι πως σταθμίζοντας αν κάποια στιγμή τα αρνητικά σχόλια γίνονται περισσότερα από τα θετικά, θα σταματήσω τις κριτικές, γιατί δε θέλω να προκαλώ την εκλεπτυσμένη αισθητική σας ή της πλειοψηφίας (όπως αυτή καθορίζεται τέλος πάντων)
Δωσε μεγαλε......

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
είναι θέμα ηθικής τάξεως οι ταλαιπωρούντες τις δεσποινίδες με παρά φύσιν διεισδύσεις να γευτούν άπαξ τουλάχιστον την ηδονή που με το αζημίωτο προσφέρουν.  :2funny:

με το πρόγραμμα των 100€ όπως και κοπέλλες, έτσι δεν είναι;
εεεε τότε να κάνουν και sex show!

Επισκέπτης
Νομίζω γενετικά ο διαχωρισμός άντρα-γυναίκας γίνεται από την ύπαρξη Υ χρωμοσώματος, αλλά ουσιαστικά, συγνώμη, δε ξεχωρίζεται, μόνο, από αν τον παίρνει ή όχι στο κρεβάτι.

Ἔ ναί, τὸ κριτήριον αὐτὸ εἶναι ἐμπειρικὸν καὶ πρόχειρον, πλὴν ὅμως ἄκρως χρηστικόν. :)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ἔ ναί, τὸ κριτήριον αὐτὸ εἶναι ἐμπειρικὸν καὶ πρόχειρον, πλὴν ὅμως ἄκρως χρηστικόν. :)

κριτήριο είναι αν τον παίρνει για ψυχαγωγικούς λόγους ή το κρεβάτι που για μένα είναι ιδιαίτερα χρηστικό (θα το επισκεφτώ συντόμως :sleeping:)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

μη μασάς μεγάλε.... στο κρεβάτι σου ότι θες κάνεις και κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει τον διαιτητή...
συνέχισε να γράφεις τις ωραίες κριτικές σου... και μην ακούς κανένα...
...διοτί με κάποιον τρόπο κάποτε η κριτική είναι συνέχεια της συνέυρεσης...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Αὐτὰ χἀριν ψυχαγωγίας ἀρχίζουν καὶ καταλήγουν εἰς τὸν... κ. Λίλαν.

αν δεν  εξετάσω ότι πολλάκις επιθυμεί να  συνευρίσκεται με ζωηρά αγόρια, τότε μπορώ να πω ότι υπερτερεί των αντρών - που δυστυχία μας αισθανόμαστε μόνο άντρες - διότι αυτός διαθέτει την δική του κινητή κάβα, να βγάζει απ΄τον κώλο ουίσκι; θαύμα! παλιά θα τον λάτρευαν ως θεό!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom