Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Η νανα ματια μου ειναι σχετικα κοντουλα με μεγαλο στηθος αδυνατη με πολυ ελαφρα πιασιματακια στο πωπό και στη μέση.
Γνησια Ταυλανδεζα ειναι οποτε οχι απλα εχει χαρακτηριτσικα αλλα ειναι κανονικη ασιατισα ;)
Ειναι πολυ ευγενικη ,προσχαρη και ηρεμη σαν χαρακτηρας, πολυ χαριτωμενη στις κινησεις της και τις εκφρασεις της.
Οι περισσοτεροι πελατες της ειναι παντα ευχαριστημενοι μαζι της και την προτιμούνε ξανα και ξανα διχως να διαλέγουν αλλη κοπέλα, ενω στη σχέση της μαζι μου και με το studio ειναι απο τις πιο τυπικές, σταθερές και επαγγελματίες κοπέλες που υπάρχουν ;)

Και έχει φοβερές ρώγες & είναι τρελό GFE να προσθέσω εγώ :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Άντζυ η Νεφέλη κάνει πρωκτικό; Ελεύθερο στοματικό;

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
γεια σασ, γιατι δεν προσφερετε ελευ8ερο στοματικο στο στουντιο?

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Αντζελα να ρωτησω κατι! Πως και δεν εχετε σκεφθει τις ωρες με πολυ δουλεια να εχετε δυο κοπελες?
Φιλακια!

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6

για εμενα αυτο ειναι πολυ θετικο παντος. μου δινει περισσοτερη σιγουρια και ειδικα το συγκεκριμενο στουντιο ειναι πολυ καλυτερο απο παρα πολλα στο εξωτερικο.
ο ενας λογος που το προτειμω ειναι αυτο αλλος βασικοτατος λογος ειναι το φεις κοντρολ που δεν μπαινουν μεσα τελειωμενοι βρωμιαριδες & αλλοδαποι και φυσικα μ'αρεσει οτι μπορω να παω να κανω το ντουσακι μου να με κερασουν τη μπυριτσα/ποτακι να κανω ενα τσιγαρακι και μετα να πηδηξω με την υσηχια μου σε ενα καθαρο μερος.

παρολο που δεν μου περισσευουν τα 50ευρω+ προτειμω να τα δωσω εκει παρα να φαω φολα 20αρικου στη φυλης σε χυμενα σεντονια.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.187
Πόντοι
7.885

Εγώ θυμάμαι ότι μέχρι πέρυσι υπήρχε και αυτή η δυνατότητα,τουλάχιστον στο πρόγραμμα των 100 ευραίων :idiot: :uglystupid:.Τι έγινε τώρα και άλλαξε :think:

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
γιατί θα πάνε βρωμιάρηδες σαν και σένα και θα κολλήσουν ψώρα τα κορίτσια
e-mo rhh  8εσ να κανουμε ενα τεστακι  :pipa2: :pipa2:να δεισ αν ειμαι κα8αρος?εσυ απλα 8α τον εχεις στο στομα σου, δε 8α σε κουρασω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Χαλαρώστε ρε παιδιά, απλά δεν προσφέρουν όλες οι κοπέλες ελεύθερο στοματικό. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει την Άντζελα να του πει ποιες προσφέρουν.

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Στο site ειδα οτι εχετε μεγαλη συλλογη απο  :lheel: ψηλοτακουνα :rockon: :rockon: Ποια ομως προτεινεται σαν αστερι στη ποδολαγνεια?  :humpleg:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Στο site ειδα οτι εχετε μεγαλη συλλογη απο  :lheel: ψηλοτακουνα :rockon: :rockon: Ποια ομως προτεινεται σαν αστερι στη ποδολαγνεια?  :humpleg:

ναι υπάρχουν μαναρι μου στο δωμάτιο 4 διάφορα που αφορούν το πρόγραμμα της ποδολαγνείας, τακούνια, μπότες, κάλτσες ,καλσόν ;)
το συγκεκριμένο πρόγραμμα το κάνουν όλες οι κοπέλες απλά οι πιο παλιές (πχ Σουζάνα, Μαρίνα, Σουζάνα,Μπέτυ,Αλίνα) ειναι πιο εξασκημένες πιο έμπειρες πιο άνετες και πιο ελευθερες ;)
απο εκει και πέρα ειναι και ανάλογα πια σου αρέσει και περισσότερο, εγω δεν μπορώ να σου πω πια είναι αστέρι γιατι για μένα όλες αστέρια είναι ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom