Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλά βρε αδελφέ, αν δεν σου αρέσει το μέγεθος των  :tits2: :tits2: της, μην την παντρεύεσαι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αντζελα να προτεινω κατι? γιατι δεν βγάζετε καποιες φωτογραφιες οι κοπελες του σπιτιου μαζι? ειτε 2-2 ειτε παραπανω? ειχατε βγαλει καποες παλιοτερα αλλα δεν εχουν ανανεωθει απο τοτε.
θα μορουσε να ειναι σαν μπονους στο site και να παιζουν και σε καμια τηλεοραση ή σε καμια ηλ. κορνιζα στην υποδοχη...ετσι για ζεσταμα...

θα βγαζουμε συνεχεια τετοιες φωτος μωρο, γιαυτο στο site φτιαξαμε και ξεχωριστο τμημα "bonus fotos" για να μπαινουν ολες εκει ;)
το αλλο σαν ιδεα ειναι super, το εχω σκεφτει εδω και 1-2 χρονια, το ειχα γραψει και εδω οταν ηταν να ανακαινισουμε το μαγαζι οτι ηθελα να το κανω αλλα στη πορεια δεν εγινε χωρις ομως να το απορριψω ;)
ηλεκτρονικη κορνιζα δεν κανει , προτζεκτορα κρεμαστο στον ενα τοιχο θελει να χτυπαει στον απεναντι τοιχο ;)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

sosim2010

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΖΕΛΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΝΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΖΕΛΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΝΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ.

ευχαριστω πολυ μωρο μου γλυκό :-* :-* :-*
ματια μου μονο στο συγκεκριμένο μαγαζί δουλέυω ;)
το καταλαβαινω οτι θα αναγκστεις να ερθεις απο μακρυα αλλα προβλημα χρόνου δεν θα εχεις μαζι μου αλλα ουτε και με καμια αλλη κοπέλα του studio ;)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Άντζελα αυτές τις μέρες σκέφτομαι να επισκευτώ την Νανά. Πές μου δυο λόγια για αυτήν. Όπως πως είναι ο σωματοτυπός της και αν έχει όντως ασιατικά χαρακτηριστικά.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.187
Πόντοι
7.885

Το χάσαμε το κορμί πατριώωωωωτη :2funny: :2funny:

aetos@@

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το καταλαβαινω οτι θα αναγκστεις να ερθεις απο μακρυα αλλα προβλημα χρόνου δεν θα εχεις μαζι μου αλλα ουτε και με καμια αλλη κοπέλα του studio ;)
καλησπερα κουκλαρα και θεα του σεξ!!!!!!!!!!!!! θελω και εγω να σε ρωτησω ποσες μερεσ θα ειναι η Νεφελη? και εσυ καθε ποτε εισαι στο μαγαζι? γιατι δεν σε βλεπω συχνα στο προγραμμα με τις βαρδιες!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα αυτές τις μέρες σκέφτομαι να επισκευτώ την Νανά. Πές μου δυο λόγια για αυτήν. Όπως πως είναι ο σωματοτυπός της και αν έχει όντως ασιατικά χαρακτηριστικά.

Η νανα ματια μου ειναι σχετικα κοντουλα με μεγαλο στηθος αδυνατη με πολυ ελαφρα πιασιματακια στο πωπό και στη μέση.
Γνησια Ταυλανδεζα ειναι οποτε οχι απλα εχει χαρακτηριτσικα αλλα ειναι κανονικη ασιατισα ;)
Ειναι πολυ ευγενικη ,προσχαρη και ηρεμη σαν χαρακτηρας, πολυ χαριτωμενη στις κινησεις της και τις εκφρασεις της.
Οι περισσοτεροι πελατες της ειναι παντα ευχαριστημενοι μαζι της και την προτιμούνε ξανα και ξανα διχως να διαλέγουν αλλη κοπέλα, ενω στη σχέση της μαζι μου και με το studio ειναι απο τις πιο τυπικές, σταθερές και επαγγελματίες κοπέλες που υπάρχουν ;)

καλησπερα κουκλαρα και θεα του σεξ!!!!!!!!!!!!! θελω και εγω να σε ρωτησω ποσες μερεσ θα ειναι η Νεφελη? και εσυ καθε ποτε εισαι στο μαγαζι? γιατι δεν σε βλεπω συχνα στο προγραμμα με τις βαρδιες!

καλησπέρα μαναρακι μου :-*
η Νεφέλη θα ειναι αυτη τη παρασκευη το απόγευμα αλλα και συγουρα την επόμενη εβδομάδα χωρις να ξερω ακόμα ποιες μέρες και βάρδιες ;)
εγω θα δουλέψω την τρίτη το απόγευμα ;) :-* :-*

aetos@@

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η νανα ματια μου ειναι σχετικα κοντουλα με μεγαλο στηθος αδυνατη με πολυ ελαφρα πιασιματακια στο πωπό και στη μέση.
Γνησια Ταυλανδεζα ειναι οποτε οχι απλα εχει χαρακτηριτσικα αλλα ειναι κανονικη ασιατισα ;)
Ειναι πολυ ευγενικη ,προσχαρη και ηρεμη σαν χαρακτηρας, πολυ χαριτωμενη στις κινησεις της και τις εκφρασεις της.
Οι περισσοτεροι πελατες της ειναι παντα ευχαριστημενοι μαζι της και την προτιμούνε ξανα και ξανα διχως να διαλέγουν αλλη κοπέλα, ενω στη σχέση της μαζι μου και με το studio ειναι απο τις πιο τυπικές, σταθερές και επαγγελματίες κοπέλες που υπάρχουν ;)

καλησπέρα μαναρακι μου :-*
η Νεφέλη θα ειναι αυτη τη παρασκευη το απόγευμα αλλα και συγουρα την επόμενη εβδομάδα χωρις να ξερω ακόμα ποιες μέρες και βάρδιες ;)
εγω θα δουλέψω την τρίτη το απόγευμα ;) :-* :-*
σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!!!!!!!!! να σε καλα!!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

χρόνος δηλαδή πόσο είναι το αποδεκτό όριο?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
χρόνος δηλαδή πόσο είναι το αποδεκτό όριο?

δεν υπαρχει κάποιο όριο μωρό
ουτε αυτον που θα τελειωσει υπερβολικα γρηγορα μια κοπέλα θα τον αφήσει στο δωματιο χωρις λιγη παραπάνω παρεα συζητητηση κτλ
αλλα ουτε και αυτον που θα αργήσει λίγο παραπάνω καποια θα τον αγχωσει θα τον παει πιο γρήγορα κτλ
και φυσικα παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο, η αξία του προγράμματος, η κίνηση εκεινη την ώρα στο studio αλλα φυσικα η διαθεση και ο επαγγελματισμος της κάθε κοπέλας ξεχωριστα.
τωρα επισημα σαν μαγαζι δεν εχουμε βάλει κάποια κλεψύδρα που μετράει αντίστροφα απ τη στιγμη που κάποια κοπέλα μπεί στο δωμάτιο και ούτε θα βάλουμε και ποτέ.
στόχος μας ειναι όποιος έρχετε σε μας να ξαναέρχετε και αυτό προσπαθούμε να περάσουμε και στις κοπέλες πράγμα που ειδικά στις παλίες μας κοπέλες δεν έχει απλά περάσει αλλα έχει γίνει νοοτροπία τους και τρόπος δουλειάς τους ;)
Μέσα σε αυτο φυσικά είναι και το θέμα του χρόνου με τους πελάτες και της χαλαρής αξιοποίησης του στο οποίο μέχρι στιγμής η συντριπτική πληοψηφία των πελατών μας ειναι ακρως ικανοποιημένοι ;)  

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πιστεύω πως όλοι οι πελάτες θέλουμε να μένει όσο το δυνατό παραπάνω η κοπέλα μαζί μας (ειδικά αν έχουμε περάσει και καλά...σου βγαίνει μια διάθεση να μιλήσεις και λιγο).
Βέβαια αυτό είναι ανέφικτο γιατί η κοπέλα έχει και άλλους πελάτες, αλλά ακόμα και να μην έχει πρέπει να παίρνει και τις ανάσες της υποθέτω...
Και εμένα θα μαρεσε να κανω σεξ όλο το βράδυ με την Μπετυ και να απολαμβάνω το όμορφο χαμογελο της όταν της λεω καμιά δύσκολη λέξη...
Αυτή την κοπέλα θα την πάρω στο φουλ προγραμμα μια μέρα γιατί δεν τη χορταίνω (μπετυ-μανία!!!!)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom