Συναγωνιστή athal πολύ σημαντική η παρατήρησή σου! Κι εγώ όταν είχα πρωτοπάρει την Εύα αυτό μου είχε κάνει εντύπωση, αν & τότε η ενότητα των φωτογραφιών στο site που είχα δει ήταν πολύ φτωχότερη αλλά & πάλι η διαφορά ήταν εμφανής, δεν μπορώ κι εγώ να καταλάβω πού οφείλεται. Η Εύα είναι ο ορισμός της γυναίκας με πιασίματα, ούτε παχουλή ούτε τίποτα, έτσι ίσα - ίσα να έχεις να πιάνεις & να σε στέλνει! Τώρα όσον αφορά το άλλο, πίστεψέ με, το ότι ήταν βιαστική μαζί σου όπως λες ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ & ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ! Η Εύα είναι υπόδειγμα κοπέλας που τιμάει τη δουλειά της, δε βιάζεται ποτέ, σε χαλαρώνει, έχεις όλη την άνεση να "παίξεις" μαζί της & επιπλέον στο φουλ κάνει & ντουζ εκ των υστέρων, οπότε καταλαβαίνεις ότι μόνο βιαστική δεν είναι! Προφανώς είχε να κάνει με τη μεγάλη αναμονή στο σαλόνι που μπορεί να οφειλόταν είτε σε φωτογράφηση που γινόταν εκείνη την ώρα, είτε άργησε η προηγούμενη κοπέλα να τελειώσει, είτε πολύ απλά έκαναν περιοδεία εκείνη την ώρα τα στρουμφάκια, πράγμα που σημαίνει ότι όσο σωστή επαγγελματίας & να είναι, ε... είναι & άνθρωπος! Φαντάσου εσύ να δούλευες σε ταμείο δημόσιας υπηρεσίας & να είχες 10-11 άτομα αναμονή, όσο & να προσπαθούσες θα κρατιόσουν ψύχραιμος;;; Αλλά ακριβώς επειδή έχει φιλότιμο η κοπέλα σου ζήτησε συγγνώμη γιατί έχει συναίσθηση της ευθύνης της, εδώ πας σε κάτι μπουρδέλα του κώλου & χωρίς κόσμο σε ξεπετάει η άλλη σε 5-10 λεπτά & φεύγει & ούτε "γεια" δε λέει, οπότε καταλαβαίνεις την ποιοτική διαφορά...