Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Παιδιά σε καμιά ώρα λέω να πάω προς τα εκεί. Θέλω να μου πει κάποιος υπεύθυνα αν αξίζει η Εύα για να της γλύψω τα ποδαράκια (αν έχει ωραία ποδαράκια κλπ). Υπ'όψιν ποτέ δεν το έχω ξανακάνει (ποδολαγνεία) ή να περιμένω να έρθει η Μαρίνα. Ευχαριστώ πολύ.
ρε παιδια. χαλαρωστε λιγο πια με το "υπευθυνα". αυτα τα πραγματα ειναι υποκειμενικα! εαν αρεσει σε καποιον δεν σημαινει οτι θα αρεσει σε ολους. και δηλαδη μετα τη θα γινει; εαν δεν σου αρεσει θα ζητας τα ρεστα απο αυτον που θα σου δωσει "υπευθυνη" απαντηση;

οπως και να εχει αν πας καλα να περασεις!

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6
Σ'ευχαριστώ πολύ ;) Χμμμ. Έχεις δίκιο σε αυτό. Πάντως εγώ σε καμιά περίπτωση δεν θα ζητάω τα ρέστα μετά από κανέναν γιατί αυτά είναι σίγουρα υποκειμενικά. Απλά επειδή είναι πρώτη φορά που θα το κάνω και επειδή δεν μπορώ κάθε φορά να μαζεύω 60 ευρώ (είμαι φοιτητής) θέλω μια άποψη από κάποιον που έχει πάει ώστε να είμαι όσο πιο σίγουρος μπορώ.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Σ'ευχαριστώ πολύ ;) Χμμμ. Έχεις δίκιο σε αυτό. Πάντως εγώ σε καμιά περίπτωση δεν θα ζητάω τα ρέστα μετά από κανέναν γιατί αυτά είναι σίγουρα υποκειμενικά. Απλά επειδή είναι πρώτη φορά που θα το κάνω και επειδή δεν μπορώ κάθε φορά να μαζεύω 60 ευρώ (είμαι φοιτητής) θέλω μια άποψη από κάποιον που έχει πάει ώστε να είμαι όσο πιο σίγουρος μπορώ.
το καταλαβαινω. δεν στην λεω. απλα εγω πιστευω οτι αυτο βγαινει εκεινη την στιγμη. πας, βλεπεις την κοπελα και αποφασιζεις. αλλωστε μην κολας, ρωτα την κοπελα οταν βγει στο σαλονι αν της αρεσει και αν το ενστικτο σου πει ναι τοτε βουρ.
αν διαβασεις ομως σε προηγουμενες σελιδες θα δεις οτι η αντζελα γενικα προτεινει γιατι ξερει τι αρεσει σε καθε κοπελα και τι οχι. αν θυμαμαι καλα για ποδια προτεινε την νικολ. ισως και καποιες αλλες αλλα αυτην θυμαμαι τωρα! :)

Frendy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Η Εύα σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει αλλά και από όσα μου έχει πει η Άντζελα είναι κορυφή στο άθλημα της ...ποδολαγνείας. Πήγαινε φίλε μου και πιστεύω οτι θα περάσεις καλά. Φυσικά μετά τη επίσκεψη θα περιμένω και την κρίτική σου....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστή harry86 η Εύα είναι απ' τις κορυφαίες στο πρόγραμμα της ποδολαγνείας, στο λέω & από προσωπική εμπειρία & επειδή είναι γνωστό γενικά σε όλους τους φίλους του 104, ρώτα αν θες & την Άντζελα & είμαι σίγουρος ότι θα στο επιβεβαιώσει. Τώρα το αν θα γουστάρεις τα πατουσάκια της πραγματικά είναι κάτι υποκειμενικό που δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε. Δες & τις φωτογραφίες στο site του studio & αποφάσισε! Στη θέση σου θα τσέκαρα λίγο & την κοπέλα αν μ' αρέσει & θα ρωτούσα αν είναι & γενικότερα καλή στο πρόγραμμά της γιατί όπως & να το κάνουμε απ' τα 60 ευρώ μόνο το 10άρικο είναι για το πρόγραμμα της ποδολαγνείας!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Παιδιά σε καμιά ώρα λέω να πάω προς τα εκεί. Θέλω να μου πει κάποιος υπεύθυνα αν αξίζει η Εύα για να της γλύψω τα ποδαράκια (αν έχει ωραία ποδαράκια κλπ). Υπ'όψιν ποτέ δεν το έχω ξανακάνει (ποδολαγνεία) ή να περιμένω να έρθει η Μαρίνα. Ευχαριστώ πολύ.

πιστευω μωρο την καλυτερη απαντηση στη δωσαν τα παιδια πιο πανω ;)
η Ευα ειναι μια κοπέλα που και της αρεσει το συγκεκριμενο προγραμμα και εχει αποκτησει τεραστια εμπειρια ;)
αποκει και περα μαναρι ειναι θεμα δικου σου γουστου και επιλογης αν σου αρεσει η Ευα ή οποιαδηποτε αλλη κοπέλα στη θεση της Ευας ;)

Σημερα το βραδυ 23:00 με 06:00 η Σουζανα :smitten:

img6304w.jpg

By antzela, shot with Canon EOS 50D at 2010-01-05

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.644
Πόντοι
6.555
Σημερα 5/1 με εφεραν τα βηματα στο φυλης 104 πιο πολυ για να δω την ευα που την εχω λοκαρει πολυ καιρο και οι υποχρεωσεις δεν με αφηναν. Στο χωρο ειχα να ερθω πριν τη ανανεωση, περυσι την ανοιξη οπου ειχα παει με την κατερινα. Τωρα εχει ανανεωθει προς το καλυτερο και εχει και πανω δωματια για μαγκιτσες. Στο δια ταυτα λοιπον η ευα δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση με τις φοτος του στουντιο. Εγω πηγα γιατι μου αρεσουν οι θρεμμενες γενικως γυναικες με τις βυζαρες τους και ολες τις -αρες τους. Σημερα ειδα μια γυναικα με βυζι τουμπονο βεβαια αλλα απο σωμα ειχα μια ευχαριστη εκπληξη. Η γυναικα ειναι κορμαρα με χυτα ποδια και φοβερες καμπυλες. Καμμια σχεση με τις φωτος που την δειχνουν χοντρη και με ατσουμπαλο σωμα. Η γυναικα εμφανισιακα ειναι φοβερη και απο τροπους και δημοσιες σχεσεις σχιζει. Στο κρεβατι τωρα....μμμμ  επειδη αργησε γιατι ειχε ενα αυταρχικο με στολες βιτσια κλπ, ηταν ιδιαιτερως βιαστικη μαζι μου και το καταλαβε και προς τιμη της ζητησε συγγνωμη. Αλλα εμεις σε αυτους τους οικους δεν παμε για να μας ζητησουν συγγνωμη για αλλα παμε.Τελος παντων επειδη ηταν η πρωτη φορα μαζι της και ηταν και αγχωμενη επειδη για καποιο δικο τους λογο δεν ανοιγαν για κανενα 20λεπτο με αποτελεσμα οταν ανοιξαν να μην εχει καρεκλα ελευθερη,και το σαλονι ειχε 7-8 ατομα και αλλοι 2-3 στο δωματια τις δινω καποια δικαιολογια. Εξαλλου το αξιζει γιατι φαινεται καλο παιδι και τιμα τον πελατη. Απλα συγκυριες...Ιδωμεν την αλλα φορα. και συντομα μαλιστα..

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Καλησπέρα κορίτσαρε, καλησπέρα κύριοι.
κρατάω τη διαφορά αναμέσα στις φωτογραφίες και την πραγματικότητα. μάλλον είναι καλύτερα που η έκπληξη ήταν ευχάριστη και όχι το αντίθετο.
και ας συγχαρούμε και την ανεπανάληπτη φωτογράφο που με το ταλέντο της μεταμόρφωσε την Εύα :tooth:, άλλοι για το ίδιο πράγμα χρειάζονται Photoshop...ελπίζω πως εγώ θα τη γλυτώσω, δεν θα με φωτογραφήσεις ποτέ!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Η Εύα σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει αλλά και από όσα μου έχει πει η Άντζελα είναι κορυφή στο άθλημα της ...ποδολαγνείας. Πήγαινε φίλε μου και πιστεύω οτι θα περάσεις καλά. Φυσικά μετά τη επίσκεψη θα περιμένω και την κρίτική σου....

με ωραιότατα καυλωτικά τακουνάκια να θυμήσω  :lheel: :lheel: :lheel: :cum:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπέρα κορίτσαρε, καλησπέρα κύριοι.
κρατάω τη διαφορά αναμέσα στις φωτογραφίες και την πραγματικότητα. μάλλον είναι καλύτερα που η έκπληξη ήταν ευχάριστη και όχι το αντίθετο.
και ας συγχαρούμε και την ανεπανάληπτη φωτογράφο που με το ταλέντο της μεταμόρφωσε την Εύα :tooth:, άλλοι για το ίδιο πράγμα χρειάζονται Photoshop...ελπίζω πως εγώ θα τη γλυτώσω, δεν θα με φωτογραφήσεις ποτέ!

δεν την εχω φωτογραφησει εγω βρε την Ευα ;) :cheesy:
τουλαχιστον δεν ειναι δικες μου οι προσφατες της και αυτες που ειναι στη σελιδα μας ;) :sunglasses:
αμεσως να με κακοχαρακτηρισεις
απα πα πα πα  :cheesy: :dancing:

με ωραιότατα καυλωτικά τακουνάκια να θυμήσω  :lheel: :lheel: :lheel: :cum:

κατι θα ξερεις εσυ μωρο ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Σημερα 5/1 με εφεραν τα βηματα στο φυλης 104 πιο πολυ για να δω την ευα που την εχω λοκαρει πολυ καιρο και οι υποχρεωσεις δεν με αφηναν. Στο χωρο ειχα να ερθω πριν τη ανανεωση, περυσι την ανοιξη οπου ειχα παει με την κατερινα. Τωρα εχει ανανεωθει προς το καλυτερο και εχει και πανω δωματια για μαγκιτσες. Στο δια ταυτα λοιπον η ευα δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση με τις φοτος του στουντιο. Εγω πηγα γιατι μου αρεσουν οι θρεμμενες γενικως γυναικες με τις βυζαρες τους και ολες τις -αρες τους. Σημερα ειδα μια γυναικα με βυζι τουμπονο βεβαια αλλα απο σωμα ειχα μια ευχαριστη εκπληξη. Η γυναικα ειναι κορμαρα με χυτα ποδια και φοβερες καμπυλες. Καμμια σχεση με τις φωτος που την δειχνουν χοντρη και με ατσουμπαλο σωμα. Η γυναικα εμφανισιακα ειναι φοβερη και απο τροπους και δημοσιες σχεσεις σχιζει. Στο κρεβατι τωρα....μμμμ  επειδη αργησε γιατι ειχε ενα αυταρχικο με στολες βιτσια κλπ, ηταν ιδιαιτερως βιαστικη μαζι μου και το καταλαβε και προς τιμη της ζητησε συγγνωμη. Αλλα εμεις σε αυτους τους οικους δεν παμε για να μας ζητησουν συγγνωμη για αλλα παμε.Τελος παντων επειδη ηταν η πρωτη φορα μαζι της και ηταν και αγχωμενη επειδη για καποιο δικο τους λογο δεν ανοιγαν για κανενα 20λεπτο με αποτελεσμα οταν ανοιξαν να μην εχει καρεκλα ελευθερη,και το σαλονι ειχε 7-8 ατομα και αλλοι 2-3 στο δωματια τις δινω καποια δικαιολογια. Εξαλλου το αξιζει γιατι φαινεται καλο παιδι και τιμα τον πελατη. Απλα συγκυριες...Ιδωμεν την αλλα φορα. και συντομα μαλιστα..

Συναγωνιστή athal πολύ σημαντική η παρατήρησή σου! Κι εγώ όταν είχα πρωτοπάρει την Εύα αυτό μου είχε κάνει εντύπωση, αν & τότε η ενότητα των φωτογραφιών στο site που είχα δει ήταν πολύ φτωχότερη αλλά & πάλι η διαφορά ήταν εμφανής, δεν μπορώ κι εγώ να καταλάβω πού οφείλεται. Η Εύα είναι ο ορισμός της γυναίκας με πιασίματα, ούτε παχουλή ούτε τίποτα, έτσι ίσα - ίσα να έχεις να πιάνεις & να σε στέλνει! Τώρα όσον αφορά το άλλο, πίστεψέ με, το ότι ήταν βιαστική μαζί σου όπως λες ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ & ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ! Η Εύα είναι υπόδειγμα κοπέλας που τιμάει τη δουλειά της, δε βιάζεται ποτέ, σε χαλαρώνει, έχεις όλη την άνεση να "παίξεις" μαζί της & επιπλέον στο φουλ κάνει & ντουζ εκ των υστέρων, οπότε καταλαβαίνεις ότι μόνο βιαστική δεν είναι! Προφανώς είχε να κάνει με τη μεγάλη αναμονή στο σαλόνι που μπορεί να οφειλόταν είτε σε φωτογράφηση που γινόταν εκείνη την ώρα, είτε άργησε η προηγούμενη κοπέλα να τελειώσει, είτε πολύ απλά έκαναν περιοδεία εκείνη την ώρα τα στρουμφάκια, πράγμα που σημαίνει ότι όσο σωστή επαγγελματίας & να είναι, ε... είναι & άνθρωπος! Φαντάσου εσύ να δούλευες σε ταμείο δημόσιας υπηρεσίας & να είχες 10-11 άτομα αναμονή, όσο & να προσπαθούσες θα κρατιόσουν ψύχραιμος;;; Αλλά ακριβώς επειδή έχει φιλότιμο η κοπέλα σου ζήτησε συγγνώμη γιατί έχει συναίσθηση της ευθύνης της, εδώ πας σε κάτι μπουρδέλα του κώλου & χωρίς κόσμο σε ξεπετάει η άλλη σε 5-10 λεπτά & φεύγει & ούτε "γεια" δε λέει, οπότε καταλαβαίνεις την ποιοτική διαφορά...

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Συναγωνιστή athal πολύ σημαντική η παρατήρησή σου! Κι εγώ όταν είχα πρωτοπάρει την Εύα αυτό μου είχε κάνει εντύπωση, αν & τότε η ενότητα των φωτογραφιών στο site που είχα δει ήταν πολύ φτωχότερη αλλά & πάλι η διαφορά ήταν εμφανής, δεν μπορώ κι εγώ να καταλάβω πού οφείλεται. Η Εύα είναι ο ορισμός της γυναίκας με πιασίματα, ούτε παχουλή ούτε τίποτα, έτσι ίσα - ίσα να έχεις να πιάνεις & να σε στέλνει! Τώρα όσον αφορά το άλλο, πίστεψέ με, το ότι ήταν βιαστική μαζί σου όπως λες ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ & ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ! Η Εύα είναι υπόδειγμα κοπέλας που τιμάει τη δουλειά της, δε βιάζεται ποτέ, σε χαλαρώνει, έχεις όλη την άνεση να "παίξεις" μαζί της & επιπλέον στο φουλ κάνει & ντουζ εκ των υστέρων, οπότε καταλαβαίνεις ότι μόνο βιαστική δεν είναι! Προφανώς είχε να κάνει με τη μεγάλη αναμονή στο σαλόνι που μπορεί να οφειλόταν είτε σε φωτογράφηση που γινόταν εκείνη την ώρα, είτε άργησε η προηγούμενη κοπέλα να τελειώσει, είτε πολύ απλά έκαναν περιοδεία εκείνη την ώρα τα στρουμφάκια, πράγμα που σημαίνει ότι όσο σωστή επαγγελματίας & να είναι, ε... είναι & άνθρωπος! Φαντάσου εσύ να δούλευες σε ταμείο δημόσιας υπηρεσίας & να είχες 10-11 άτομα αναμονή, όσο & να προσπαθούσες θα κρατιόσουν ψύχραιμος;;; Αλλά ακριβώς επειδή έχει φιλότιμο η κοπέλα σου ζήτησε συγγνώμη γιατί έχει συναίσθηση της ευθύνης της, εδώ πας σε κάτι μπουρδέλα του κώλου & χωρίς κόσμο σε ξεπετάει η άλλη σε 5-10 λεπτά & φεύγει & ούτε "γεια" δε λέει, οπότε καταλαβαίνεις την ποιοτική διαφορά...

Τέτοιο κείμενο ούτε η ίδια η Εύα δεν θα το έγραφε.  :2funny: :2funny:

Α...και επειδή την έχω δοκιμάσει, μια χαρά κοπέλα είναι και αρκετά καλή περίπτωση. Αλλά μην τις θεοποιούμε όλες  ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγώ την εχω επισκευτεί πολλές φορές. Γενικά όλα τα κορίτσια του Φ104 (που έχω δοκιμάσει) είναι πολύ ευγενικά αλλα η Ευα είναι πραγματικά το κάτι αλλο. Αν δουλευει χωρίς πίεση (δηλαδή χώρις δεκα άτομα στο σαλόνι να περιμένουν) κοιτάζει να σε κάνει να νιώσεις βασιλιάς και επιπλέον καταλαβαίνει αμέσως τι σου αρέσει!

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Αντζελα, check your PM please. Σε ευχαριστώ πολύ!

upotakse_me

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον απο τους αγαπητούς συνδετιμώνες, καθώς κι εσένα γλυκειά μου antzela, να μου πείτε αν έχετε την καλοσύνη, όσον αφορά το αυταρχικό πρόγραμμα η Κατερίνα  ενδεικνιετε?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τέτοιο κείμενο ούτε η ίδια η Εύα δεν θα το έγραφε.  :2funny: :2funny:

Α...και επειδή την έχω δοκιμάσει, μια χαρά κοπέλα είναι και αρκετά καλή περίπτωση. Αλλά μην τις θεοποιούμε όλες  ;)

Έχεις δίκιο συναγωνιστή η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ο ίδιος την ώρα που το έγραφα σκέφτηκα ότι μπορεί & να με θεωρήσουν παπαγάλο της Εύας  :) Τί να κάνουμε έχουμε κι εμείς τις λατρείες μας  :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον απο τους αγαπητούς συνδετιμώνες, καθώς κι εσένα γλυκειά μου antzela, να μου πείτε αν έχετε την καλοσύνη, όσον αφορά το αυταρχικό πρόγραμμα η Κατερίνα  ενδεικνιετε?

Ίσως κάποιοι με θεωρήσουν υπερβολικό αλλά δεν κρατήθηκα, ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ & ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ συναγωνιστή, άμα χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις να τις χρησιμοποιούμε σωστά...

upotakse_me

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ίσως κάποιοι με θεωρήσουν υπερβολικό αλλά δεν κρατήθηκα, ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ & ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ συναγωνιστή, άμα χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις να τις χρησιμοποιούμε σωστά...

Ζητάω συγνώμη και σε ευχαριστώ για τη διόρθωση αγαπητέ Womanaholic :-*

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
858
Πόντοι
86
Eχω μια απορια πως γινεται η ποδολαγνια δλδ ποιοσ γλιφει απο τουσς δυο η γινεται καπως αλλιως?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom