Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

super δηλ εμεις οι υδροχοοι ειμαστε απ τους ευνοημένους :cheesy:
η Μαρινα ερχετε αυτη την εβδομαδα και δουλευει Πεμπτη βραδυ και Παρασκευη-Σαββατο νυχτα ;)
[/quote]  Απο τα γραφομενα σου εδω μεσα,καταλαβα οτι πρεπει να ανηκεις σε ζωδιο του αερα(διδυμος-υδροχοος-ζυγος).Καλη σου Χρονια και πες ποτε εισαι, παλι βαρδια γιατι τις προαλες, δεν προλαβα να σου ελθω.Ο Μεγας Παιχτουρας.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπέρα χρόνια πολλά ευτυχές το νέο έτος με υγεία χαρά ευχτυχία και πολλά  :knockinb: :knockinb:  :grin: :grin:

Επίσης  να ευχηθώ καλές δουλειές στην Άντζελα και στις κοπέλες του 104  :) :)

Άντζελα μάλλον αύριο θα σας επισκεφθώ και σκέφτομαι να δείξω την προτιμησή μου σε μια από τις δύο κοπέλες που μου πρότεινες  ;) ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
   Απο τα γραφομενα σου εδω μεσα,καταλαβα οτι πρεπει να ανηκεις σε ζωδιο του αερα(διδυμος-υδροχοος-ζυγος).Καλη σου Χρονια και πες ποτε εισαι, παλι βαρδια γιατι τις προαλες, δεν προλαβα να σου ελθω.Ο Μεγας Παιχτουρας.

;)
τωρα ματια μου ξανα προς τα τελη ιανουαριου αρχες φεβρουαριου μαλλον θα ξαναδουλεψω ;)

Καλησπέρα χρόνια πολλά ευτυχές το νέο έτος με υγεία χαρά ευχτυχία και πολλά  :knockinb: :knockinb:  :grin: :grin:

Επίσης  να ευχηθώ καλές δουλειές στην Άντζελα και στις κοπέλες του 104  :) :)

Άντζελα μάλλον αύριο θα σας επισκεφθώ και σκέφτομαι να δείξω την προτιμησή μου σε μια από τις δύο κοπέλες που μου πρότεινες  ;) ;)

χρονια πολλα μαναρι μου ;)
δοκιμασε τες και θα μηνεις ευχαρηστημενος ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
;)
τωρα ματια μου ξανα προς τα τελη ιανουαριου αρχες φεβρουαριου μαλλον θα ξαναδουλεψω ;)

χρονια πολλα μαναρι μου ;)
δοκιμασε τες και θα μηνεις ευχαρηστημενος ;)

μεγάλη πίκρα αυτό που αποφάσισες να κάνεις αλλά θα δείξουμε για άλλη μια φορά την τεράστια μεγαλοψυχία μας αλλά θα σε τιμωρήσουμε, με τον

ανάλογο τρόπο  :knockinb: :knockinb:  :grin: :grin:

οκ αύριο το απογευματάκι θα είμαι εκεί αλλά σαν εσένα καμία  :sunglasses: :sunglasses:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλημερα  :cheesy:
Σημερα Σαββατο.......

τωρα η Αλινα :smitten:

By antzela

το απογευμα η Ευα :smitten:

By antzela

το βραδυ η Νικολ :smitten:
img6431p.jpg

By antzela at 2009-12-29

sloggi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλη χρονια και απο το site καλη μου. Αλεξανδρος

sloggi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ελπιζω να καταλαβες.Σε περιμενουμε ξανα στη Δουλεια...φιλια

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
περασαμε αποψε στις 9 αλλα ηταν κλειστο??

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλη χρονια και απο το site καλη μου. Αλεξανδρος

καλη χρονια Αλεξανδρε :-* :-* :-*

περασαμε αποψε στις 9 αλλα ηταν κλειστο??

ανοιχτα ειμασταν :cheesy:
απλα επεσες μαναρι στη περιπτωση ,εισουν ατυχος και η βολτα σου ηταν την ιδια ωρα με τους  :police:   :-
το καλυτερο που μπορεις να κανεις μωρο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να παιρνεις επιτοπου ενα τηλ στο μαγαζι 2108821147  ή να περνας μετα απο λιγο ;)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
ειδα και κλειστα φωτα απεξω και τα περιπολικα ετρεχαν στη Φυληςμε τερμα σειρηνες,μαλλον απλως για να δειξουν την παρουσια τους..

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
καλη χρονια Αλεξανδρε :-* :-* :-*

ανοιχτα ειμασταν :cheesy:
απλα επεσες μαναρι στη περιπτωση ,εισουν ατυχος και η βολτα σου ηταν την ιδια ωρα με τους  :police:   :-
το καλυτερο που μπορεις να κανεις μωρο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να παιρνεις επιτοπου ενα τηλ στο μαγαζι 2108821147  ή να περνας μετα απο λιγο ;)

Απορία (  :think: ): Μα αν ένα μαγαζί είναι νόμιμο, όλες οι κοπέλες έχουν τα χαρτιά τους, γιατί να μην ανοίγουν στους πελάτες, ανεξάρτητα αν οι  :police: κάνουν περιπολία εκείνη την ώρα; Μου έχει τύχει και σε άλλα μαγαζιά να μην ανοίγουν (κυρίως στο κέντρο) και ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λόγο εφόσον σε όλα τους είναι εντάξει.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γιατι τα στρουμφάκια έχουν την κακιά συνήθεια να μαζευουν οτι βρίσκουν ασχετα αν υπάρχουν χαρτιά ή όχι. Απλά και μόνο για να χαρτζιλικόνονται οι δικηγόροι

Επισκέπτης
Απορία (  :think: ): Μα αν ένα μαγαζί είναι νόμιμο, όλες οι κοπέλες έχουν τα χαρτιά τους, γιατί να μην ανοίγουν στους πελάτες, ανεξάρτητα αν οι  :police: κάνουν περιπολία εκείνη την ώρα; Μου έχει τύχει και σε άλλα μαγαζιά να μην ανοίγουν (κυρίως στο κέντρο) και ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λόγο εφόσον σε όλα τους είναι εντάξει.
τι νομιμο ρε???
που ζεις???
υπαρχει εστω & μια επιχειρηση σε αυτη την μπουρδελοχωρα που να μην ειναι παρανομη σε ελεγχο οποιασδηποτε υπηρεσιας???
αφου οι νομοι ειναι ετσι φτιαγμενοι ουτως ωστε να διευκολυνουν το οργανο(μπατσος-εφοριακος-πολεοδομος κλπ) να τα παιρνει απο 10 παντες..
ποσο χρονων εισαι???

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημέρα μωρό :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δες τα πμ σου  :sunglasses: :sunglasses:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

γιατι ματια μου δεν μπορεις να ξερεις αν καποιος ειναι πελατης ή αστυνομικος :-
αν υπολογισεις οτι στην αττικη λειτουργουνε εκατονταδες οικοι ανοχης αλλα οι δημοι εχουν δωσει αδεια εγκαταστασης σε λιγοτερους απο 5-10 θα καταλαβεις οτι στους υπολοιπους η αστυνομια εχει τη δυνατοτητα να τους ελενξει οποιαδηποτε στιγμη και ανεξαρτητα αν η κοπέλα και η υπηρεσια εχουν χαρτια να τις περασουν απ τη διαδικασια του αυτοφωρου :-
απλα αν εχουν τα χαρτια τους την επομενη μερα στην ευελπιδων αθωονοντε αν οχι παιρνουνε καποια ποινη :-
κατι αντιστοιχο συμβενει και στα bar clubs κτλ σε περιοχες που υπαρχει πολυ μεγαλη τετοια δραστηριοτητα γκαζι,ψυρρη, πειραιως,παραλιακη αδειες σε ολες αυτες τις επιχειρησεις οι δημοι δεν δινουν για τον Α ή Β λόγο με αποτέλεσμα αντι οι αρχες να ασχολουντε με το ποιες απο αυτες τις επιχηρησεις εχουν νοθευμενα ποτα ή οχι, διμιουργουνε προβλημα με το παρκαρισμα ,παρκαδορους κτλ, εχουν φορολογικες παραβασεις ή οχι, εχουνε πολεοδομικες παραβασεις (παραλιακη) ασχολουντε με τις αδειες :P
το ιδιο φαινομενο συμβαινει και με τους οικους ανοχης οι αρχες δεν πολυ νοιαζοντε στο να κυνηγησουν μαγαζια με κοπέλες χωρις χαρτια κτλ αλλα ασχολουντε με τις αδειες :-
εκτος ποια και αν υπαρχει κατι το τοσο παρανομα προκλητικο σαν το σπιτι κοντα στο δικο μας που παραμονη πρωτοχρονιας το τοπικο αστυνομικο τμημα μαζι με το αλλοδαπων και παρουσια εισαγγελεα γκερμισε τις πορτες τους εισαβαλε μεσα και συνελαβε 3-4-5 κοπέλες τις οποιες θα απελασουν κιολας αφου πρωτα τις περασουν και απο εξετασεις αιματος κτλ

γιατι τα στρουμφάκια έχουν την κακιά συνήθεια να μαζευουν οτι βρίσκουν ασχετα αν υπάρχουν χαρτιά ή όχι. Απλά και μόνο για να χαρτζιλικόνονται οι δικηγόροι

μπα δεν ειναι αυτο μωρο
απλα οι δημοσιοι υπαλληλοι αλλα και γενικα οι Ελληνες σαν εργαζομενοι σε μεγαλο ποσοστο δεν ασχολουντε με ποιοτηκα αποτελεσματα για τη δουλεια τους αλλα με ποσοτικα νουμερα :-
παρε παραδειγμα την τροχαια, δεν θα κατσει να ασχοληθει με το ποιος οδηγαει με επικυνδυνους ελιγμους (ταχυτητα,αναστροφες κτλ) ποιος οδηγαει μιλωντας στο κινητο, μεθυσμενος κτλ απλα θα κοιταξει την ευκολη λυση ποιος δεν φοραει κρανος ή ζωνη για να του δωσουν το αναλογο προστιμο και τελιωνοντας η βαρδια τους να παρουσιασουν αποτέλεσμα :-

τι νομιμο ρε???
που ζεις???
υπαρχει εστω & μια επιχειρηση σε αυτη την μπουρδελοχωρα που να μην ειναι παρανομη σε ελεγχο οποιασδηποτε υπηρεσιας???
αφου οι νομοι ειναι ετσι φτιαγμενοι ουτως ωστε να διευκολυνουν το οργανο(μπατσος-εφοριακος-πολεοδομος κλπ) να τα παιρνει απο 10 παντες..

καπως ετσι ειναι μαναρι ;)
σε ενα ζαχαροπλαστειο πχ στη γειτονια μου ,μου λεγανε για το ποσα προστιμα εχουνε φαει μια για την εξωτερικη τους ταμπελα, μια για τη γεννητρια που εχουν στον ακαλυπτο κτλ
απλα οι ιδιοκτητες του ζαχαροπλαστειου δεν ειναι ντοπιοι πραγμα που ενοχλει τους ντοπιους καταστηματαρχες που εχουν γνωριμιες στο δημο και στις αστυνομικες αρχες και καταγγελεια στην καταγγελεια εχουν γονατησει τους ανθρωπους που τολμησαν και ανοιξαν ζαχαρολαστειο στην περιοχη τους :-

Καλημέρα μωρό :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δες τα πμ σου  :sunglasses: :sunglasses:

;) ;) ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
εκτος ποια και αν υπαρχει κατι το τοσο παρανομα προκλητικο σαν το σπιτι κοντα στο δικο μας που παραμονη πρωτοχρονιας το τοπικο αστυνομικο τμημα μαζι με το αλλοδαπων και παρουσια εισαγγελεα γκερμισε τις πορτες τους εισαβαλε μεσα και συνελαβε 3-4-5 κοπέλες τις οποιες θα απελασουν κιολας αφου πρωτα τις περασουν και απο εξετασεις αιματος κτλ

Τί έγινε;;; Για πες διεύθυνση, αν & φαντάζομαι πού έγινε αυτό... Στην τρώγλη του 95 μήπως που έχει 2 & 3 γυναίκες ταυτυτόχρονα;

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
καλη χρονια σε εσενα και τα κοριτσια του μαγαζιου! και καλη συνεχεια στον ομορφο χωρο που εχεις!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τί έγινε;;; Για πες διεύθυνση

δεν χρειαζετε μωρε να πουμε, θα το δηξει η πορεια ;)

καλη χρονια σε εσενα και τα κοριτσια του μαγαζιου! και καλη συνεχεια στον ομορφο χωρο που εχεις!

καλη χρονια μαναρι μου, ευχαριστουμε πολυ :-* :-* :-*

Σημερα Κυριακη

απογευμα η Νικόλ :smitten:

By antzela

το βραδυ η Τζενη :smitten:
img7626k.jpg

By antzela, shot with Canon EOS 50D at 2010-01-02

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Λογω αδιαθεσειας της Τζενης στο μαγαζι τωρα και εως τις 6 το πρωι η Ευα :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom