Απορία (
): Μα αν ένα μαγαζί είναι νόμιμο, όλες οι κοπέλες έχουν τα χαρτιά τους, γιατί να μην ανοίγουν στους πελάτες, ανεξάρτητα αν οι
κάνουν περιπολία εκείνη την ώρα; Μου έχει τύχει και σε άλλα μαγαζιά να μην ανοίγουν (κυρίως στο κέντρο) και ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λόγο εφόσον σε όλα τους είναι εντάξει.
γιατι ματια μου δεν μπορεις να ξερεις αν καποιος ειναι πελατης ή αστυνομικος :-
αν υπολογισεις οτι στην αττικη λειτουργουνε εκατονταδες οικοι ανοχης αλλα οι δημοι εχουν δωσει αδεια εγκαταστασης σε λιγοτερους απο 5-10 θα καταλαβεις οτι στους υπολοιπους η αστυνομια εχει τη δυνατοτητα να τους ελενξει οποιαδηποτε στιγμη και ανεξαρτητα αν η κοπέλα και η υπηρεσια εχουν χαρτια να τις περασουν απ τη διαδικασια του αυτοφωρου :-
απλα αν εχουν τα χαρτια τους την επομενη μερα στην ευελπιδων αθωονοντε αν οχι παιρνουνε καποια ποινη :-
κατι αντιστοιχο συμβενει και στα bar clubs κτλ σε περιοχες που υπαρχει πολυ μεγαλη τετοια δραστηριοτητα γκαζι,ψυρρη, πειραιως,παραλιακη αδειες σε ολες αυτες τις επιχειρησεις οι δημοι δεν δινουν για τον Α ή Β λόγο με αποτέλεσμα αντι οι αρχες να ασχολουντε με το ποιες απο αυτες τις επιχηρησεις εχουν νοθευμενα ποτα ή οχι, διμιουργουνε προβλημα με το παρκαρισμα ,παρκαδορους κτλ, εχουν φορολογικες παραβασεις ή οχι, εχουνε πολεοδομικες παραβασεις (παραλιακη) ασχολουντε με τις αδειες
το ιδιο φαινομενο συμβαινει και με τους οικους ανοχης οι αρχες δεν πολυ νοιαζοντε στο να κυνηγησουν μαγαζια με κοπέλες χωρις χαρτια κτλ αλλα ασχολουντε με τις αδειες :-
εκτος ποια και αν υπαρχει κατι το τοσο παρανομα προκλητικο σαν το σπιτι κοντα στο δικο μας που παραμονη πρωτοχρονιας το τοπικο αστυνομικο τμημα μαζι με το αλλοδαπων και παρουσια εισαγγελεα γκερμισε τις πορτες τους εισαβαλε μεσα και συνελαβε 3-4-5 κοπέλες τις οποιες θα απελασουν κιολας αφου πρωτα τις περασουν και απο εξετασεις αιματος κτλ
γιατι τα στρουμφάκια έχουν την κακιά συνήθεια να μαζευουν οτι βρίσκουν ασχετα αν υπάρχουν χαρτιά ή όχι. Απλά και μόνο για να χαρτζιλικόνονται οι δικηγόροι
μπα δεν ειναι αυτο μωρο
απλα οι δημοσιοι υπαλληλοι αλλα και γενικα οι Ελληνες σαν εργαζομενοι σε μεγαλο ποσοστο δεν ασχολουντε με ποιοτηκα αποτελεσματα για τη δουλεια τους αλλα με ποσοτικα νουμερα :-
παρε παραδειγμα την τροχαια, δεν θα κατσει να ασχοληθει με το ποιος οδηγαει με επικυνδυνους ελιγμους (ταχυτητα,αναστροφες κτλ) ποιος οδηγαει μιλωντας στο κινητο, μεθυσμενος κτλ απλα θα κοιταξει την ευκολη λυση ποιος δεν φοραει κρανος ή ζωνη για να του δωσουν το αναλογο προστιμο και τελιωνοντας η βαρδια τους να παρουσιασουν αποτέλεσμα :-
τι νομιμο ρε???
που ζεις???
υπαρχει εστω & μια επιχειρηση σε αυτη την μπουρδελοχωρα που να μην ειναι παρανομη σε ελεγχο οποιασδηποτε υπηρεσιας???
αφου οι νομοι ειναι ετσι φτιαγμενοι ουτως ωστε να διευκολυνουν το οργανο(μπατσος-εφοριακος-πολεοδομος κλπ) να τα παιρνει απο 10 παντες..
καπως ετσι ειναι μαναρι ;)
σε ενα ζαχαροπλαστειο πχ στη γειτονια μου ,μου λεγανε για το ποσα προστιμα εχουνε φαει μια για την εξωτερικη τους ταμπελα, μια για τη γεννητρια που εχουν στον ακαλυπτο κτλ
απλα οι ιδιοκτητες του ζαχαροπλαστειου δεν ειναι ντοπιοι πραγμα που ενοχλει τους ντοπιους καταστηματαρχες που εχουν γνωριμιες στο δημο και στις αστυνομικες αρχες και καταγγελεια στην καταγγελεια εχουν γονατησει τους ανθρωπους που τολμησαν και ανοιξαν ζαχαρολαστειο στην περιοχη τους :-
;) ;) ;)
πολλα φιλακια