Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αγαπητέ αναρχοπουτανιάρη,είστε εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος τύπου της φίλτατης Άντζελας;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
σαν υπουργος τυπου του φυλης δεν υπαρχουν συγκεκριμενες ωρες που εχω ωστε να ενημερωνω τον κοσμο αυτο το κομματι το εχει αναλαβει προσωπικα η αντζελα απλα εγω βγαζω τις ανακοινωσεις για ενημερωση του κοινου λογο της θεση μου επισης ειμαι υπευθηνος μονο για τις δημοσιες σχεσεις του φυλης104 και τιποτα παραπανω ουδεμια σχεση εχω με τα κοριτσια που εργαζονατε εκει για ευνοητους λογους!!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
σαν υπουργος τυπου του φυλης δεν υπαρχουν συγκεκριμενες ωρες που εχω ωστε να ενημερωνω τον κοσμο αυτο το κομματι το εχει αναλαβει προσωπικα η αντζελα απλα εγω βγαζω τις ανακοινωσεις για ενημερωση του κοινου λογο της θεση μου επισης ειμαι υπευθηνος μονο για τις δημοσιες σχεσεις του φυλης104 και τιποτα παραπανω ουδεμια σχεση εχω με τα κοριτσια που εργαζονατε εκει για ευνοητους λογους!!!!!

καλά,....αν και δεν κατάλαβα τι κάνεις, αλλά αν η Άντζελα δεν έχει πρόβλημα, τι με νοιάζει!

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά κάποια καλή κοπέλα για αυταρχικό...? της εύας της αρέσει αυτο το πρόγραμμα???θυμαμε την νάνσυ που ήταν η τοπ...αλλα σταμάτησε την δουλειά!! τώρα ποιές γουστάρουν τέτοιες φάσεις άντζελα ??ελεγα μήπως ερχόμουν μια βόλτα απο εκεί....ευχαριστώ!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τι απόγευμα ήταν αυτό!!Πρώτη φορά και τα είδα όλα με την νικόλ!Πάντα τέτοια!Τέτοια κορίτσια θέλει όλος ο κόσμος  :kissass: :kissass: :tits:

;) ;)

Ρε συ Άντζελα τί πρόβλημα κι αυτό με την Τζένη, να μην μπορείς να την πείσεις να εντάξει πρωκτικό στο φουλ πρόγραμμά της; Κάθε φορά την παίρνω κι αντί να φεύγω ξαλαφρωμένος φεύγω σκασμένος που δεν μπόρεσα να πάρω αυτό το θεσπέσιο κωλαράκι... Μα είναι βάσανο...

:- :- :- :- :-

Άντζελα το έχεις σκεφτεί να φτιάξεις στο μαγαζί σου έναν αδριάντα της Εύας για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει;;;  :)

:2funny:
δε χρειαζετε βρε της εχουμε αδριαντα μεσα μας και το ξερει ;)
καλημέρα ωραία μου κυρία, καλημέρα κύριοι.
αυτό που θα σας μπεί σε λίγο (νέο έτος) να το απολαύσετε όσο δεν παίρνει άλλο και να είστε γεμάτοι από υγεία, τύχη και αγάπη.

καλημερα μαναρακι χρονια μας πολλα ;) :cheesy:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΛΙΑΡΙΚΟ..

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

διαλεξτε ποια απο τις παρακατω θελετε να ειναι

α) 3 κοπελες μαζι για να διαλεγετε τα προγραμματα της αρεσκειας σας

β) σαμπανια και εξτρα δωρο στα προγραμματα πχ το προγραμμα των 50€ να γινετε τον 70€
   ( δηλαδη πληρωνετε 50€ και απολαμβανετε υπηρεσιες των 70€ )

γ) οι πρωτοι 10 πελατες αποψε δωρεαν

ψηφιστε και αποψε θα σας το πραγματοποιησουμε!!!!!!!

πολλα φιλακια απο ολες εμας για ενα μοναδικο 2010 :smitten: :smitten: :grouphug: :smitten: :smitten:

οχι αυτη την ανακοινωση βρε, αυτη ειναι για του χρονου το 2011 :2funny:

καιρο τωρα εχω το υπουργειο τυπου του φυλης 104!!!!

οχι υπουργειο τυπου βρε ,καταργηθηκε
κοινοβουλευτικος εκπροσωπος εισαι χωρις ομως να μετεχεις στο υπουργικο συμβουλιο :cheesy:

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά κάποια καλή κοπέλα για αυταρχικό...? της εύας της αρέσει αυτο το πρόγραμμα???θυμαμε την νάνσυ που ήταν η τοπ...αλλα σταμάτησε την δουλειά!! τώρα ποιές γουστάρουν τέτοιες φάσεις άντζελα ??ελεγα μήπως ερχόμουν μια βόλτα απο εκεί....ευχαριστώ!!!

καλησπερα μωρο
οι Ευα, Σουζανα, Κατερινα ,Αντζελα, Νικολο ειμαστε πολυ καλες στο αυταρχικο ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
;) ;)
συγουρα τα μπραβο αξιζουν και στην Ευα αλλα και στη Νικολλετα την υπηρεσια της συγκεκριμενης βαρδιας ;)

Γεγονος  :rockon: :rockon: :rockon:

Παραλειψη μου που δεν το ανεφερα.

Παρεπιπτοντως η ΚΥΡΙΑ Νικολλεττα ειναι μια απο τις 2 πιο ευγενεστερες υπηρεσιες που εχω συνσντησει ποτε.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εχεις δικιο αντζελα μπερδεψα την ανακοινωση του 2011 με την 2010 .

λοιπον αποψε αξιοτιμη πελατια μας λογο κρισης δεν θα εχει κατι προτοτυπο οπως τα ξερετε μετα της 2 θα ειναι η ευα με τα προγραμματα της.

καλη σας χρονια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

υγ. ειχαμε πει να κοψουμε και μια πιτα για το καλο αλλα μας καηκε στον φουρνο πριν λιγο
ευχαριστουμε για την κατανοηση.......

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γεγονος  :rockon: :rockon: :rockon:

Παραλειψη μου που δεν το ανεφερα.

Παρεπιπτοντως η ΚΥΡΙΑ Νικολλεττα ειναι μια απο τις 2 πιο ευγενεστερες υπηρεσιες που εχω συνσντησει ποτε.

σημερα εκτακτος μαζι με την Νικολέτα θα ειναι και η Μαρία, 2 υπηρεσιες δηλ για την καλυτερη δυνατη καθαριοτητα του μαγαζιου ,εξυπηρετηση και σερβιρισμα σας με ποτα γλυκα κτλ

υγ. ειχαμε πει να κοψουμε και μια πιτα για το καλο αλλα μας καηκε στον φουρνο πριν λιγο
ευχαριστουμε για την κατανοηση.......

τη πιτα θα τη κοψουμε μεσα Ιανουαριου, αμαρτια δεν ειναι να μην φανε και το κομματι τους οι Σοφια,Μαρινα,Τζοανα,Σουζανα,Νανα που λειπουν? :-
αν και περσυ το φλουρι εκατσε σε υπηρεσια >:( :cheesy:
εμενα δεν μουχει τυχει ποτε :'(

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
τη πιτα θα τη κοψουμε μεσα Ιανουαριου, αμαρτια δεν ειναι να μην φανε και το κομματι τους οι Σοφια,Μαρινα,Τζοανα,Σουζανα,Νανα που λειπουν? :-

Η κοπη της πιττας θα ειναι σε στενο κυκλο φανταζομαι.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Η κοπη της πιττας θα ειναι σε στενο κυκλο φανταζομαι.

ναι πολλη στενο δεν ειμεθα και ο δημος αθηναιων αν κοβαμε πιτα για ολους τους πελατες φουρνο θα ειχαμε οχι στουντιο
..............................................

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
;) ;)

:- :- :- :- :-

δε χρειαζετε βρε της εχουμε αδριαντα μεσα μας και το ξερει ;)
καλημερα μαναρακι χρονια μας πολλα ;) :cheesy:

οχι αυτη την ανακοινωση βρε, αυτη ειναι για του χρονου το 2011 :2funny:

οχι υπουργειο τυπου βρε ,καταργηθηκε
κοινοβουλευτικος εκπροσωπος εισαι χωρις ομως να μετεχεις στο υπουργικο συμβουλιο :cheesy:

καλησπερα μωρο
οι Ευα, Σουζανα, Κατερινα ,Αντζελα, Νικολο ειμαστε πολυ καλες στο αυταρχικο ;)

Thanks αντζελα θα ερθω μια επισκεψη...

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλα στο προγραμμα γραφει πως ειναι ανοικτο το μαγαζι εως τις 19.00 !!! πηρα τηλ και δεν απανταει κανενας...ελεγα να πηγαινα οπως σου ειπα πριν αντζελα αλλα...τεσπα του χρονου!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Α δεν παίζω, Άντζελα αν δεν παρευρισκόμαστε στην πίτα τουλάχιστον όσοι είμαστε φανατικοί οπαδοί του 104 θα θυμώσω!!! Σοβαρά τώρα ανακοίνωσε μια ημερομηνία για την κοπή της πίτας σαν event & όσοι επιθυμούμε να παρευρισκόμαστε!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
?θυμαμε την νάνσυ που ήταν η τοπ...αλλα σταμάτησε την δουλειά!!

μην λετε αυτο το όνομα γαμώ! :headbang: ξυπνάει μνήμες!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μπου-Μπου, μου σου ευχομαι να περάσεις τέλεια σήμερα και εσύ και όλα τα κορίτσια σου! Και κάθε ευτηχία για το 2010!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλα στο προγραμμα γραφει πως ειναι ανοικτο το μαγαζι εως τις 19.00 !!! πηρα τηλ και δεν απανταει κανενας...ελεγα να πηγαινα οπως σου ειπα πριν αντζελα αλλα...τεσπα του χρονου!

στις 6 κλεισαμε τελικα μαναρι για να παει η Ευα κομωτηριο που ηθελε να ξεκουραστει κτλ ;)
το τηλ μας ειναι 2 γραμμες και οταν μιλαει και περνεις σε σενα χτυπαει σαν να μην το σηκωνει κανεις :-
ειχα ξεχασει και εγω το κινητο του μαγαζιου σπιτι αν επερνες και εσυ εκει γιατι πηγα για κατι ψωνια :-
στις 2 τωρα ξανανοιγουμε μωρο ;)

Α δεν παίζω, Άντζελα αν δεν παρευρισκόμαστε στην πίτα τουλάχιστον όσοι είμαστε φανατικοί οπαδοί του 104 θα θυμώσω!!! Σοβαρά τώρα ανακοίνωσε μια ημερομηνία για την κοπή της πίτας σαν event & όσοι επιθυμούμε να παρευρισκόμαστε!!!

θα γεμισει ολο το μαγαζι ψιχουλα βρε αν ειναι να ερθετε και εσεις στη πιτα :-

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom