Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Άντζι,ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Από Γλυφάδα........Από που ???
ευχαριστω μωρο μου ;)
απ την ανεμωνη ;)
πολλα φιλακια
Άντζι,ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Από Γλυφάδα........Από που ???
ευχαριστω μωρο μου ;)
απ την ανεμωνη ;)
πολλα φιλακια
Αλήθεια; Η ιδιοκτησία είναι συγγενούς Μαρουλοανηψιού συγκεκριμένα!!
Εξαιρετικο το στουντιο Αντζελα! Καλες Δουλειες μιας και ηταν 3ημερο Εγκαινιων και Καλες Γιορτες σε σενα και τα Κοριτσια!
Για εμας που δεν προλαβαμε να ερθουμε μεσα στο τριημερο αφηστε κανα γλυκακι μπας και φαμε και μεις τιποτις...
Παντως απο φιλο που ηρθε ακουσα τα καλυτερα. Συγχαρητηρια Αντζελα.
Καλησπερα καυλιαρα Αντζελα ;),τι κανεις?
Γεια σο Αντζελα.Κατα τις 4 πηγα για το Ευακι.Λοιπον το κοριτσι ειναι σουπερ και στις υπηρεσιες και σε ολα. Μου αρεσε πολυ και σιγουρα θα ξαναερθω..Τις ειπα να βγαλει φωτογραφιες με το στηθος της εξω και χωρις να το κρυβει και ειπε θα ακουσει τη συμβουλη μου... Κανονισε ετσι
και μενα αυτη μου ετυχε ..Θα γνωριζομαστε στο αεροδρομιο με τις θήκες χαχαχαα ξεχασα να πω οτι πηρα και δωρακι.μια πολυ ωραια θηκη για διαβατηριο αλλα κανει και για δίπλωμα και ταυτοτητα
γειασου μωρο ;)
καλα τις ειπες μαναρι, ειναι να βγαλει νεες φωτο μεσα στην εβδομαδα και ελπιζω να ακουσει τη συμβουλη σου ;)
εγω της τοχω πει εδω και καιρο
πολλα φιλακια
α ξεχασα να πω οτι πηρα και δωρακι.μια πολυ ωραια θηκη για διαβατηριο αλλα κανει και για δίπλωμα και ταυτοτητα
και μενα αυτη μου ετυχε ..Θα γνωριζομαστε στο αεροδρομιο με τις θήκες χαχαχα
Και μενα αυτη η θηκη μου ετυχε!
A όχι Μπου-Μπου, εδώ θα διαφωνίσω!! Πιστευω οτι είναι πιο σέξυ και αισθησιακό το να είναι ψιλοκρυμμένο το στήθος. Δηλαδή εμένα μου εξιτάρει την φαντασία, αφου γυμνές κοπέλες βλέπουμε σε χιλιάδες σελίδες αλλα πολύ λίγες κατορθώνουν να ξεφύγουν απο τα τετριμμένα και να είναι πραγματικά μοναδικές!!
Γεια σο Αντζελα.Κατα τις 4 πηγα για το Ευακι.Λοιπον το κοριτσι ειναι σουπερ και στις υπηρεσιες και σε ολα. Μου αρεσε πολυ και σιγουρα θα ξαναερθω..Τις ειπα να βγαλει φωτογραφιες με το στηθος της εξω και χωρις να το κρυβει και ειπε θα ακουσει τη συμβουλη μου... Κανονισε ετσι
Αν δεν κρατουσαμε την φωτογραφια τι να πω!!! :o Δεν δινατε ολοκληρο αλμπουμ με φωτο των κοριτσιων?τη φωτογραφια βρε την κρατησατε? ;)
ή την αφησατε στο κομοδινο οπως εκαναν ολοι οι παντρεμενοι?
απλα μωρε πολλοι τις ζητανε αυτες τις φωτος για την Ευα και επειδη εχει ωραιο μεγαλο φυσικο στηθος γιατι οχι?
αλλα εισαι πολυ τυχερος κουκλί τελικα γιατι τετοιες φωτος σημερα εβγαλε η Ευα ;)
σαν και αυτες που σου αρεσουν
Ευα
By antzela
By antzela
By antzela
εμας μαναρι δεν μας ακουει κανεις :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
πολλα φιλακια
Αν δεν κρατουσαμε την φωτογραφια τι να πω!!! :o Δεν δινατε ολοκληρο αλμπουμ με φωτο των κοριτσιων?
βρε μπουμπου ηρθα να βρω παρτυ .... και το μονο που βρηκα τις τσατσαδες χορευουν στο σαλονι !!!!
ααα και ειχαν φαει μια πατριδα απο τα γλυκα επισης
μεθυσες τις υπηρεσιες?? Παντως σημερα δεν ξερω πως μου κατσε και δεν τιμησα τα γλυκακια > μαλλον φταινε τα μελομακαρωνα και οι κουραμπιεδεςε την επομενη φορα αλμπουμ ;)
καλα τα γλυκα τα ταραξαν
δεν πειραζει αν και ειναι μεγαλες γυναικες με ζαχαρα,χοληστερηνες κτλ :-
τουλαχιστον οι κοπέλες ηταν συγκρατημενες, αυτο εχει σημασια μιας και γλυκο στο γλυκο τσουπ και βαζεις αμεσως κιλό :-
ποτε βρε τις ειδες?
μαλλον χθες που τις ειχα ψιλομεθυσει
πολλα φιλακια
καλα τα γλυκα τα ταραξαν
δεν πειραζει αν και ειναι μεγαλες γυναικες με ζαχαρα,χοληστερηνες κτλ :-
τουλαχιστον οι κοπέλες ηταν συγκρατημενες, αυτο εχει σημασια μιας και γλυκο στο γλυκο τσουπ και βαζεις αμεσως κιλό :-
ποτε βρε τις ειδες?
μαλλον χθες που τις ειχα ψιλομεθυσει
πολλα φιλακια