Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Γλυκειά μου Άντζελα δεν κατάφερα τελικά να έρθω στο event γιατί γύρισα απ' το τριήμερο εκτός Αθηνών λίγο κομμάτια σήμερα το βράδυ στις 8:30 & δεν είχα κουράγιο... Ελπίζω να κανονίσεις κάποιο ανάλογο event για την Πρωτοχρονιά, ούτως ή άλλως είμαι σίγουρος ότι θα έπιασε!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Το μαγαζί και η Άντζελα προσωπικά θεωρώ πως είναι ΠΟΛΥ μπροστά....  ;) ;) :thumbsup:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

ανακοινωση

λογο ξαφνικης αδιαθεσιας της Τζοανας θα συνεχισει η Ευα >:(
η Τζοανα θα ειναι παλι την τριτη το απογευμα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Το κακόμοιρο το Ευάκι πάντα ετοιμοπόλεμο για να βοηθήσει το μαγαζί όποτε υπάρχει ανάγκη ακόμη & την τελευταία στιγμή, γι' αυτό κι εσύ Άντζελα στάζεις μέλι γι' αυτή! Πάντως αν ήξερα ότι θα δούλευε η Εύα σήμερα το απόγευμα μετά τις 6 & κάτι ίσως έκανα μια υπέρβαση να επισκεφτώ το 104...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Γεια σο Αντζελα.Κατα τις 4 πηγα για το Ευακι.Λοιπον το κοριτσι ειναι σουπερ  :dancing: και στις υπηρεσιες και σε ολα. Μου αρεσε πολυ και σιγουρα θα ξαναερθω..Τις ειπα να βγαλει φωτογραφιες με το στηθος της  :boobies: εξω και χωρις να το κρυβει και ειπε θα ακουσει τη συμβουλη μου... Κανονισε ετσι  :2funny:

Άμα δημοσιευτούν γυμνόστηθες φωτογραφίες της Εύας στο forum θα προκληθούν πολλαπλά εμφράγματα όχι μόνο σε όσους δεν την έχουν τιμήσει ποτέ αλλά & σε εμάς που το στήθος της το έχουμε εμπεδώσει απ' τις επισκέψεις μας!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως βρε μπου μπου αλλη φορα κανεις ενα οργανωμενο παρτυ ....

.... εκανα τοσο δρομο ερθω και παρτυ πουθενα ....

για να περασω δωματιο δεν λειτουργω σε αυτα τα μερη ....  ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γλυκειά μου Άντζελα δεν κατάφερα τελικά να έρθω στο event γιατί γύρισα απ' το τριήμερο εκτός Αθηνών λίγο κομμάτια σήμερα το βράδυ στις 8:30 & δεν είχα κουράγιο... Ελπίζω να κανονίσεις κάποιο ανάλογο event για την Πρωτοχρονιά, ούτως ή άλλως είμαι σίγουρος ότι θα έπιασε!

αμα περασες καλα μωρο (που θα περασες) δεν εχει σημασια ;)
για τη πρωτοχρονια λιγο δυσκολο, θα λειπουνε πολλες κοπέλες με αδεια εκεινη τη περιοδο (Μαρινα,Σουζανα,Σοφια,Τζοανα) οποτε καπου δεν θα ειμαστε πλήρεις  :-
Για τον αλλο μηνα υπολογιζω κατι :cheesy:
εχω μια φιλη πολυ εντυπωσιακη και ομορφη η οποια ειναι barwoman ;)
οπως το εχω σκεφτει θα ηθελα να διοργανοναμε ενα 2ημερο απο cocktails nights, να φερω δηλ τη φιλη μου στο μαγαζι και στην απογευματινη και βραδυνη βαρδια να σας φτιαχνει cocktails (Daiquiri,Mojito,Caipirinha,Pina Colada,Margarita κτλ) το προβλημα ειναι στο καταποσο επιτρεπετε ή οχι να ειναι μια γυναικα μεσα σε εναν οικο ανοχης ακομα και αν αυτη ειναι μια επαγγελματιας και κανει τη δουλεια της η οποια φυσικα και δεν θα ειναι η δουλεια της ιεροδουλης.
ειναι λιγο μπερδεμα τα νομικα με τους οικους ανοχης και το νομοθετικο πλαισιο αρκετα αυστηρο αλλα και κενο :-
Σαν ιδεα παντως μαρεσει και θα το κυνηγησω οσο μπορω, εξασφαλιζοντας φυσικα οτι αν γινει οτιδηποτε η κοπέλα δεν θα εχει και κανενα προβλημα :-
Θα δηξει ;)
Στη τελικη θα μπορουσαμε να βαζαμε καποιον αντρα barman αλλα δεν θα ειχε τοσο επιτυχια οσο θα εχει μια πολυ ομορφη κοπέλα :P

Το μαγαζί και η Άντζελα προσωπικά θεωρώ πως είναι ΠΟΛΥ μπροστά....  ;) ;) :thumbsup:

;) ;) ;) ;)

Το κακόμοιρο το Ευάκι πάντα ετοιμοπόλεμο για να βοηθήσει το μαγαζί όποτε υπάρχει ανάγκη ακόμη & την τελευταία στιγμή, γι' αυτό κι εσύ Άντζελα στάζεις μέλι γι' αυτή! Πάντως αν ήξερα ότι θα δούλευε η Εύα σήμερα το απόγευμα μετά τις 6 & κάτι ίσως έκανα μια υπέρβαση να επισκεφτώ το 104...

ναι οντος η Ευα εχει εξυπηρετησει το μαγαζι τοσες φορες ;)
ειναι και η πιο παλια στο 104 :cheesy:

παντως βρε μπου μπου αλλη φορα κανεις ενα οργανωμενο παρτυ ....

.... εκανα τοσο δρομο ερθω και παρτυ πουθενα ....

για να περασω δωματιο δεν λειτουργω σε αυτα τα μερη ....  ;)

μωρε τωρα δεν ηταν κανονικο party :-
απλα μοιρασαμε δωρα,γλυκα,ποτα κτλ
δεν ημουνα και εγω σημερα στο μαγαζι για να σε γνωριζα παρα μονο το πρωι :-
ειχα κατσει τοση ωρα παρασκευη και σαββατο και σημερα ταπογευμα ξεκουραστηκα σπιτι :P

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
αμα περασες καλα μωρο (που θα περασες) δεν εχει σημασια ;)
για τη πρωτοχρονια λιγο δυσκολο, θα λειπουνε πολλες κοπέλες με αδεια εκεινη τη περιοδο (Μαρινα,Σουζανα,Σοφια,Τζοανα) οποτε καπου δεν θα ειμαστε πλήρεις  :-
Για τον αλλο μηνα υπολογιζω κατι :cheesy:
εχω μια φιλη πολυ εντυπωσιακη και ομορφη η οποια ειναι barwoman ;)
οπως το εχω σκεφτει θα ηθελα να διοργανοναμε ενα 2ημερο απο cocktails nights, να φερω δηλ τη φιλη μου στο μαγαζι και στην απογευματινη και βραδυνη βαρδια να σας φτιαχνει cocktails (Daiquiri,Mojito,Caipirinha,Pina Colada,Margarita κτλ) το προβλημα ειναι στο καταποσο επιτρεπετε ή οχι να ειναι μια γυναικα μεσα σε εναν οικο ανοχης ακομα και αν αυτη ειναι μια επαγγελματιας και κανει τη δουλεια της η οποια φυσικα και δεν θα ειναι η δουλεια της ιεροδουλης.
ειναι λιγο μπερδεμα τα νομικα με τους οικους ανοχης και το νομοθετικο πλαισιο αρκετα αυστηρο αλλα και κενο :-
Σαν ιδεα παντως μαρεσει και θα το κυνηγησω οσο μπορω, εξασφαλιζοντας φυσικα οτι αν γινει οτιδηποτε η κοπέλα δεν θα εχει και κανενα προβλημα :-
Θα δηξει ;)
Στη τελικη θα μπορουσαμε να βαζαμε καποιον αντρα barman αλλα δεν θα ειχε τοσο επιτυχια οσο θα εχει μια πολυ ομορφη κοπέλα

Τέτοια λέγε μου να με τρελάνεις ΤΕΛΕΙΩΣ!!! Εγώ που εκτός των άλλων είμαι & φανατικός φίλος των κωλόμπαρων με κόβω να έρχομαι στο μαγαζί σου & πέραν των υπηρεσιών απ' την κοπέλα που θα επιλέξω να την αράξω με τη φίλη σου, να μου βάζει κοκτέιλς & να την έχω στο ψου ψου ψου :) Στο έχω ξαναπεί άλλωστε ότι στα studio & στα σπίτια αυτό που μου λείπει είναι το παιχνίδι που πολύ θα ήθελα να κάνω...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μωρε τωρα δεν ηταν κανονικο party :-
απλα μοιρασαμε δωρα,γλυκα,ποτα κτλ
δεν ημουνα και εγω σημερα στο μαγαζι για να σε γνωριζα παρα μονο το πρωι :-
ειχα κατσει τοση ωρα παρασκευη και σαββατο και σημερα ταπογευμα ξεκουραστηκα σπιτι :P

καλα εκανες κριμα παντως που δεν σε πετυχα  ;)

μολις γυρισει η ταυλανδεζα τον ιανουαριο κανουμε κανονικο παρτυ !@!!!

φιλια!!!!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Χαιρετε παλικαρια.
Εντελως τυχαια επεσα προσφάτως στην ιστοσελιδα του μαγαζιου αυτου.....
Πρεπει να πω οτι ολες οι κοπελες, απο τις φωτο τουλαχιστον,ειναι ακρως ενδιαφερουσες, αλλα αυτη η Μαρινα ειδικα πρεπει να ειναι κολαση! Ακριβως ο τυπος γυναικας που με ενδιαφερει.Αν και γενικα δεν ειμαι φαν της δραστηριοτητας αυτης, με την τυπισα αυτη κολησα ασχημα μολις την ειδα...
Σημερα κιολας σκεφτομαι να πεταχτω ενα βολταρακι.

Μπορει καποιο παλικαρι να προσφερει την επικαιρη γνωμη του περι αυτης, αν δεν ειναι κοπος?
Ευχαριστω.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τέτοια λέγε μου να με τρελάνεις ΤΕΛΕΙΩΣ!!! Εγώ που εκτός των άλλων είμαι & φανατικός φίλος των κωλόμπαρων με κόβω να έρχομαι στο μαγαζί σου & πέραν των υπηρεσιών απ' την κοπέλα που θα επιλέξω να την αράξω με τη φίλη σου, να μου βάζει κοκτέιλς & να την έχω στο ψου ψου ψου :) Στο έχω ξαναπεί άλλωστε ότι στα studio & στα σπίτια αυτό που μου λείπει είναι το παιχνίδι που πολύ θα ήθελα να κάνω...

σε βλεπω μετα μωρο ποτο στο ποτο κουβεντα στη κουβεντα να φευγεις παραπατώντας :2funny:

καλα εκανες κριμα παντως που δεν σε πετυχα  ;)

μολις γυρισει η ταυλανδεζα τον ιανουαριο κανουμε κανονικο παρτυ !@!!!

φιλια!!!!

μεχρι τις 10-15 Ιανουαριου η Νανα θα ειναι πισω :cheesy:
εντωμεταξυ λειπει και πολυ καιρο και δεν εχει δει το μαγαζι στη σημερινη του μορφη και θα παθει ενα ψιλοsock :cheesy:
εχει και το 4 δωματιο τον παγκο για τα μασαζ οποτε θα τη δουλεψει αφανταστα για να βγαλει ολο το ταλεντο και τη γνωση της στο συγκεκριμενο προγραμμα ;)

Χαιρετε παλικαρια.
Εντελως τυχαια επεσα προσφάτως στην ιστοσελιδα του μαγαζιου αυτου.....
Πρεπει να πω οτι ολες οι κοπελες, απο τις φωτο τουλαχιστον,ειναι ακρως ενδιαφερουσες, αλλα αυτη η Μαρινα ειδικα πρεπει να ειναι κολαση! Ακριβως ο τυπος γυναικας που με ενδιαφερει.Αν και γενικα δεν ειμαι φαν της δραστηριοτητας αυτης, με την τυπισα αυτη κολησα ασχημα μολις την ειδα...

Μπορει καποιο παλικαρι να προσφερει την επικαιρη γνωμη του περι αυτης, αν δεν ειναι κοπος?
Ευχαριστω.

καλημερα μαναρι ;)
σημερα το βραδυ ομως ειναι η τελευταια της βαρδια, αυριο νωρις το πρωι η Μαρινα φευγει με αδεια και επιστρεφει αρχες Ιανουαριου ;)
Γιαυτο και αποψε για να εξυπηρετηθει η κοπέλα ,το μαγαζι αντι να κλησει στις 6 τα ξημερωματα θα κλησει στις 5  ;)

By antzela

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
αλλα αυτη η Μαρινα ειδικα πρεπει να ειναι κολαση! Ακριβως ο τυπος γυναικας που με ενδιαφερει.Αν και γενικα δεν ειμαι φαν της δραστηριοτητας αυτης, με την τυπισα αυτη κολησα ασχημα μολις την ειδα...

Ευχαριστω.

κόλαση!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Oποτε θα πρεπει να σπευσω Αντζελα ε?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αξίζει ένα ευχαριστώ
κι ένα μεγάλο μπράβο
κορίτσια θα επιτεθώ
να ρίξω ένα σμπάρο

τι μαγαζάρα είναι αυτή
γεμάτη με εκπλήξεις
γλυκά, ποτά, καυτά κορμιά
τρείς νύχτες θες να πήξεις

τρεις θέλω, όμορφες ψηλές
για να τις ξεμ...νιάσω
κολάρες όμορφες, τρελλές
θα πάω να τις αγιάσω :priest:

lonxh

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
1
τον Ιανουάριο πότε θα γυρίσει η Μαρίνα ??????
γιατί ανεβαίνω 29 και θα φύγω στις 7
Θα την προλάβώ ??????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom