Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τον Ιανουάριο πότε θα γυρίσει η Μαρίνα ??????
γιατί ανεβαίνω 29 και θα φύγω στις 7
Θα την προλάβώ ??????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

μεταξυ 4-5 Ιανουαριου θα ειναι πισω ματια μου ;)
λογικα προλαβενεις και με το παραπανω ;) :cheesy:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Χαιρετε παλικαρια.
Εντελως τυχαια επεσα προσφάτως στην ιστοσελιδα του μαγαζιου αυτου.....
Πρεπει να πω οτι ολες οι κοπελες, απο τις φωτο τουλαχιστον,ειναι ακρως ενδιαφερουσες, αλλα αυτη η Μαρινα ειδικα πρεπει να ειναι κολαση! Ακριβως ο τυπος γυναικας που με ενδιαφερει.Αν και γενικα δεν ειμαι φαν της δραστηριοτητας αυτης, με την τυπισα αυτη κολησα ασχημα μολις την ειδα...
Σημερα κιολας σκεφτομαι να πεταχτω ενα βολταρακι.

Μπορει καποιο παλικαρι να προσφερει την επικαιρη γνωμη του περι αυτης, αν δεν ειναι κοπος?
Ευχαριστω.

Συναγωνιστή λογικά θα πήγες σήμερα απ' το 104 αλλά ας σου πω τη γνώμη μου... Η Μαρίνα είναι όντως απίστευτο μωρό αλλά εμένα προσωπικά με χαλάει το σιλικονάτο βυζί...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
σε βλεπω μετα μωρο ποτο στο ποτο κουβεντα στη κουβεντα να φευγεις παραπατώντας :2funny:

Μα αυτό θα είναι το ωραίο!!! Ξέρεις όλοι εμείς που είμαστε φίλοι των κωλόμπαρων είμαστε λίγο αυτοκαταστροφικοί  :)

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ελεος Αντζελα....δεν μας λυπασαι?????????????Τι μουναροοοοοοοοοοοοοοοοοος ειναι αυτο που μας εφερες.Δεν πρεπει να ονομαζεται Μαρινα αλλα μουναροοοοοοοοοοοοοοοοοος.Μου το τσιμπουκωνε ενα ολοκληρο μισαωρο και ο κωλος αλλα και οι βυζαρες της ειναι σκετο ποιημα.......με διαφορα η γκομενα ειναι πρωτηηηηηηηηηηη,γιατι ξερει και αξιοποιει τα προσοντα της.Αρχες του ετους που θα ελθει να με ενημερωσεις σε παρακαλω αμεσως.Θα την κουντουπωσω τουλαχιστον στις πεντε πρωτες βαρδιες της,μπας και την χορτασω.Πω,πω-Πω,πω....ειναι το αστεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Μολις πριν λιγο εχω γραψει και κριτικη για το θεομουνο..περιμενω να την ελεξουν και να την δημοσιευσουν. :) :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κανεις και ζαβολιες ομως.....ενω μας ειχες πει οτι τα δωρα των εγκαινιων θα ηταν μονο το το Σαββατοκυριακο(18-19-20/12/2009)ξημερωματα που περασα απο το μαγαζι(22/12/2009)ειχε ακομα πολλα και μου ετυχε μια δερματινη θηκη για ταυτοτητα και προσωπικες σημειωσεις.Σε ευχαριστω, θα την κανω δωρο σε ενα γκομενακι που παιζω μπαλλα την εποχη αυτη και θα της πω οτι την αγορασα 50 ευρω.Εσενα, για να σε τιμωρησω για την ζαβολια σου, πες μου ποτε θα εχεις υπηρεσια ,για να ελθω αμεσως να σε  :fuck1: :fuck1:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Πολύ καλό το video Άντζελα....:)

Όπως μάλλον θα κατάλαβες θα τα πούμε από κοντά αρχές Ιανουαρίου .... ;)

;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ελεος Αντζελα....δεν μας λυπασαι?????????????Τι μουναροοοοοοοοοοοοοοοοοος ειναι αυτο που μας εφερες.Δεν πρεπει να ονομαζεται Μαρινα αλλα μουναροοοοοοοοοοοοοοοοοος.Μου το τσιμπουκωνε ενα ολοκληρο μισαωρο και ο κωλος αλλα και οι βυζαρες της ειναι σκετο ποιημα.......με διαφορα η γκομενα ειναι πρωτηηηηηηηηηηη,γιατι ξερει και αξιοποιει τα προσοντα της.Αρχες του ετους που θα ελθει να με ενημερωσεις σε παρακαλω αμεσως.Θα την κουντουπωσω τουλαχιστον στις πεντε πρωτες βαρδιες της,μπας και την χορτασω.Πω,πω-Πω,πω....ειναι το αστεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Μολις πριν λιγο εχω γραψει και κριτικη για το θεομουνο..περιμενω να την ελεξουν και να την δημοσιευσουν. :) :)

εκει μεταξυ 3-4 Ιανουαριου θα ειναι πισω η κοπέλα ;)
καλυτερα κιολας για να γυρισει φουλ ανανεωμενη φρεσκια και με περισσοτερη ορεξη για δουλεια ;)

Κανεις και ζαβολιες ομως.....ενω μας ειχες πει οτι τα δωρα των εγκαινιων θα ηταν μονο το το Σαββατοκυριακο(18-19-20/12/2009)ξημερωματα που περασα απο το μαγαζι(22/12/2009)ειχε ακομα πολλα και μου ετυχε μια δερματινη θηκη για ταυτοτητα και προσωπικες σημειωσεις.Σε ευχαριστω, θα την κανω δωρο σε ενα γκομενακι που παιζω μπαλλα την εποχη αυτη και θα της πω οτι την αγορασα 50 ευρω.Εσενα, για να σε τιμωρησω για την ζαβολια σου, πες μου ποτε θα εχεις υπηρεσια ,για να ελθω αμεσως να σε  :fuck1: :fuck1:

χαχαχα
ε φτιαξαμε μωρε μερικα δωρα παραπανω και γιαυτες τις μερες ;)
το Σαββατο δουλευω ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φετος στους γνωστους και στις γνωστες μου εχω αγορασει μονο βιβλια σαν δωρο.Σαν μια μικρη ενδειξη της εκτιμησης που σου εχω, σου εχω παρει ενα βιβλιο που εχει σχεση με τον Ελληνικο Πολιτισμο.Θα σου το παραδωσω στις 26/12/2009,μαζι με τον εαυτο μου,που θα τον αφησω ελευθερο στα απαλα χερακια σου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Φετος στους γνωστους και στις γνωστες μου εχω αγορασει μονο βιβλια σαν δωρο.Σαν μια μικρη ενδειξη της εκτιμησης που σου εχω, σου εχω παρει ενα βιβλιο που εχει σχεση με τον Ελληνικο Πολιτισμο.Θα σου το παραδωσω στις 26/12/2009,μαζι με τον εαυτο μου,που θα τον αφησω ελευθερο στα απαλα χερακια σου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :) :)

ναι το λενε και ετσι ειναι οτι τα καλυτερα δωρα ειναι τα βιβλια ;)
δεν ειναι αναγκη ομως βρε μωρο να μου φερεις και εμενα ;)
και μονο που θα ερθεις να με δεις μου φτανει σαν δωρο ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα Άντζυ…. Με έκαψες με την Τζοάνα αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να έρθω…..Ελπίζω να μείνει καιρό στο μαγαζί και να μην είναι απλά περαστική διότι θέλω να την συναντήσω….Άσχετο, η Νανά θα επιστρέψει στο μαγαζί και αν ναι, πότε?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ναι το λενε και ετσι ειναι οτι τα καλυτερα δωρα ειναι τα βιβλια ;)
δεν ειναι αναγκη ομως βρε μωρο να μου φερεις και εμενα ;)
και μονο που θα ερθεις να με δεις μου φτανει σαν δωρο ;)

Σκοπος της συνειδητης-μοναχικης ζωης μου, ειναι να προσφερω την χαρα στους συνανθρωπους μου και ειδικα αυτες τις μερες με το να τους προσφερω ενα βιβλιο για επανατροφοδοτηση των γνωσεων τους.Φιλικα ο Παιχτουρας(μολις που προλαβα να σου απαντησω γιατι με περιμενουν σε ενα ουζερι.Παιζει πολυ να ελθω και στην Νικολ σημερα το βραδυ.Τι κωλο-ποιημα εχει η γκομενα αυτη?????????????? Οταν την επλασε ο Πλαστης και Δημιουργος των παντων, πρεπει να ειχε πολυ κεφι!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γουσταρω να γλυψω την κωλοτρυπιδα της.Μετα τιμης ο Παιχτουρας). :) :)

xxx7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αντζελα είσαι θεα κουκλάρα και sexy "καυλιαρα".....

stelios117

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα Αντέλα.....δεν έχω έρθει στο studio αλλα σε βλέπω αρκετό καιρό και θέλω να έρθω οπωσδήποτε να σε γνωρίσω....είσαι απίστευτο πλάσμα....χρονια σου πολλά και καλές γιορτές....θα έρθω οπωσδήποτε μετά τα xmas...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπέρα Άντζυ…. Με έκαψες με την Τζοάνα αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να έρθω…..Ελπίζω να μείνει καιρό στο μαγαζί και να μην είναι απλά περαστική διότι θέλω να την συναντήσω….Άσχετο, η Νανά θα επιστρέψει στο μαγαζί και αν ναι, πότε?

ειδες μαναρι ειναι ωραια και καλιγραμη κοπέλα η Τζοανα ;)
μεχρι τη παρασκευη που μας ερχετε εχει μαζι με τη σημερινη 4 βαρδιες ;)
μετα θα φυγει και αυτη για την πρωτοχρονια και θα γυρισει 1η με 2η εβδομαδα του Ιανουαριου ;)
Λογικα θα συνεχισει στο μαγαζι,ειναι καινουργεια κοπέλα αρεσει στο κοσμο και καταπως φαινετε και καλη στη δουλεια της ;)

Σκοπος της συνειδητης-μοναχικης ζωης μου, ειναι να προσφερω την χαρα στους συνανθρωπους μου και ειδικα αυτες τις μερες με το να τους προσφερω ενα βιβλιο για επανατροφοδοτηση των γνωσεων τους.Φιλικα ο Παιχτουρας(μολις που προλαβα να σου απαντησω γιατι με περιμενουν σε ενα ουζερι.Παιζει πολυ να ελθω και στην Νικολ σημερα το βραδυ.Τι κωλο-ποιημα εχει η γκομενα αυτη?????????????? Οταν την επλασε ο Πλαστης και Δημιουργος των παντων, πρεπει να ειχε πολυ κεφι!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γουσταρω να γλυψω την κωλοτρυπιδα της.Μετα τιμης ο Παιχτουρας). :) :)

καλα να περασεις μωρο με τους φιλους σου ;)
η Νικόλ οντως εχει ωραιο πωπο ;) :cheesy:

By antzela

Αντζελα είσαι θεα κουκλάρα και sexy "καυλιαρα".....

ευχαριστω γλυκέ μου αντρα :cheesy: :-* :-*

καλησπέρα Αντέλα.....δεν έχω έρθει στο studio αλλα σε βλέπω αρκετό καιρό και θέλω να έρθω οπωσδήποτε να σε γνωρίσω....είσαι απίστευτο πλάσμα....χρονια σου πολλά και καλές γιορτές....θα έρθω οπωσδήποτε μετά τα xmas...

καλησπερα κουκλί ;)
ευχαριστω ματια μου, οποτε μπορεσεις ;) :-* :-* :-*

xxx7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
έχει ποτε δυο γυναίκες μέσα και ποτε? ενόw για trio :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Ρε παίχτουρα είσαι πολύ περίπτωση!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom