σωστός ο παίκτης! Καλώς η κακώς δεν γίνεται οι τιμές να αυξομοιόνονται σε τέτοιο επίπεδο, γιατι γίνονται μπερδέματα. Οι τίμές είναι στάνταρ όπως πρέπει να είναι για κάθε στούντιο και απο 'κεί και ύστερα, υπάρχει πάντα η συννενόηση με την κοπέλα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Καλά εντάξει, ρωτάτε όμως και τον άλλον που παίρνει 1080ευρώ το μήνα και σε λίγο καιρό θαναι άνεργος αν μπορεί να διαθέσει το 1/10 του μισθού του για 15 λεπτά πήδημα (ή έστω μισή ώρα)?
Εγώ δε λέω...άριστες υπηρεσίες, εκπληκτικό promotion και άψογη επαγγελματίας η Αντζελα (της το αναγνωρίζω) και πιστεύω είναι το καλύτερο studio στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή (από αυτά που βλέπω εγώ τελοσπάντων).
Ομως να είμαστε και προσγειωμένοι.. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ τιμές, όπως και σε όλα τα studio.
Βλέπω την Κατερίνα και τη Σουζάνα και μου τρέχουν τα σάλια.. αλλά βλέπω το μισθό που παίρνω, βλέπω τις τιμές και μένω στο οφθαλμόλουτρο ή κάνω ένα πέρασμα από φυλής και καταθέτω το 20ρικο. Ούτε απ΄την άλλη θέλω να παρακαλάω μειώστε τις τιμές ή να ζητήσω λιγότερες υπηρεσίες λες και είναι κρέας στο χασάπη "όχι μισό κιλό άσε ένα τέταρτο".. εντάξει είναι και θέμα αξιοπρέπειας.
Μου βγαίνει η παναγία για να βγάλω αυτά τα 1080 (όπως και σε όλους εδώ πιστεύω πως δεν τους χαρίζεται ο μισθός). Απ΄την άλλη είναι προσωπική επιλογή του καθενός.
Πάντως θέλω να συγχαρώ πραγματικά την Αντζελα για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα της στο επικοινωνιακό της προφίλ. Ισως τα πούμε κάποια στιγμή (γιατί Αντζελα είσαι πειρασμός..)
Εγώ δε λέω...άριστες υπηρεσίες, εκπληκτικό promotion και άψογη επαγγελματίας η Αντζελα (της το αναγνωρίζω) και πιστεύω είναι το καλύτερο studio στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή (από αυτά που βλέπω εγώ τελοσπάντων).
Ομως να είμαστε και προσγειωμένοι.. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ τιμές, όπως και σε όλα τα studio.
Βλέπω την Κατερίνα και τη Σουζάνα και μου τρέχουν τα σάλια.. αλλά βλέπω το μισθό που παίρνω, βλέπω τις τιμές και μένω στο οφθαλμόλουτρο ή κάνω ένα πέρασμα από φυλής και καταθέτω το 20ρικο. Ούτε απ΄την άλλη θέλω να παρακαλάω μειώστε τις τιμές ή να ζητήσω λιγότερες υπηρεσίες λες και είναι κρέας στο χασάπη "όχι μισό κιλό άσε ένα τέταρτο".. εντάξει είναι και θέμα αξιοπρέπειας.
Μου βγαίνει η παναγία για να βγάλω αυτά τα 1080 (όπως και σε όλους εδώ πιστεύω πως δεν τους χαρίζεται ο μισθός). Απ΄την άλλη είναι προσωπική επιλογή του καθενός.
Πάντως θέλω να συγχαρώ πραγματικά την Αντζελα για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα της στο επικοινωνιακό της προφίλ. Ισως τα πούμε κάποια στιγμή (γιατί Αντζελα είσαι πειρασμός..)
φίλε sarouman, εγώ παίρνω λίγα περισσότερα λευτά αλλα μήν νομίζεις οτι είμαι σε καλύτερη θέση. Συμφωνώ οτι οι τιμές των στούντιο είναι ψιλοαπογοητευτικές (αν και η Αντζελά έχει απο τις καλύτερες τιμές σε όλα τα προγράμματα), αλλα δεν είναι ένα θέμα στο οποίο μπορώ μόνος μου να κάνω κάτι. Απλά προσπαθώ να κάνω διάφορες οικονομίες (καφές + κολατσίο απο το σπίτι κ.α.) απο 'δω και απο εκεί ωστε να μήν βγαίνω έξω απο τον μηνιαίο προϋπολογισμό μου. Απο την αλλη αυτο που για μένα μετράει είναι η ποιότητα της εξυπηρέτησης, δηλαδή θέλω να πιάνουν τόπο τα λευτά μου.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
By antzela
Καλά εντάξει, ρωτάτε όμως και τον άλλον που παίρνει 1080ευρώ το μήνα και σε λίγο καιρό θαναι άνεργος αν μπορεί να διαθέσει το 1/10 του μισθού του για 15 λεπτά πήδημα (ή έστω μισή ώρα)?
δεν εχεις αδικο μωρο, εχω συγγενικα προσωπα που ζουνε το μηνα με μια συνταξη (και χωρις ενοικειο,εξοδους κτλ) οσο ο μισθος σου και ξερω απο πρωτο χερι οτι απλα με αυτα τα χρηματα ο μηνας δεν βγαινει :-
απο την αλλη μαναρι το καθε studio ,οικος ανοχης κτλ ειναι μια επιχειρηση που σκοπος της ειναι περα απο την αρχικη επιβιωση το κερδος ;) Αλλιως θα μιλουσαμε για μη κερδοσκοπικες οργανωσεις, που και παλι ομως εχουν κρατικες επιχορηγησεις
Προφανως απο τη λειτουργια ενος οικου ανοχης πρεπει να κερδισουν και η κοπέλα και η υπηρεσια αλλα και το μαγαζι καθεαυτο.
Οι μεν κοπελα και υπηρεσια (καταθετουν κοπο και χρονο) και βγαζουν καθαρα χρηματα το δε μαγαζι δεν δινει κοπο και χρονο αλλα εχει καποια λειτουργικα εξοδα τα οποια αφαιροντε απο το τζιρο του για να βγει το κερδος του.
Ενα σπιτι των 20ε περα απο τα κοστη του ενοικειου ,ρευματος ,νερου,θερμανσης-ψυξης και καποιας συντηρησης υλικων δεν εχει καποιο αλλο κοστος,
ενα μαγαζι σαν το δικο μας εχει..... ενοικειο (το μαγαζι ειναι 180τμ,)
νερα (με 3 ντουζιερες για τους πελατες και 1 για εμας τις κοπέλες και συνεχομενα πλυντηρια για τα σεντονια εκτοξευετε )
ρευμα (με 180τμ και τοσα φωτα,θερμοσυφωνα και 7 aircontition χειμωνα καλοκαιρι αναμενα εκτοξευετε)
κοστος διαφιμισης σε internet-εφημεριδες
τηλεφωνο και συνδεση στο νετ
μηνιαιο κοστος συναγερμου στη g4
κοστοι υλικων (χαρτομαντυλα,μωρομαντυλα,χειροπετσετες,υγρο απολυμανσης στα δωματια,bar,παντοφλες μιας χρησης,αποστειρωμενες πετσετες κτλ)
2 καθαριστριες
κοστος λογιστηριου και φπα
διαφορα κοστοι συντηρησης υλικων (απο τα ηλεκτρικα μεχρι τα υδραυλικα και τα επιπλα) παντα οταν σε εναν χωρο γινετε χρηση υλικων απο πολλους ανθρωπους οι φθορες ειναι μεγαλες.
Ολα αυτα λοιπον ειναι εξοδα μωρο που δεν καλυπτοντε ετσι ευκολα και αφου τα καλυψεις πρεπει να εχεις και κατι στην ακρη για να πεις οτι οκ αξιζει η ολη ενασχοληση με εναν κλάδο αρκετα καλως ή κακως <<περιθωριοποιημένο>>
Απο την αλλη αν σκεφτεις στο μαγαζι εγινε μια πολυ μεγαλη επενδυση με την προ 2μηνου ανακαινιση χωρις το κοστος να πεσει στις πλατες των πελατων μας με μια αυξηση των τιμων οπου οι ήδη υπαρχουσες τιμες ειναι ήδη χαμηλοτερες σε σχεση με τον ευρυτερο ανταγωνισμο.
Τελος μια ενδεχομενη μειωση των τιμων δεδομενου οτι βρισκομαστε στο χειμωνα οπου ανεκαθεν η λυμπιντος των αντρων λογω κρυου ειναι πεσμενη αλλα και λογω καιρικων συνθηκων (βροχης) η προσβαση ειναι ακομα πιο δυσκολη, επιχειρηματικα θα ηταν μια καταστροφικη πραξη. Αν υπολογισεις σε αυτο την ευρυτερη οικονομικη κατασταση του κοσμου και το οτι οι επιλογες καποιου ειναι παραπολλες (αριθμος αναλογων μαγαζιων) πραγμα που κανει ακομα πιο δυσκολη την αποκτηση μονιμης πελατειας θα καταλαβεις μαναρι οτι δεν υπαρχουν περιθωρια για μειωσεις και πραγματικα μακαρι να υπηρχαν ;)
Συν της αλλης για να ειναι μια κοπέλα καλη στη δουλεια της ,να κατσει χρονο με τον πελατη, να εχει διαθεση,να ειναι ζεστη θερμη και ομιλιτικη θα πρεπει να εχει και καποιο καλο αντιτιμο το οποιο ειναι και ο λογος που μπηκε σε αυτη τη δουλεια, αν λοιπον το αντιτιμο ειναι κατα πολυ μικροτερο σε σχεση με καποιο αλλο που θα κερδιζε σε ενα αλλο μαγαζι αυτοματος και η ψυχολογια της δεν θα ειναι και η καλυτερη με τελικο αντικτυπο στις παρεχομενες υπηρεσιες :-
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια,και εγω θα ηθελα μαναρι να σε γνωρισω καποια στιγμη απο κοντα ;)
Καλησπερα,
μια ερωτηση:
Η Σουζαννα ειναι η ιδια κοπελα που εργαζεται και Βουλιαγμενης 83 ?
Απο τις φωτογραφιες αυτο συμπαιραινω αλαλ δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.
πρεπει να ειναι αλλη κοπέλα μαναρι ;)
η Σουζανα του 104 ειναι απο την Πολωνια, ειναι μικρη σε ηλικια 23-24 και οι υπηρεσιες της ειναι φουλ ;)
πολλα φιλακια
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καπου διαβασα εδω μεσα, οτι το χειμωνα η ''λιμπιντος'' των ανδρων ειναι πεσμενη λογου κρυου????????????ε??????????????????Δηλαδη το κανουν στη φυση εξω και τους ειναι πεσμενη η ''λιμπιντος''.Μην διαβαζω ''μαλακιες'' παρακαλω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Φίλε Σάρουμαν, ο μισθός μου είναι αρκετά λιγότερος από σένα, αλλά παρόλο τα χρέη που έχω, αμάξι, ασφάλεια, κινητό κλπ...
1 φορά το μήνα πηγαίνω σε στούντιο και 2-3, τυχαίνει και περισσότερες φορές, Μεταξουργείο!! Απλά, εκεί που μαζεύω για
ό,τι χρέος κλπ έχω, βάζω 10,20 ευρώ αναλόγως, στην άκρη για .... όταν μαζευτεί το 50ρικο... έφυγα ;)
Για δοκίμασέ το.... ;) Αν πραγματικά θες να πας σε στούντιο, θα τα βρεις τα λεφτά!!
1 φορά το μήνα πηγαίνω σε στούντιο και 2-3, τυχαίνει και περισσότερες φορές, Μεταξουργείο!! Απλά, εκεί που μαζεύω για
ό,τι χρέος κλπ έχω, βάζω 10,20 ευρώ αναλόγως, στην άκρη για .... όταν μαζευτεί το 50ρικο... έφυγα ;)
Για δοκίμασέ το.... ;) Αν πραγματικά θες να πας σε στούντιο, θα τα βρεις τα λεφτά!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καπου διαβασα εδω μεσα, οτι το χειμωνα η ''λιμπιντος'' των ανδρων ειναι πεσμενη λογου κρυου????????????ε??????????????????Δηλαδη το κανουν στη φυση εξω και τους ειναι πεσμενη η ''λιμπιντος''.Μην διαβαζω ''μαλακιες'' παρακαλω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
μωρο δεν μιλουσα συγκεκριμενα αλλα γενικα ;)
μπορει σε εσενα μαναρι το χειμωνα η λυμπιντος σου να ειναι εκτοξευμενη ;)
δεν διαφωνω και το πιστευω ;)
για το γενικο συνολο μιλαγα το οποιο γενικο συνολο το βγαζω σε συναρτηση με την προσελευση των αντρων στο μαγαζι το δικο μας αλλα και στα αλλα ;)
ειμαι αρκετο καιρο σε αυτο το χωρο για να ξερω οχι μονο τη κινηση υπαρχει γενικα τον χειμωνα το φθινοπωρο το καλοκαιρι και την ανοιξη αλλα και ειδικα τη κινηση υπαρχει πχ τις Δευτερες το πρωι,τις τριτες το απογευμα, τις πεμπτες το βραδυ, τις παρασκευες το πρωι κτλ
ολα ειναι θεμα στατιστικης ;)
τωρα αν καπου η γνωμη μου και η εμπειρια μου δεν σου αρκει (δεκτο) μπορεις πολυ ευκολα να κανεις ενα τεστ παιρνοντας ενα δειγμα μαγαζιων τωρα και συγκρινοντας το με το τι γραφετε πχ τωρα ή τη γραφοταν τον νοεμβρη γιαυτα τα μαγαζια και τι γραφοταν πχ τον ιουνιο ή τον ιουλιο, θα βρεις αρκετες ποσοτικες διαφορες σε κριτικες και σχολια στο φορουμ ;)
πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
άρα είναι ό,τι πρέπει για εμάς που θέλουμε την ησυχία μας ε;
ναι συγουρα μερα με τη νυχτα ειναι η διαφορα ;)
ειδικα αν κανεις και λιγο υπομονη μωρο μεχρι το Φεβρουαριο που ειναι ο χειροτερος μηνας του χρονου ολομόναχος με τη κοπέλα θα εισαι ;)
πολλα φιλακια
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Επετρεψε μου,αγνωστη φιλη Αντζελα να πω οτι εχω μεγαλη εκτιμηση, στην ποιοτητα και στο επιπεδο σου, που φαινεται απο τις αναλυτικες αναλυσεις-απαντησεις που δινεις στα υπολοιπα μελη, αλλα και με χτεσινη μου συνομιλια που ειχα με κοπελλα του μαγαζιου σου(την πετυχα σε αλλο μαγαζι)και σε εχει σε μεγαλη εκτιμηση.Απλα, μην μας απολογεισαι για τα εξοδα του συγκεκριμενου χωρου(στουντιο,κ.λ.π),που ενας σκεπτομενος ανθρωπος που θελει σεξουαλικη ποιοτητα,τα γνωριζει και τα σεβεται.Παρα ταυτα οι τιμες σε ολα τα στουντιο σε καποια προγραμματα ειναι τσιμπημενες.Αυτα προς το παρων.Αν ειναι ευκολο, λογω οτι το Σαβατοκυριακο που ερχεται θα ελθω και τις τρεις μερες στο μαγαζι σου,να μου στειλεις ενημερωτικο μηνυμα, εκτενεστερο.Αν ειναι ευκολο, φυσικα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Επετρεψε μου,αγνωστη φιλη Αντζελα να πω οτι εχω μεγαλη εκτιμηση, στην ποιοτητα και στο επιπεδο σου, που φαινεται απο τις αναλυτικες αναλυσεις-απαντησεις που δινεις στα υπολοιπα μελη, αλλα και με χτεσινη μου συνομιλια που ειχα με κοπελλα του μαγαζιου σου(την πετυχα σε αλλο μαγαζι)και σε εχει σε μεγαλη εκτιμηση.Απλα, μην μας απολογεισαι για τα εξοδα του συγκεκριμενου χωρου(στουντιο,κ.λ.π),που ενας σκεπτομενος ανθρωπος που θελει σεξουαλικη ποιοτητα,τα γνωριζει και τα σεβεται.Παρα ταυτα οι τιμες σε ολα τα στουντιο σε καποια προγραμματα ειναι τσιμπημενες.Αυτα προς το παρων.Αν ειναι ευκολο, λογω οτι το Σαβατοκυριακο που ερχεται θα ελθω και τις τρεις μερες στο μαγαζι σου,να μου στειλεις ενημερωτικο μηνυμα, εκτενεστερο.Αν ειναι ευκολο, φυσικα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εχω μια υποψια με ποια μπορει συνομιλησες μωρο ;)
δεν απολογουμε βρε απλα σημειωνω αναλυτικα (γιατι εγινε μια συγκριση) οτι ενα studio με ενα σπιτι των 20ε δεν εχει κανενα σημειο συγκρισης ;)
συγουρα καποιες τιμες σε αυτο το χωρο ειναι τσιμπιμενες :-
βεβαια και που δεν ειναι?
μια βολτα μεχρι το supermarket (οσοι μενουν μονοι τους το ξερουν απο πρωτο χερι :-) αποδεικνιει το ιδιο :'( :'(
συγουρα ο καθενας τη δουλεια του τη κανει οχι για να χασει, ουτε για να ειναι τσιμα τσιμα ,την κανει για να κερδισει και φυσικα υποχρεωση του ειναι αν θελει συνεχεια να κερδιζει και το κερδος το να μην ειναι παροδικο να την κανει και οσο το δυνατον πιο σωστα ;)
οι εποχες αλλωστε που σε αυτον τον κλαδο (αλλα και σε ολους γενικοτερα) τα μεγαλα κερδη ερχοντουσαν ακουραστα εχουν περασει ανεπιστρεπτι :-
πολλα φιλακια
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Σωστη τοποθετηση και συμφωνω.Περιμενω,προσωπικο μηνυμα σε κατι που σου ζητησα (για το Σαβατοκυριακο που ερχεται) και δεν μου απαντησες.Φιλικα ο Παιχτουρας.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Εκεί που λέω ότι έχω καταλήξει σε 4-5 συγκεκριμένες κοπέλες απ' το studio σου με τις οποίες θέλω να πηγαίνω, ανεβάζεις κάτι φωτογραφίες όπως αυτή της Νικόλ & αμέσως με ωθείς στο να ανοίξω την αγκαλιά μου για να χωρέσουν κι άλλες κοπέλες Νικόλ ΣΩΜΑΤΑΡΑ!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Συναγωνηστες οτι πληρωνουμε περνουμε! Δεν ειναι δυνατον να πηγαινουμε σε εναν απο τους καλυτερους χωρους της Ελλαδας για να μην πω τον καλυτερο και να ζηταμε να τελειωσουμε με 20 Ευρω, σε ολους αρεσαν οι ανακαινησεις τα εσωρουχα και τα αξεσουαρ ας βαλουμε ομως το χερι στην τσεπη γιατι καποιος πρεπει να τα βγαλει αυτα τα χρηματα πισω!
Εγω τελειωνω μολις μου παρει πιπα η Κατερινα μεσα σε μερικα δευτερολεπτα γιατι ετσι γουσταρο (αν και νιωθω οτι την παραμελω) αλλα παρολα αυτα ποτε δεν σκευτηκα να δωσω λιγοτερα χρηματα..... ελεως πια εσεις θα δουλευατε τσαμπα???
Συναγωνιστή sexybay χαλάρωσε λίγο γιατί θα αρχίσουν να νομίζουν πολλοί ότι είσαι παπαγάλος... Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι τιμές του 104 ανταποκρίνονται πλήρως στις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά δε χρειάζεται να γίνεσαι & βασιλικότερος του βασιλέως... Και αυτό στο λέω εγώ που είμαι "αρρωστάκι" με το 104 Εγώ νομίζω ότι το θέμα πρέπει να το θέσουμε απλά: ΝΑΙ, το studio 104 έχει αυξημένες τιμές αλλά & άριστες υπηρεσίες. Όποιος παραπονιέται για τις τιμές ίσως να μην έχει άδικο, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα θα πρέπει να αναζητήσει κάτι οικονομικότερο στη Φυλής ή κάτι ακόμα πιο οικονομικό στο Μεταξουργείο κ.τ.λπ. Δεν είναι δυνατόν να χρεώνεται το ίδιο το πήδημα στα όρθια πίσω από μια νταλίκα σε στενό της Πειραιώς, το πήδημα σε μπουρδέλο, το πήδημα σε studio & το πήδημα στο σπίτι με call girl... Τώρα το αν θα σιχαίνεται κάποιος τον εαυτό του πηγαίνοντας σε ένα σπίτι του Μεταξουργείο αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Προσωπικά μέχρι σήμερα έχω πάει ελάχιστες φορές σε μπουρδέλα, κυρίως πηγαίνω στο 104 γιατί μ' αρέσουν οι "οικογενειακές" καταστάσεις, αλλά αρκετές απ' αυτές που έχω πάει σε μπουρδέλο έχω σιχαθεί τον εαυτό μου & τα κρεβάτια που ξαπλώνω με αποκορύφωμα ένα πρόσφατο πήδημα στο "σπίτι" μιας "δασκάλας" στη Διδύμου (οι περισσότεροι καταλαβαίνετε ποια εννοώ), αξέχαστο γαμήσι μεν με ΠΟΛΥ ρίσκο όσον αφορά τις υπηρεσίες αλλά δύσκολα θα ξαναπάω... Το πράγμα είναι απλό & το έχω ξαναπεί & σε άλλο thread & μου τα είχαν χώσει: Το κόστος των υπηρεσιών είναι ΠΑΝΤΟΥ το ίδιο, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Και στα μπουρδέλα μπορείς να απολαύσεις το ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ επίπεδο υπηρεσιών με το 104 ΑΝ ΣΚΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ, τακτική που ακολουθώ εγώ μία στις τόσες που πάω. 20 σου ζητάει; Αν δώσεις 40 για ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ θα γίνει τρένο η γκόμενα, αποκλείεται η τσατσά να σου χτυπήσει την πόρτα αν αργήσεις αλλά ο χώρος θα είναι ΣΑΦΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ & η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ όσον αφορά υπηρεσίες του τύπου 69, ελεύθερο στοματικό κ.λπ. ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. Οπότε χίλιες φορές στο 104 που σε έχουν & σαν βασιλιά & σε σέβονται σαν πελάτη. Τώρα αν γουστάρεις να πηδάς όρθιος επειδή σιχαίνεσαι & μόνο που βλέπεις τα σεντόνια ή τελειώνεις άνετα σε 10' & είσαι & ικανοποιημένος ή ικανοποιείσαι με μια γριά της Λιοσίων ας μην πας στο 104, ούτως ή άλλως ωραίες γυναίκες μπορείς να βρεις μέχρι & στο τελευταίο μπουρδέλο, αρκεί να ψάξεις...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Συναγωνιστές Dawn & sarouman έχετε ο καθένας δίκιο απ' τη μεριά σας... Ίσως η χρυσή τομή βρίσκεται στο "μέσον" των απόψεων σας.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Συναγωνιστή Παίχτουρα μετά τιμής & με όλο το σεβασμό αλλά εσύ λες "μαλακίες". Αυτό που είπε η Άντζελα για την πεσμένη λίμπιντο τη χειμερινή περίοδο & την αυξημένη το καλοκαίρι έχει αποδειχτεί επιστημονικά.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
ναι συγουρα μερα με τη νυχτα ειναι η διαφορα ;)
ειδικα αν κανεις και λιγο υπομονη μωρο μεχρι το Φεβρουαριο που ειναι ο χειροτερος μηνας του χρονου ολομόναχος με τη κοπέλα θα εισαι ;)
πολλα φιλακια
Γλυκειά μου Άντζελα η παρατήρησή σου για το μήνα Φλεβάρη δεν είναι τυχαία, έχει αποδειχτεί ότι ΟΝΤΩΣ ο Φλεβάρης είναι ο μήνας με την περισσότερο πεσμένη λίμπιντο από όλους του χρόνου!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Σωστη τοποθετηση και συμφωνω.Περιμενω,προσωπικο μηνυμα σε κατι που σου ζητησα (για το Σαβατοκυριακο που ερχεται) και δεν μου απαντησες.Φιλικα ο Παιχτουρας.
πανω κατω τα εχω ξαναγραψει βρε ;)
το μαγαζι θα λειτουργει κανονικα, η μουσικη θα παιζει στο φουλ,οι υπηρεσιες θα σας βαζουν ποτα-αναψυκτικα απ το bar, θα σας κερνανε παστες, ολες οι κοπέλες στις βαρδιες τους θα ειναι ντυμενες χριστουγιεννιατικα και θα σας φερνουν δωρα στα δωματια ;)
και στις περισσοτερες βαρδιες θα ειμαι και εγω στο μαγαζι για την καλυτερη υποδοχη σας ;)
αν βεβαια εχεις καποια απορια μωρο μου στελνεις πμ ;)
Εκεί που λέω ότι έχω καταλήξει σε 4-5 συγκεκριμένες κοπέλες απ' το studio σου με τις οποίες θέλω να πηγαίνω, ανεβάζεις κάτι φωτογραφίες όπως αυτή της Νικόλ & αμέσως με ωθείς στο να ανοίξω την αγκαλιά μου για να χωρέσουν κι άλλες κοπέλες Νικόλ ΣΩΜΑΤΑΡΑ!!!
ε τοτε μωρο να σε τσιγκλισω λιγο ακομα για να μπερδευτεις περισσοτερο
By antzela
πολλα φιλακια
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Έτσι είναι συναγωνιστή όπως τα λες. Η Άντζελα είναι επαγγελματίας με Ε κεφαλαίο. Και μόνο η δουλειά που κάνει μέσω του site να συνομιλεί & να απαντάει τεκμηριωμένα & με όλη την καλή διάθεση στις απαντήσεις του καθενός αρκεί για να φτάσει κανείς σε αυτό το συμπέρασμα! Όσο για το μαγαζί της είναι ένα παλάτι...
Stories
Νέο!DanaeEscort: Miss my boys
Danaemagicgirls: Διαθέσιμη στο @magicgirls.tv Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Νοεμβρίου