Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Μόνο Παρασκευή απόγευμα θα δουλέψεις;;;

ναι μονο παρασκευη δουλευω,αλλα και τις 3 μερες θα ειμαι στο μαγαζι μιας και περισσοτερο χρησιμη θα ειναι η παρουσια μου οσο το δυνατον περισσοτερο εκει στο 3ημερο παρα να εκανα 1-2 κανονικες βαρδιες και μετα απ τη κουραση να πηγαινα σπιτι μου :-
θα εχω βεβαια και αλλη μια βαρδια γιαυτο το μηνα ή μαλλον γιαυτο το χρονο το Σαββατο στις 26 Δεκ το απογευμα ;)

πολλ φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
οκ.... θα δω πότε μπορώ να περάσω.... ;) ;)

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Kατι ειχες πει για φωτογραφιες με τους φιλους του μαγαζιου σε δραση s/m! που πήγαν?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Kατι ειχες πει για φωτογραφιες με τους φιλους του μαγαζιου σε δραση s/m! που πήγαν?

το ξερω και φωτογραφιες και video δεν εχουν ομως βγει ακομα μωρο ;)
μεχρι το τελος του χρονου θαχουν βγει με τη Μαρινα τη Νικολ και εμενα ;)
αυτο εδω βγαλαμε χθες  σε τετοιο s/m υφος ;)

αλλα και το νεο video της Αλίνας :smitten:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αλλα και το νεο video της Αλίνας :smitten:

ATTENTION

The following video(s) from your account have been disabled for violation of the YouTube Community Guidelines:
Studio Filis104-Alina - (104antzela)

Most nudity is not allowed on YouTube, particularly if it is in a sexual context. Videos that are intended to be sexually provocative are also generally not acceptable for YouTube. There are exceptions for some educational, documentary and scientific content, but only if that is the sole purpose of the video and it is not sexually gratuitous.

Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the termination of your account.

Date Received: December 13, 2009

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :headbang: :headbang: :headbang:

το video της Αλινας ξανανεβηκε εδω ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
δε γαμιόμαστε λέω γω.... το γυμνό τους πείραξε στο tube....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
δε γαμιόμαστε λέω γω.... το γυμνό τους πείραξε στο tube....

ελα ντε ρε μαναρι :-
γεματο βιαια και παρανοικα πραγματα ειναι το σαιτ τους, το γυμνο στηθος της Αλινας τους πειραξε :huh: :(

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ε... αυτό λέω κι εγώ....

koukouroukou18

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
κουκλα εχεις σκεφτει να βαλεις προγραμμα handjob στο μενου?πιστευω θα ηταν μια καλη κινηση με σιγουρη πελατεια..δεν ξερω αν γινεται βεβαια αν κανω λαθος διορθωσε με..
η σκετη πιπα εστω..

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
κουκλα εχεις σκεφτει να βαλεις προγραμμα handjob στο μενου?πιστευω θα ηταν μια καλη κινηση με σιγουρη πελατεια..δεν ξερω αν γινεται βεβαια αν κανω λαθος διορθωσε με..
η σκετη πιπα εστω..

μωρε γινοντε αυτα στο απλο προγραμμα, αρκει να τα ζητησει καποιος απ τη κοπέλα ;)

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
Αγγελική,σου έχω στήλη pm

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
μωρε γινοντε αυτα στο απλο προγραμμα, αρκει να τα ζητησει καποιος απ τη κοπέλα ;)

ισως εννοει να προσθεσεις αυτα τα προγραμμα αλλα με μικροτερο κοστος. οτι γινονται ετσι και αλλιος ειναι βεβαιο ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αγγελική,σου έχω στήλη pm

τωρα το ειδα μωρο ;) :cheesy: :cheesy:

ισως εννοει να προσθεσεις αυτα τα προγραμμα αλλα με μικροτερο κοστος. οτι γινονται ετσι και αλλιος ειναι βεβαιο ;)

και εμενα πηγε εκει το μυαλο μου ;)
σαν επισημο προγραμμα τωρα και με χαμηλοτερη τιμη δεν θα ηθελα να το χρησιμοποιησω γιατι για εμας τις κοπέλες δεν αλλαζει και κατι ,αφενος γιατι ειτε καποιος τελιωσει με κανονικο sex ειτε με στοματικο ειτε με το χερι η κουραση για εμας πανω κατω η ίδια ειναι οπως και ο χρονος που θα περασουμε στο δωμάτιο ;)
απο εκει και περα βεβαια κάποιος φυσικα και μπορει να το προτηνει-ζητησει απ την υπηρεσια ή την κοπέλα και ανάλογα η καθε κοπέλα μπορει να το δεχτει ή οχι  ;)

garfield27

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0

σαν επισημο προγραμμα τωρα και με χαμηλοτερη τιμη δεν θα ηθελα να το χρησιμοποιησω γιατι για εμας τις κοπέλες δεν αλλαζει και κατι ,αφενος γιατι ειτε καποιος τελιωσει με κανονικο sex ειτε με στοματικο ειτε με το χερι η κουραση για εμας πανω κατω η ίδια ειναι οπως και ο χρονος που θα περασουμε στο δωμάτιο ;)
απο εκει και περα βεβαια κάποιος φυσικα και μπορει να το προτηνει-ζητησει απ την υπηρεσια ή την κοπέλα και ανάλογα η καθε κοπέλα μπορει να το δεχτει ή οχι  ;)

Αντζυ, σου έχω στήλη pm

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606

Συναγωνηστες οτι πληρωνουμε περνουμε! Δεν ειναι δυνατον να πηγαινουμε σε εναν απο τους καλυτερους χωρους της Ελλαδας για να μην πω τον καλυτερο και να ζηταμε να τελειωσουμε με 20 Ευρω, σε ολους αρεσαν οι ανακαινησεις τα εσωρουχα και τα αξεσουαρ ας βαλουμε ομως το χερι στην τσεπη γιατι καποιος πρεπει να τα βγαλει αυτα τα χρηματα πισω!

Εγω τελειωνω μολις μου παρει πιπα η Κατερινα μεσα σε μερικα δευτερολεπτα γιατι ετσι γουσταρο (αν και νιωθω οτι την παραμελω) αλλα παρολα αυτα ποτε δεν σκευτηκα να δωσω λιγοτερα χρηματα..... ελεως πια εσεις θα δουλευατε τσαμπα???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom