Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
εχω μια υποψια με ποια μπορει συνομιλησες μωρο :cheesy: ;)
δεν απολογουμε βρε απλα σημειωνω αναλυτικα (γιατι εγινε μια συγκριση) οτι ενα studio με ενα σπιτι των 20ε δεν εχει κανενα σημειο συγκρισης ;)
συγουρα καποιες τιμες σε αυτο το χωρο ειναι τσιμπιμενες :-
βεβαια και που δεν ειναι?
μια βολτα μεχρι το supermarket (οσοι μενουν μονοι τους το ξερουν απο πρωτο χερι :-) αποδεικνιει το ιδιο :'( :'(
συγουρα ο καθενας τη δουλεια του τη κανει οχι για να χασει, ουτε για να ειναι τσιμα τσιμα ,την κανει για να κερδισει και φυσικα υποχρεωση του ειναι αν θελει συνεχεια να κερδιζει και το κερδος το να μην ειναι παροδικο να την κανει και οσο το δυνατον πιο σωστα ;)
οι εποχες αλλωστε που σε αυτον τον κλαδο (αλλα και σε ολους γενικοτερα) τα μεγαλα κερδη ερχοντουσαν ακουραστα εχουν περασει ανεπιστρεπτι :cheesy: :-

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Κι εγώ έχω υποψία με ποια συνομίλησε:-) Με το ΑΣΤΕΡΙ!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συναγωνιστή Παίχτουρα μετά τιμής & με όλο το σεβασμό αλλά εσύ λες "μαλακίες". Αυτό που είπε η Άντζελα για την πεσμένη λίμπιντο τη χειμερινή περίοδο & την αυξημένη το καλοκαίρι έχει αποδειχτεί επιστημονικά.
    Πριν μου ξαναπαντησεις,διαβασε προσεχτικα τι εχω γραψει και μετα καλυψου απο την απαντηση σου, τυπου(αοριστη,για δημιουργια εντυπωσεων)περι επιστημονικης αποψεως.Σε πρωτο τονο,φιλικα ο Παιχτουρας.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γλυκειά μου Άντζελα η παρατήρησή σου για το μήνα Φλεβάρη δεν είναι τυχαία, έχει αποδειχτεί ότι ΟΝΤΩΣ ο Φλεβάρης είναι ο μήνας με την περισσότερο πεσμένη λίμπιντο από όλους του χρόνου!

ναι αστα να πανε :-
παρολο που εχει στις 14 και τον αγιο βαλεντινο ειναι ο πιο down μηνας :-
ο φλεβαρης απ την αλλη βεβαια χαρακτηριζετε απ τη φυσιολογικη ηρεμια που επικρατει παντα πριν τις καταιγιδες :cheesy:
και οπου καταιγιδες ειναι αυτη η μανία που πιανει ολους αντρες και γυναικες και θελουν να ζευγαρωσουν μολις μπει η ανοιξη :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
πανω κατω τα εχω ξαναγραψει βρε ;)
το μαγαζι θα λειτουργει κανονικα, η μουσικη θα παιζει στο φουλ,οι υπηρεσιες θα σας βαζουν ποτα-αναψυκτικα απ το bar, θα σας κερνανε παστες, ολες οι κοπέλες στις βαρδιες τους θα ειναι ντυμενες χριστουγιεννιατικα και θα σας φερνουν δωρα στα δωματια ;)
και στις περισσοτερες βαρδιες θα ειμαι και εγω στο μαγαζι για την καλυτερη υποδοχη σας ;)
αν βεβαια εχεις καποια απορια μωρο μου στελνεις πμ ;)

ε τοτε μωρο να σε τσιγκλισω λιγο ακομα για να μπερδευτεις περισσοτερο :cheesy:

By antzela

Δε με τσιγκλάς απλά, με ισοπεδώνεις τώρα  :) Για τσίγκλισέ με λίγο & με τη Σουζάνα που σκέφτομαι κι αυτή να την εντάξω επισήμως στη λίστα  :)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δε με τσιγκλάς απλά, με ισοπεδώνεις τώρα  :) Για τσίγκλισέ με λίγο & με τη Σουζάνα που σκέφτομαι κι αυτή να την εντάξω επισήμως στη λίστα  :)

ε τι να πω μωρο....... :cheesy:
τα θες και τα παθαινεις :cheesy: :cheesy: ;)

By antzela

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
    Πριν μου ξαναπαντησεις,διαβασε προσεχτικα τι εχω γραψει και μετα καλυψου απο την απαντηση σου, τυπου(αοριστη,για δημιουργια εντυπωσεων)περι επιστημονικης αποψεως.Σε πρωτο τονο,φιλικα ο Παιχτουρας.

Παίχτουρα διάβασα πολύ καλά τί έγραψες & αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι δεν πηδάμε στο ύπαιθρο για να έχουμε πεσμένη λίμπιντο... Αλλά η πεσμένη λίμπιντο έχει να κάνει με την εποχή, όχι με τις συνθήκες του δωματίου... Εκτός αν κατάλαβα λάθος πράγμα πιθανό. Όσο για τη δημιουργία εντυπώσεων που λες ότι επιδιώκω, τί έχω να κερδίσω αν δημιουργήσω εντυπώσεις; Ειδικά σ' αυτό το thread όλοι ξέρουν απ' τα post μου τί καπνό φουμάρω, δεν έχω κανένα λόγο να δημιουργήσω εντυπώσεις σε κάποιον. Ούτως ή άλλως εδώ πέρα δε μιλάμε καν face to face...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Βαλε και εμενα μια φωτογραφια απο Ευα-Αλινα-Σοφια,για να μου ανεβασεις την λιμπιντο μου,γιατι μου ειχε ξεφυγει η επιστημονικη αποψη της εννοιας. :) :) :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Βαλε και εμενα μια φωτογραφια απο Ευα-Αλινα-Σοφια,για να μου ανεβασεις την λιμπιντο μου,γιατι μου ειχε ξεφυγει η επιστημονικη αποψη της εννοιας. :) :) :)

Συναγωνιστή παίχτουρα παρ' ότι δε διέφυγε της προσοχής μου η μπηχτή που έριξες οφείλω να σε συγχαρώ για το γούστο σου!  :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παίχτουρα διάβασα πολύ καλά τί έγραψες & αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι δεν πηδάμε στο ύπαιθρο για να έχουμε πεσμένη λίμπιντο... Αλλά η πεσμένη λίμπιντο έχει να κάνει με την εποχή, όχι με τις συνθήκες του δωματίου... Εκτός αν κατάλαβα λάθος πράγμα πιθανό. Όσο για τη δημιουργία εντυπώσεων που λες ότι επιδιώκω, τί έχω να κερδίσω αν δημιουργήσω εντυπώσεις; Ειδικά σ' αυτό το thread όλοι ξέρουν απ' τα post μου τί καπνό φουμάρω, δεν έχω κανένα λόγο να δημιουργήσω εντυπώσεις σε κάποιον. Ούτως ή άλλως εδώ πέρα δε μιλάμε καν face to face...
         Σε ευχαριστω για την ενημερωση,ισως τελικα να εχεις δικιο για την ''λιμπιντο'' σε εμας τους ανδρες.Δεν διαβαζω πολλα τετοιου ειδους θεματα, ειναι η αληθεια και ουτε εχω παρατηρησει αλλαγη στον εαυτο μου,απο εποχη σε εποχη.Χαρηκα που τα ειπαμε παντως.Φιλικα ο Παιχτουρας.

marokinos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και απο μενα !!! αυριο το μεσημερακι ποιο κοριτσι παιζει ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οι εποχες, εχεις παρτηρησει οτι αλλαζουνε?
          Ναι αγαπητε φιλε,το εχω καταλαβει,πρεπει ομως να το καταλαβουν ολοι και οχι λιγοι.Διαβασε οτι εχω γραψει μεχρι σημερα σε διαφορα θρεντ,αλλα και στα δικα μου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Kαλημέρα ;)
Σήμερα Τρίτη.......

τωρα η Αλίνα :smitten:

By antzela

το απογευμα η Μαρίνα :smitten:

By antzela

το βράδυ η Σουζάνα :smitten:

By antzela

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

tsouna

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Πιο πολλα φιλακια σε σενα μωρο!!!!! :dancing:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ναι αστα να πανε :-
παρολο που εχει στις 14 και τον αγιο βαλεντινο ειναι ο πιο down μηνας :-
ο φλεβαρης απ την αλλη βεβαια χαρακτηριζετε απ τη φυσιολογικη ηρεμια που επικρατει παντα πριν τις καταιγιδες :cheesy:
και οπου καταιγιδες ειναι αυτη η μανία που πιανει ολους αντρες και γυναικες και θελουν να ζευγαρωσουν μολις μπει η ανοιξη :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μπου-Μπου, δεν ξερω για τους άλλους άντρες αλλα εγώ τον Φλεβάρη έχω τόση όρεξη για σέξ όσο τους άλλους μήνες του χρόνου! :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Την πιο γλυκιά μου καλησπέρα στην θεά!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μετράω αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη Παρασκεύη  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

της Σοφίας δεν υπαρχουν φωτογραφιες μωρο :- ;)

By antzela

Πιο πολλα φιλακια σε σενα μωρο!!!!! :dancing:

επισης κουκλι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Μπου-Μπου, δεν ξερω για τους άλλους άντρες αλλα εγώ τον Φλεβάρη έχω τόση όρεξη για σέξ όσο τους άλλους μήνες του χρόνου! :grin:

εσυ εισαι και νεο παιδι μωρο ;) :cheesy:
συνηθος ομως το χειμωνα αντρες-γυναικες εχουν πολυ πιο μικρη επιθυμια για ερωτα και λιγοτερες ορμες σε σχεση με αλλες εποχες του χρονου ;)
και στη φυση θα το δεις τα περισσοτερα ειδη να ζευγαρωνουν τις πιο θερμες εποχες ;) :cheesy:

Την πιο γλυκιά μου καλησπέρα στην θεά!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μετράω αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη Παρασκεύη  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

καλησπερα μαναρι ;) :-* :-*
δεν αργει :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το Σαββατοκυριακο με βλεπω να κατασκηνωνω στο μαγαζι σου,για να μην πηγαινοερχομαι,  :) Αντζελα. :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom