Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
παρασκευη 18/12

09:00 - 15:00  Tζοανα
15:00 - 19:00  Αντζελα
19:00 - 24:00  Μαρινα
24:00 - 07:00  Ευα

Σαββατο 19/12

09:00 - 17:00  Μαρινα
17:00 - 23:00  Σοφια
23:00 - 07:00  Νικολ

Κυριακη 20/12

09:00 - 17:00  Ευα
17:00 - 23:00  Τζοανα
23:00 - 07:00  Σοφια

Ηδη στο μαγαζι εχουμε παει τις παστες τα γλυκα τα ποτα και τα αναψυκτικα για αυριο ενω για οσους περασουν δωματιο με τις κοπέλες σε αυτες τις 3 μερες θα μοιρασουμε 200 δωρα τα οποια θα εχουν πουρακια, την χριστουγιεννιατικη ευχετηρια καρτα μας, προφυλακτικα, αντρικα αξεσουαρ απο ατζεντες,χειμωνιατικους σκουφους,organizer,τραπουλες,φακους,ραδιοφωνακια, κούπες για καφέ,θηκες για cd,τσαντακια,προτοφολια,ατζεντες,ταμπακιερες κ.α. ενω μεσα στα δώρα εχουμε βαλει και 50 εκπτωτικες δωροπεπιταγες για μελλοντικες επισκεψεις ;)
Σχεδον σε ολες τις βαρδιες θα υπαρχουν 2 υπηρεσιες για το καλυτερο σερβιρισμα σας και την καλυτερη καθαριοτητα των δωματιων αλλα και του μαγαζιου και θα κοιταξω να ειμαι και εγω οσο το δυνατον περισσοτερο στο μαγαζι για το καλυτερο συνολικο αποτέλεσμα ;)
Τουλαχιστον ολα ειναι ετοιμα στη θεση τους και μου εχει φυγει το αγχος :cheesy:
μεχρι το επομενο event μας τον αλλο μηνα μπορω να ησυχασω :cheesy: ;)

πολλα φιλάκια :smitten:  :grouphug: :smitten:

Άντζελα πραγματικά είσαι έτη φωτός μπροστά από τα άλλα στούντιο της Αθήνας,απλά αύριο θα έχω την ευκαιρία να το διαπιστώσω από κοντά  :rockon: :rockon: :rockon:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Η Άντζελα είναι αιώνες μπροστά  :rockon: :rockon:
θα αντέξει όμως???  :think: :think:

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Πιστευω πως θα αντεξει γιατι της αρεσει να ειναι πανω απο ολους τους αλλους :rockon: :rockon: :rockon:

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ειναι η πρωτη και η καλυτερη με διαφορα και σαν στουντιο απο τα αλλα και απο συμπεριφορα,κοπελες,τιμες,καθαριοτητα και γενικα σε ολα της μια σωστη επαγγελματιας :rockon: :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ειναι η πρωτη και η καλυτερη με διαφορα και σαν στουντιο απο τα αλλα και απο συμπεριφορα,κοπελες,τιμες,καθαριοτητα και γενικα σε ολα της μια σωστη επαγγελματιας :rockon: :rockon: :rockon:

όλα αυτά που αναφέρεις είναι η πραγματικότητα όντως γι αυτό είναι από τα πρώτα μην πω το πρώτο στούντιο στην αθήνα :sunglasses: :sunglasses:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αυριο βραδάκι θα περασω μια βολτα με ενα φιλο  :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μην λεμε μαλακιες τωρα... ολα τα αλλα στουντιο,πρεπει να παρακαλεσουν την Αντζελα να τους κανει σεμιναριο.Ολα αυτα ειναι πρωτοποριακα.Προσωπικα εγω ειμαι ηδη σε θεση μαχης.Θα δωσω το παρων και τις τρεις μερες.Τετοιου ειδους ομορφες εκδηλωσεις πρεπει να υποστηριζονται απ'ολους.Σημερα, το πρωτο βολι θα το χωσω στο μουναρο Μαρινα,για να παει καλα και η συνεχεια.Για αλλη μια φορα Αντζελα εισαι καταπληκτικη και δυναμικη στις ομορφες και ζεστες κινησεις που κανεις λογω των ημερων.

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Кαλημέρα!!!
Σήμερα θα περιμένω από 7 το απόγευμα και 12 το βράδυ!
Оλα θα συνεργαστεί με πολλούς εορταστικό κλίμα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σε εσάς!
Θα υπάρχουν δώρα για όλους,кαι αυτό που αισθάνεστε OK ήταν ένα δώρο για μας!
                  :grouphug:  :* πολλα φιλάκια

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Кαλημέρα!!!
Σήμερα θα περιμένω από 7 το απόγευμα και 12 το βράδυ!
Оλα θα συνεργαστεί με πολλούς εορταστικό κλίμα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σε εσάς!
Θα υπάρχουν δώρα για όλους,кαι αυτό που αισθάνεστε OK ήταν ένα δώρο για μας!
                  :grouphug:  :* πολλα φιλάκια
            Καλημερα και σε σενα κουκλα,να εισαι παντα καλα. :) :) :) :).Το Χριστουγεννιατικο φιλι,θα σου το δωσω αυριο,που θα σε πρωτογνωρισω.Συγχωρεσε με, που δεν σου ειχα ελθει μεχρι σημερα, ειμαι τεμπελακος και προτιμω τα κοντινα στουντιο της περιοχης μου. :) :) :) :)

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα και από μένα Μαρινάκι :-* :-* Να 'σαι σίγουρη πως και εγώ σκοπεύω να σε επισκεφτώ  (το λέω από καιρό στον ευατό μου) και μάλιστα σύντομα! :knockinb: :knockinb: :knockinb:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
I'm very sorry for my Greek,but I try and with the help of a dictionary google,I hope you understand what I mean.
Thank you for your good attitude towards me (not only here in the forum) and to the studio!!!
                    Many kisses!!!

Είμαι πολύ λυπάμαι για την ελληνική μου αλλά προσπαθώ με τη βοήθεια ενός λεξικού google!
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Σας ευχαριστώ για την καλή στάση σας απέναντί μου (δεν είναι μόνο εδώ στο φόρουμ) και στο στούντιο!!!
                  Πολλά φιλιά!!!

:grouphug: :* :grouphug:

Συνημμένα

• dsc02572d.jpg
    dsc02572d.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 56

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
I'm very sorry for my Greek,but I try and with the help of a dictionary google,I hope you understand what I mean.
Thank you for your good attitude towards me (not only here in the forum) and to the studio!!!
                    Many kisses!!!

Είμαι πολύ λυπάμαι για την ελληνική μου αλλά προσπαθώ με τη βοήθεια ενός λεξικού google!
Σας ευχαριστώ για την καλή στάση σας απέναντί μου (δεν είναι μόνο εδώ στο φόρουμ) και στο στούντιο!!!
                   Πολλά φιλιά!!!

Good morning MArina... Nice meeting you, even in the forum. Very soon we will talk face to face...is it easier to you to talk in english?

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
                    Many kisses!!!

Πολλά φιλιά!!!

Welcome Marina!
You have nothing to worry about. We totaly understand what you say. We have seen much worse! :cheesy: Everyone here will help you. I am sure of that. Keep trying to improve your Greek if you like and don't hesitate to write in Greek!

The picture you have in your profile is yours?

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Γεια σας !!!

Ναι, το προφίλ μου είναι αληθή και pic!Χαίρομαι που σας άρεσε.

Face to face είμαι καλύτερα !!!;)         

:-* πολλά φιλιά :-*

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Είσαι κούκλα Μαρίνα..και από ότι μου είπε η Αντζελα είσαι και ψηλή κοπέλα όπως ακριβώς μου αρέσει..

Μέσα στις επόμενες μέρες θα σε δω και από κοντά!

Φιλιά!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Βρε, βρε αυτές είναι είσοδοι στο thread! Marina WELCOME!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom