Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πάντως Άντζελα αυτό που είπε το παιδί να υπάρχει μια φιξ τιμή για το απλό, τα 40 ευρώ δηλαδή & σ' αυτά να προστίθεται ένα 10ευρο ή 20ευρο ανά υπηρεσία δεν είναι κακή ιδέα. Π.χ. όπως είπε +10 το 69, +10 η ποδολαγνεία, +20 η άνεση χρόνου κ.ο.κ. Βέβαια εσύ ξέρεις κατά πόσο είναι ή όχι πρακτικό αυτό. Μη με παρεξηγείς που στα λέω αυτά, προσωπικά όπως σου είπα το 100ευρο ή το 80ευρο αν δεν έχει πρωκτικό το δίνω αβίαστα γιατί είμαι φανατικός του 104 & ευχαριστημένος τα μάλα, απλά είδα στις κριτικές κάποια δυσχέρεια από ορισμένα μέλη για το θέμα της τιμής.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Πάντως Άντζελα αυτό που είπε το παιδί να υπάρχει μια φιξ τιμή για το απλό, τα 40 ευρώ δηλαδή & σ' αυτά να προστίθεται ένα 10ευρο ή 20ευρο ανά υπηρεσία δεν είναι κακή ιδέα. Π.χ. όπως είπε +10 το 69, +10 η ποδολαγνεία, +20 η άνεση χρόνου κ.ο.κ. Βέβαια εσύ ξέρεις κατά πόσο είναι ή όχι πρακτικό αυτό. Μη με παρεξηγείς που στα λέω αυτά, προσωπικά όπως σου είπα το 100ευρο ή το 80ευρο αν δεν έχει πρωκτικό το δίνω αβίαστα γιατί είμαι φανατικός του 104 & ευχαριστημένος τα μάλα, απλά είδα στις κριτικές κάποια δυσχέρεια από ορισμένα μέλη για το θέμα της τιμής.

Δε ξερω θα τη κρατησω την ιδεα σου για το μελλον μαναρι, αν και πιστευω ειδικα με τις υπηρεσιες θα γινει μεγαλο μπερδεμα :-
ειναι που ειναι πολλα τα λογια για να σας πουν το προγραμμα στο σαλονι μετα θα γινουν παραπολλα που και γιαυτες θα ειναι δυσκολο αλλα και για εσας βαρετο να το ακουσετε :-
πιστευω σε αρχικο σταδιο θα μπορουσε καποιος να ερθει σε συνενοηση με την υπηρεσια και η υπηρεσια με την κοπέλα για καποιο ας πουμε φουλ προγραμμα χωρις καποιες υπηρεσιες και με αλλη τιμη, οπως γινετε ανεκαθεν αρκετες φορες.
Η καθε κοπέλα ξεχωριστα μπορει να κρινει αναλογα αν την συμφερει η οχι η καθε προσφορα και αναλογα να δεχτει ή οχι ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

για το θέμα της τιμής δεν μπορώ να το καταλάβω. Οκ και εγώ προτημούσα τα 30€ απο τα 40€ στο απλό πρόγραμμα, αλλα όλα τα υπόλοιπα στούντιο το έχουν 50€. Επιπλέον τα ειδικά πρόγραμματα είναι σε χαμηλές τιμές σε σύγκριση με αυτό που κυκλοφορεί στην αγορά. Απλα τσέκαρε τα links για άλλα στούντιο και θα δείς αυταρχικά προγράμματα στα 80€ και μασάζ/ στάση 69 στα 70€. Για να μήν πώ για το φούλ πρόγραμμα που ενώ εδώ έχει 90€ αλλού έχει 100€ και 150€. Οκ αν αυξηθούνε και άλλο είναι άλλο θέμα, αλλα προς το παρόν νομίζω οτι συμφαίρει όλους.  :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
πές μου οτι θα έχετε wallpapers με τα κορίτσια σε προκλητικές πόζες, audio με ηχογραφημένα μύνηματα απο τα κορίτσια, αποκλειστικά βίντεο και φυσικά flash παιχνιδάκια τύπου να δείχνει φωτογραφία πχ το σαλόνι και να πρέπει να βρεί ο παίκτης τους κρυφούς δονητούληδες (όπως στο Larry!!) :rockon: :rockon: :rockon:

Θα τις βγαλουν και σε λουτρινες να τις παιρνεις στο σπιτι αν θελεις.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλησπερα  ;)

τωρα και μεχρι τις 23:00 η Νανσυ :smitten:

By antzela

και το βραδυ η Ευα :smitten:

By antzela

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπέρα Άντεζα με τα ωραία σου :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πώς κρατιέμαι να μην περάσω να περιποιηθώ τα ποδαράκια της Νανσούλας... :S

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπέρα Άντεζα με τα ωραία σου :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

καλησπερα κουκλί μου  :-* :-* :-* :-* :-*

Πώς κρατιέμαι να μην περάσω να περιποιηθώ τα ποδαράκια της Νανσούλας... :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
dsc02528gm.jpg

By antzela, shot with DSC-W120 at 2009-11-06

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τρέλανέ μας... αυτός ο θρόνος είναι ότι πρέπει για να την περιποιηθώ... αλλά δυστυχώς δε παίζει λόγω €€€, κρίμα να αξιοποιείται το δωμάτιο μόνο για όσους θέλουν full αυταρχικό. :(

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τρέλανέ μας... αυτός ο θρόνος είναι ότι πρέπει για να την περιποιηθώ... αλλά δυστυχώς δε παίζει λόγω €€€, κρίμα να αξιοποιείται το δωμάτιο μόνο για όσους θέλουν full αυταρχικό. :(

τυχαινει πολλες φορες μαναρι οταν γεμιζουν τα κατω δωματια να αναιβενει πανω και καποιος με απλο προγραμμα ;)
απλα παθαινει ενα ψιλοshock με τα εξαρτηματα του δωματιου :cheesy: :cheesy:

Νεες φωτογραφιες Κατερινας :smitten:

By antzela

By antzela

By antzela

By antzela

By antzela

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Καλησπέρα στην Άντζελα και στην παρέα του 104!
Τι κάνεις Άντζελα,όλα καλά;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
τυχαινει πολλες φορες μαναρι οταν γεμιζουν τα κατω δωματια να αναιβενει πανω και καποιος με απλο προγραμμα ;)
απλα παθαινει ενα ψιλοshock με τα εξαρτηματα του δωματιου :cheesy: :cheesy:

Νεες φωτογραφιες Κατερινας :smitten:

By antzela

By antzela

By antzela

By antzela

By antzela

Αυτα ακριβως φορουσε την περασμενη Τεταρτη που "συναντηθηκαμε".

Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ωραια και η Κατερινα ειναι αρκετα καλη.
Τολμω να πω οτι εχει ομορφυνει απο τον Ιουλιο που ηταν η προηγουμενη συναντηση μας.......

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπέρα στην Άντζελα και στην παρέα του 104!
Τι κάνεις Άντζελα,όλα καλά;

καλησπερα μωρο ;)
καλα ειμαι, ετρεχα ολη μερα για ψωνια  :P
ελειπαν απ το μαγαζι καποια πραγματα για να συμπλυρωθει η διακοσμηση (τραπεζακια,δαδες,φωτιστικα κτλ) και επρεπε να παω να τα βρω και να τα αγορασω :cheesy:
πηγα να παραλαβω και τα τακουνια και τις μποτες που ειχα παραγγηλει και ενω επρεπε να ηταν ολα ετοιμα μου παρεδωσαν μονο τα μισα ζευγαρια >:( :tickedoff:

By antzela
και τωρα πρεπει να ξαναπαω να παρω τα υπολοιπα σχεδια, πραγμα που σιχαινομαι να κανω την ιδια δουλεια 2 φορες :-

Αυτα ακριβως φορουσε την περασμενη Τεταρτη που "συναντηθηκαμε".

Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ωραια και η Κατερινα ειναι αρκετα καλη.
Τολμω να πω οτι εχει ομορφυνει απο τον Ιουλιο που ηταν η προηγουμενη συναντηση μας.......

ναι την Τεταρτη ειναι τραβηγμενες οι φωτογραφιες μαναρακι ;) :cheesy:

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
καμία φώτο της σοφίας δεν υπάρχει?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καμία φώτο της σοφίας δεν υπάρχει?

οχι κουκλί μου
η Σοφια ειναι η μονη κοπέλα που για δικους της προσωπικους λογους δεν θελει να φωτογραφηθει, επομενος δεν υπαρχουν και φωτογραφιες της :-

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
οχι κουκλί μου
η Σοφια ειναι η μονη κοπέλα που για δικους της προσωπικους λογους δεν θελει να φωτογραφηθει, επομενος δεν υπαρχουν και φωτογραφιες της :-

Ο σωματότυπος της είναι σαν ποια κοπέλα? ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ο σωματότυπος της είναι σαν ποια κοπέλα? ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

για να καταλάβεις φαντάσου τα trendy ΚΑΥΛΑΚΙΑ που παίζουν σε ΤΕΙ και ιδιωτικές σχολές, με ξανθούλι μαλλάκι, και ωραίο καυλερό σωματάκι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Συμπληρώνω: Και με μεγάλο βυζάκι & φίνο κωλαράκι! Φίλε Heya επισκέψου τη με κλειστά μάτια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Άντζελα με γνώρισες σήμερα το απογευματάκι στην αλλαγή της βάρδιας που σε χαιρέτησα; Γιατί μου φάνηκε σαν να ξαφνιάστηκες & μου μίλησες πολύ τυπικά & παραξενεύτηκα. Επισκέφτηκα την Τζένη σήμερα, εξαιρετική. Σου στέλνω τώρα & ένα pm, τσέκαρε το inbox σου!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πάντως συναγωνιστές οφείλω να πω ξανά & ξανά πώς ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο γαμήσι απ' όλες στο studio το κάνει η Εύα. Η κοπέλα δεν παίζεται, είναι αστέρι, την ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom