Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
τι ψηφιζουμε??

ποτε θα ειναι η νανα??

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
;) :o
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΑΝΑΡΙ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ???

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
ΤΑΚΟΥΝΙΑ ????

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :dancing:
warnwarn.gif
 Διάβασε[/URL] ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μόνιμη χρήση κεφαλαίων !!!

]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σα την μύγα μες το γάλα ξεχωρίζει το μαγαζί σου Αντζελα στην περιοχή.
Καμία σχέση με το πως ήταν πριν την ανακαίνιση έστω το μόνο σαλόνι, άφου στο δωμάτιο δεν μπήκα. Αν είχες και περισσότερες πιτσιρίκες στις βάρδιες σου θα γινόμουν μόνιμος κάτοικος φυλής 104.
Για την ιστορία, έχω περάσει πριν την ανακαίνιση με Τατιάνα και Νάνσυ.
Η πρώτη απλά δεν κάνει για τη δουλειά, ενώ η Νάνσυ είναι παιδί τζιμάνι. Αψογη επαγγελματίας και όμορφη παρουσία, χωρίς εστόσο να εκπέμπει top πουτανία περνάς πολύ καλά.

Καλές δουλείες Αντζελα.  :thumbsup:

Ουτως η αλλως δεν ειναι πλεον μεσα στην ομαδα των κοριτσιων του studio.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα παρ' ότι έχω παρατηρήσει ότι απαντάς σε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις ερωτήσεις στον τύπο που σε ρώτησε με καθόλου τακτ αν ήσουν άντρας πρώτα δεν απάντησες ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. Έλεος πια. Εμείς σε στηρίζουμε & μην ασχολείσαι με τον κάθε κακοπροαίρετο. Θα ήθελα να σου κάνω & μια παρατήρηση: Νομίζω ότι ορισμένες ενότητες στο site όπως π.χ. οι "Κορίτσια" & οι "Υπηρεσίες" χρειάζονται ανανέωση. Π.χ. μας είπες ότι μάλλον δε θα ξανασυνεργαστείτε με τη Φραντζέσκα αλλά φωτογραφίες της υπάρχουν ακόμη στο site, αν είναι βγάλ' τις. Όπως υπάρχουν & φωτογραφίες των Βερόνικα, Λίζα που επίσης έχουμε καιρό να τις δούμε στις βάρδιες & φαντάζομαι ότι ίσως έχουν σταματήσει. Επιπλέον, νομίζω ότι στην ενότητα "Υπηρεσίες" τώρα που έγινε & η ανακαίνιση πρέπει να γραφτούν λίγο πιο αναλυτικά τα προγράμματα, π.χ. πόσο κοστίζει ένα φουλ πρόγραμμα αν όμως δεν υπάρχει ενδιαφέρον απ' αυτόν που το ζητάει για μασάζ, sex show ή αυταρχικό & πόσο είναι η τιμή στην περίπτωση αυτή. Προσωπικά μου είχε τύχει εμένα αυτό παλιότερα, ήθελα να πάρω την Εύα για φουλ πρόγραμμα χωρίς να μ' ενδιαφέρουν μασάζ, αυταρχικό & sex show & η υποδοχή μου είπε ότι παρ' ό,τι δεν τα θέλω αυτά η τιμή του προγράμματος παραμένει 100 ευρώ & παραξενεύτηκα, δεν κατάλαβα με ποια λογική αν πάρω ένα "πετσοκομμένο" φουλ πρόγραμμα πληρώνω πάλι 100 ευρώ. Βέβαια η Εύα τα άξιζε αυτά & με το παραπάνω όποτε τα έδωσα χωρίς να διαμαρτυρηθώ αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε τη λογική που προκύπτουν οι τελικές τιμε΄ς για τα προγράμματα.

Kαλησπερα  :cheesy: :-* :-* :-*
Μαναρι εχεις 1000% δικιο σε αυτα που λες για τη σελιδα μας ;)
εδω ακομα οι φωτος του νεου μαγαζιου δεν εχουν μπει, ποσο μαλλον να μπουν οι καινουργιες φωτος των κοριτσιων αλλα και να σουλουποθουν λιγο οι υπηρεσιες οπως λες :-
Πραγματικα δεν ειναι στο χερι μου, αλλα στο χερι του προγραμματιστη μας, αν μπορουσα να τα εκανα μονη μου θα ειχαν γινει εδω και καιρο ;)
Υπομονη τιποταλλο :- ;)
Η Φρατζεσκα οντως δεν θα ξαναδουλεψει στο μαγαζι και το συντομοτερο θα φυγουν οι φωτος της.
Οι Λιζα-Βερονικα εξακολουθουν να συνεργαζοντε μαζι μας απλα στη μεν Λιζα εχουν ληξει τα χαρτια της και η κοπέλα περιμενει να τα ανανεωσει στη δε Βερονικα αυτη τη εβδομαδα που υπηρχε ενα κενο η κοπέλα δεν μπορουσε εκεινη τη συγκεκριμενη βαρδια να το καληψει :-
Γιαυτο που λες για το φουλ......η εννοια του φουλ αυτη ειναι οπως λεει και η λεξη δηλ ενα προγραμμα με φουλ ολες τις υπηρεσιες της κοπέλας μαζι φυσικα με περισσοτερο χρονο.
Συγουρα εσενα μαναρι μπορει να μην σε ενδιαφερουν καποια προγραμματα οπως πχ μασαζ ,αυταρχικο ,καποιον αλλον μπορει να μην τον ενδιαφερουν καποια αλλα θα γινοταν πραγματικα ενα τεραστιο μπερδεμα με τις υπηρεσιες αν ειχαμε πχ αλλη τιμη το φουλ χωρις μασαζ, αλλη τιμη το φουλ χωρις αυταρχικο και sex show, αλλη τιμη το φουλ χωρις κατι αλλο και παει λεγοντας.
Ετσι κι αλλιως σε ενα φουλ προγραμμα η τιμη καθοριζετε περισσοτερο απο τον extra χρονο που θα περασει η κοπέλα στο δωματιο παρα απο τις υπηρεσιες τις ιδιες ;)

τι ψηφιζουμε??

ποτε θα ειναι η νανα??

ενα παιδι εβαλε σε ψηφοφορια αν σας αρεσει ή οχι το νεο μαγαζι ;)
η Νανα μωρο ειναι στην Ταυλανδη για τις διακοπες της και θα γυρισει μετα την πρωτοχρονια ;)

;) :o
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΑΝΑΡΙ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ???

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
ΤΑΚΟΥΝΙΑ ????

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :dancing:

πρωκτικο προγραμμα μαναρι μου προσφαιρουμε οι Νικολ,Ευα, Σοφια,Σουζανα και Αντζελα ;)
πολλα ζευγαρια παπουτσια θα υπαρχουν στο μαγαζι το Σαββατο και στο προγραμμα της special ποδολαγνειας θα εχετε αυτην την επιλογη ;)

Ουτως η αλλως δεν ειναι πλεον μεσα στην ομαδα των κοριτσιων του studio.

;) ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Kαλησπερα  :cheesy: :-* :-* :-*

Συγουρα εσενα μαναρι μπορει να μην σε ενδιαφερουν καποια προγραμματα οπως πχ μασαζ ,αυταρχικο ,καποιον αλλον μπορει να μην τον ενδιαφερουν καποια αλλα θα γινοταν πραγματικα ενα τεραστιο μπερδεμα με τις υπηρεσιες αν ειχαμε πχ αλλη τιμη το φουλ χωρις μασαζ, αλλη τιμη το φουλ χωρις αυταρχικο και sex show, αλλη τιμη το φουλ χωρις κατι αλλο και παει λεγοντας.
Ετσι κι αλλιως σε ενα φουλ προγραμμα η τιμη καθοριζετε περισσοτερο απο τον extra χρονο που θα περασει η κοπέλα στο δωματιο παρα απο τις υπηρεσιες τις ιδιες ;)

καλησπερα και σε σενα.
εδω εχει δικιο και ο πελατης αλλα και εσυ.
μια προταση ειναι να υπαρχει μια στανταρ τιμη και απο εκει και περα τα εξτρα να προστιθεντε με ενα σταθερο ποσο.
πχ: το στανταρ ειναι 40 ευρω και απο εκει και περα ειναι +10 μασαζ, +10 πρωκτικο, +10αυταρχικο κτλ κτλ
βεβαια αυτο προκαλει το προβλημα του υπολογισμου του ποσου καθε φορα απο την υπηρεσια.
εγω δεν θα την εφαρμοζα προσωπικα διοτι δεν πιστευω οτι ειναι λειτουργικο. αλλα ειναι μια λυση!

εγω βεβαια πιστευω το 2ο που ειπες. οτι η εννοια φουλ ειναι παραπανω χρονος.
γιατι αλλωστε εκτος του αυταρχικου τοτε ολα τα αλλα τα βρισκεις στα γυρω μαγαζια στην φυλης με 20 ευρω περιπου! ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγω βεβαια πιστευω το 2ο που ειπες. οτι η εννοια φουλ ειναι παραπανω χρονος.
γιατι αλλωστε εκτος του αυταρχικου τοτε ολα τα αλλα τα βρισκεις στα γυρω μαγαζια στην φυλης με 20 ευρω περιπου! ;)

κοίτα εδώ δεν έχεις 100% δίκιο σε αυτό που έχεις. Οκ δέχομαι οτι στα γύρω μαγαζιά μπορείς να βρείς το απλό πρόγραμμα (και υπάρχουν κοπέλες του 20άρικου που είναι άριστες σε αυτό) αλλα πολύ λίγα έως κανένα προσφέρουν πχ ποδολαγνεία και μασάζ. Ειδικά το πρώτο δεν έχω συναντήσει κοπέλες του 20άρικου που να το κάνουν αυτό όπως στο Φ104. Οκ μερικές σε αφήνουν να τα γλύφεις και παίζουν λίγο αλλα και αυτές είναι λίγες.  :dancing:
Οσο για το 69 με ποιά κοπέλα της Φυλής πραγματικά θα δεχόσουν να το κάνεις;  :huh:

Επιπλεόν σκέψου οτι απο την τιμή ενα ποσοστό 15% πάει και στον χώρο. Τα περισσότερα μαγαζιά της Φυλής είναι απλά άθλια και ας μήν αναφερθούμε στο Μεταξουργείο, ενω ακόμα και αυτά που είναι κάπως καλύτερα δεν είναι σαν το στούντιο. Επιπλέον στο Φ104, είσαι βέβαιος οτι η κοπέλα είναι 100% νόμιμη και ελεγμένη.  ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
κοίτα εδώ δεν έχεις 100% δίκιο σε αυτό που έχεις. Οκ δέχομαι οτι στα γύρω μαγαζιά μπορείς να βρείς το απλό πρόγραμμα ..

χμμ. βασικα οταν ανεφερα το αυταρχικο εννοουσα μαζι και την ποδολαγνια αλλα ξεχασα να το αναφερω.

οσο για τα υπολοιπα. η αληθεια ειναι οτι το θεμα του 69 δεν το ειχα πολυσκεφτει και εχεις δικιο σε αυτο. αν και υπαρχουν κοπελες πολυ γνωστες σε στουντιο που και παλι θα απεφευγα να παρω 69 μαζι τους!!! οσον αφορα τον χωρο για τα μπουρδελα, προσωπικα εχω παει σε στουντιο μονο οποτε δεν εχω προσωπικη εμπειρια. οχι οτι αμφισβητω αυτα που λετε εδω. απλα δεν τα εχω δει με τα ματια μου.

σε αυτα που λες ναι εχεις δικιο αλλα εγω αναφερομουν πιο πολυ σε ενα γκρουπ ανθρωπων που παιρνουν το φουλ γιατι δεν γουσταρουν αυτο το "πρεπει να τελειωνουμε μωρο μου" που διαβαζω οτι λεγετε η το χτυπημα της πορτας. αν και σε στουντιο μου εχει τυχει το κλασικο "βηξιμο" η το δυνατο χτυπημα της πορτας του μπανιου σαν σημα οτι πρεπει να φυγει η κοπελα!

ισως εχει να κανει με το γεγονος οτι εγω τουλαχιστων μεχρι στιγμης δεν εχω αναζητησει ποτε το φουλ οποτε ισως δεν μπορω να κρινω εαν πραγματικα αξιζει τα 100 η οσα εχει στο εκαστοτε στουντιο.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
σε αυτα που λες ναι εχεις δικιο αλλα εγω αναφερομουν πιο πολυ σε ενα γκρουπ ανθρωπων που παιρνουν το φουλ γιατι δεν γουσταρουν αυτο το "πρεπει να τελειωνουμε μωρο μου" που διαβαζω οτι λεγετε η το χτυπημα της πορτας. αν και σε στουντιο μου εχει τυχει το κλασικο "βηξιμο" η το δυνατο χτυπημα της πορτας του μπανιου σαν σημα οτι πρεπει να φυγει η κοπελα!

μα μαναρι αν καποιος θελει αυτο μονο δεν ειναι αναγκη να παρει φουλ προγραμμα και να πληρωσει 80-100ε
και με το απλο προγραμμα αυτη την ανεση την εχει ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
μα μαναρι αν καποιος θελει αυτο μονο δεν ειναι αναγκη να παρει φουλ προγραμμα και να πληρωσει 80-100ε
και με το απλο προγραμμα αυτη την ανεση την εχει ;)

δηλαδη στο φουλ προγραμμα δεν υπαρχει και παραπανω χρονος δηλαδη; :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
δηλαδη στο φουλ προγραμμα δεν υπαρχει και παραπανω χρονος δηλαδη; :think:

εννοειτε πως υπαρχει παραπανω χρονος ;)
απλα για καποιον οπως λες που απλα και μονο το προβλημα του ειναι μηπως βιαστει να τον ξεπεταξει η κοπέλα ή μην του χτυπησουν τη πορτα μια τετοια ανεση την εχει και στο απλο προγραμμα δεν χρειαζετε το φουλ  ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
lex80 να σου πώ απλα οτι με όσες κοπέλες έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί (Τζένυ, Νανά, Νάνσυ, Ευα, Σουζάνα, Τατιάνα, Σοφία) η υπηρεσία ποτέ δεν χτύπησε την πόρτα, όση ώρα και να έκανα. Φυσικά δεν χρονομετράω τον εαυτό μου αλλα δεν νομίζω να έκατσε ποτέ κοπέλα λιγότερο απο ένα τέταρτο. Η μόνη φορά που μου είπε κοπέλα οτι πρέπει να προχωρήσουμε στο σέξ γιατι σε λίγο θα έπρεπε να φύγει ήταν η Νανά, αλλα δεν θυμάμαι πόση ώρα περιποιούμουνα τα πατουσάκια της.  :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
εννοειτε πως υπαρχει παραπανω χρονος ;)
απλα για καποιον οπως λες που απλα και μονο το προβλημα του ειναι μηπως βιαστει να τον ξεπεταξει η κοπέλα ή μην του χτυπησουν τη πορτα μια τετοια ανεση την εχει και στο απλο προγραμμα δεν χρειαζετε το φουλ  ;)

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

οοχι εγω δεν ειπα τιποτα για ξεπεταγμα!
αλλωστε δεν αναφερομαι στο δικο σου στουντιο καθως δεν εχω ερθει ποτε! ειστε μακρια απο εμενα και δεν βολευει και πολυ.

τελος παντων. πιστευω οτι το αναλυσαμε περισσοτερο απο οσο του αξιζει το θεμα! :)
παντως αντζελα κοιταξε το θεμα του site. ειναι κριμα να εχουν γινει αλλαγες και να μην φαινονται εκει.
α και κατι ακομα. να ζητησεις να αλλαχτουν οι φωτογραφιες και στο bourdela.tv γιατι στην καταχωρηση του στουντιο εχουν ακομα της παλιες! ζητα απο τον ανθρωπο που σου συντηρει το site να σου δειξει πως να αλλαζεις φωτο. δεν ειναι δυσκολο. ξερω τι σου λεω! ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
οοχι εγω δεν ειπα τιποτα για ξεπεταγμα!
αλλωστε δεν αναφερομαι στο δικο σου στουντιο καθως δεν εχω ερθει ποτε! ειστε μακρια απο εμενα και δεν βολευει και πολυ.

τελος παντων. πιστευω οτι το αναλυσαμε περισσοτερο απο οσο του αξιζει το θεμα! :)
παντως αντζελα κοιταξε το θεμα του site. ειναι κριμα να εχουν γινει αλλαγες και να μην φαινονται εκει.
α και κατι ακομα. να ζητησεις να αλλαχτουν οι φωτογραφιες και στο bourdela.tv γιατι στην καταχωρηση του στουντιο εχουν ακομα της παλιες! ζητα απο τον ανθρωπο που σου συντηρει το site να σου δειξει πως να αλλαζεις φωτο. δεν ειναι δυσκολο. ξερω τι σου λεω! ;)

το ξερω μωρε
απλα δεν εχουμε βγαλει ακομα φωτογραφιες εξωτερικα του μαγαζιου γιατι ναι μεν το μαγαζι βαφτηκε εξωτερικα,μπηκαν ψηλες γλαστρες για να καλυπτετε καπως καποιος που χτυπαει το κουδουνι απ τα αδιακριτα βλεματα, αλλαξαμε πλακες στα σκαλια και στο πεζοδρομιο αλλα ακομα δεν εχει ερθει η ξυλινη επενδηση της πορτας ασφαλειας, η πορτα μπηκε και απλα σαν επενδυση εχει μπει προχειρα μια κοκκινη σανιδα, μολις θα ειναι ετοιμη η επενδηση και τοποθετηθει θα βγει και η συγκεκριμενη φωτογραφια για τον καταλογο ;)
το ξερω οτι δεν ειναι δυσκολο γιαυτο που λες μαναρακι για τη σελιδα μας, ετσι κι αλλιως ομως μολις ηρεμησουν λιγο τα πραγματα και εχω χρονο να ασχοληθω γιατι ακομα τρεχω για μικρολεπτομεριες και ατελειες του μαγαζιου θα αλλαχτει τελειος η σελιδα και θα γινει απ την αρχη οπως ακριβος μας βολευει για τη λειτουργια της αλλα και με καποια επιπλεον στοιχεια που θελουμε να προσθεσουμε οσον αφορα το περιεχομενο της αλλα και της επιλογες που θα υπαρχουν για εσας ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πραγματικό στολίδι ....  ;)

Παράδειγμα προς μίμηση  ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επιλογες που θα υπαρχουν για εσας ;)

πές μου οτι θα έχετε wallpapers με τα κορίτσια σε προκλητικές πόζες, audio με ηχογραφημένα μύνηματα απο τα κορίτσια, αποκλειστικά βίντεο και φυσικά flash παιχνιδάκια τύπου να δείχνει φωτογραφία πχ το σαλόνι και να πρέπει να βρεί ο παίκτης τους κρυφούς δονητούληδες (όπως στο Larry!!) :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
πές μου οτι θα έχετε wallpapers με τα κορίτσια σε προκλητικές πόζες, audio με ηχογραφημένα μύνηματα απο τα κορίτσια, αποκλειστικά βίντεο και φυσικά flash παιχνιδάκια τύπου να δείχνει φωτογραφία πχ το σαλόνι και να πρέπει να βρεί ο παίκτης τους κρυφούς δονητούληδες (όπως στο Larry!!) :rockon: :rockon: :rockon:

video και wallpapers θα μπουνε ;)
παιχνιδια δε νομιζω αλλα θαχε πλακα :2funny:

πανω απο μηνα παιρνει??? ελληνικη γραφειοκρατια κλασσικα :2funny:

2 μπορει και 3 μηνες :-

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom