Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ακόμα δε μου είπες αν ήσουν ΑΝΤΡΑΣ κάποτε, Άντζελα!!! Μην μου απαντας με φωτογραφίες  >:(

έχει απαντήσει ξανά και ξανά ....την τελευταία φορά πριν από καμιά δεκαριά μέρες .....κοίτα μερικές σελίδες πίσω.......ναι ήταν άντρας.....το θέμα όμως είναι για το αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις και αν αυτό που καταλαβαίνεις για το ύφος της και το χαρακτήρα της μέσα από τον τρόπο γραφής σε ικανοποιούν..... για αυτό που ψάχνεις.....its up to you......
Ατζελάκι keep walking  ;) ;) ;) :-* :-* :-*

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ακόμα δε μου είπες αν ήσουν ΑΝΤΡΑΣ κάποτε, Άντζελα!!! Μην μου απαντας με φωτογραφίες  >:(

να φύγετε, να πάτε αλλού!
και εμείς μαλακιστήκαμε αλλά όχι τόσο πολύ όσο εσύ.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Άντζελα,θέλω να σε ρωτήσω ποια προγράμματα παίζουν στον επάνω όροφο και τι διαφορά έχει από τον κάτω,γιατί έχω έρθει μόνο μια φορά μετά την ανακαίνιση και δεν έτυχε ν'αναίβω πάνω!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα,θέλω να σε ρωτήσω ποια προγράμματα παίζουν στον επάνω όροφο και τι διαφορά έχει από τον κάτω,γιατί έχω έρθει μόνο μια φορά μετά την ανακαίνιση και δεν έτυχε ν'αναίβω πάνω!!

επανω μαναρι μου γινοντε τα προγραμματα του μασαζ, του πρωκτικου και της special ποδολαγνιας-αυταρχικου. ;)

Νεες φωτογραφιες Νανσυς :smitten:

By antzela

By antzela

By antzela

By antzela
dsc02526i.jpg

By antzela, shot with DSC-W120 at 2009-11-04

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επανω μαναρι μου γινοντε τα προγραμματα του μασαζ, του πρωκτικου και της special ποδολαγνιας-αυταρχικου. ;)

Νεες φωτογραφιες Νανσυς :smitten:

By antzela

By antzela

By antzela

By antzela
dsc02526i.jpg

By antzela, shot with DSC-W120 at 2009-11-04

πόσο κάυλα μπορεί να είναι πια αυτή η γυναίκα;  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

σπέσιαλ τραγουδάκι:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γεια σου Αντζελα?
Με strapon  δεν έχει φωτογραφίες της Νανσυ? :(

Γειασου κουκλί μου :-*
δεν προλαβαμε να βγαλουμε ματια μου, αργησαμε τη φωτογραφιση η ωρα πηγε 5 και ηρθε η Κατερινα οποτε επρεπε να σταματησουμε γιατι ηταν δικη της βαρδια και δικος της ο χρονος :-
Θα βγαλουμε ομως συντομα ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γειασου κουκλί μου :-*
δεν προλαβαμε να βγαλουμε ματια μου, αργησαμε τη φωτογραφιση η ωρα πηγε 5 και ηρθε η Κατερινα οποτε επρεπε να σταματησουμε γιατι ηταν δικη της βαρδια και δικος της ο χρονος :-
Θα βγαλουμε ομως συντομα ;)

εδώ ασκώ βέτο! :tickedoff: Το Νανσουλίνι δεν μπορώ να το φανταστώ με στραπ!  :booty:
είναι η πιο γλυκιά κοπέλα του μαγαζιού!! :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημέρα στην Άντζελα και σε όλη την παρεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Σα την μύγα μες το γάλα ξεχωρίζει το μαγαζί σου Αντζελα στην περιοχή.
Καμία σχέση με το πως ήταν πριν την ανακαίνιση έστω το μόνο σαλόνι, άφου στο δωμάτιο δεν μπήκα. Αν είχες και περισσότερες πιτσιρίκες στις βάρδιες σου θα γινόμουν μόνιμος κάτοικος φυλής 104.
Για την ιστορία, έχω περάσει πριν την ανακαίνιση με Τατιάνα και Νάνσυ.
Η πρώτη απλά δεν κάνει για τη δουλειά, ενώ η Νάνσυ είναι παιδί τζιμάνι. Αψογη επαγγελματίας και όμορφη παρουσία, χωρίς εστόσο να εκπέμπει top πουτανία περνάς πολύ καλά.

Καλές δουλείες Αντζελα.  :thumbsup:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
:rockon: :rockon: ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!
έτοιμη είναι για  :lheel: :lheel:

α... και ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΔΩ την τακουνοσυλλογή..... :grin:

συντομα κουκλί μου θα μπουν και αυτες οι φωτογραφιες ;)

Καλημέρα στην Άντζελα και σε όλη την παρεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

καλημερα μωρο ;) :-* :-* :-* :-*

Σα την μύγα μες το γάλα ξεχωρίζει το μαγαζί σου Αντζελα στην περιοχή.
Καμία σχέση με το πως ήταν πριν την ανακαίνιση έστω το μόνο σαλόνι, άφου στο δωμάτιο δεν μπήκα. Αν είχες και περισσότερες πιτσιρίκες στις βάρδιες σου θα γινόμουν μόνιμος κάτοικος φυλής 104.
Για την ιστορία, έχω περάσει πριν την ανακαίνιση με Τατιάνα και Νάνσυ.
Η πρώτη απλά δεν κάνει για τη δουλειά, ενώ η Νάνσυ είναι παιδί τζιμάνι. Αψογη επαγγελματίας και όμορφη παρουσία, χωρίς εστόσο να εκπέμπει top πουτανία περνάς πολύ καλά.

Καλές δουλείες Αντζελα.  :thumbsup:

ευχαριστω ματια μου ;)
πολυ μικρες σε ηλικια ειναι οι Σοφια,Νικολ,Σουζανα ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Άντζελα παρ' ότι έχω παρατηρήσει ότι απαντάς σε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις ερωτήσεις στον τύπο που σε ρώτησε με καθόλου τακτ αν ήσουν άντρας πρώτα δεν απάντησες ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. Έλεος πια. Εμείς σε στηρίζουμε & μην ασχολείσαι με τον κάθε κακοπροαίρετο. Θα ήθελα να σου κάνω & μια παρατήρηση: Νομίζω ότι ορισμένες ενότητες στο site όπως π.χ. οι "Κορίτσια" & οι "Υπηρεσίες" χρειάζονται ανανέωση. Π.χ. μας είπες ότι μάλλον δε θα ξανασυνεργαστείτε με τη Φραντζέσκα αλλά φωτογραφίες της υπάρχουν ακόμη στο site, αν είναι βγάλ' τις. Όπως υπάρχουν & φωτογραφίες των Βερόνικα, Λίζα που επίσης έχουμε καιρό να τις δούμε στις βάρδιες & φαντάζομαι ότι ίσως έχουν σταματήσει. Επιπλέον, νομίζω ότι στην ενότητα "Υπηρεσίες" τώρα που έγινε & η ανακαίνιση πρέπει να γραφτούν λίγο πιο αναλυτικά τα προγράμματα, π.χ. πόσο κοστίζει ένα φουλ πρόγραμμα αν όμως δεν υπάρχει ενδιαφέρον απ' αυτόν που το ζητάει για μασάζ, sex show ή αυταρχικό & πόσο είναι η τιμή στην περίπτωση αυτή. Προσωπικά μου είχε τύχει εμένα αυτό παλιότερα, ήθελα να πάρω την Εύα για φουλ πρόγραμμα χωρίς να μ' ενδιαφέρουν μασάζ, αυταρχικό & sex show & η υποδοχή μου είπε ότι παρ' ό,τι δεν τα θέλω αυτά η τιμή του προγράμματος παραμένει 100 ευρώ & παραξενεύτηκα, δεν κατάλαβα με ποια λογική αν πάρω ένα "πετσοκομμένο" φουλ πρόγραμμα πληρώνω πάλι 100 ευρώ. Βέβαια η Εύα τα άξιζε αυτά & με το παραπάνω όποτε τα έδωσα χωρίς να διαμαρτυρηθώ αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε τη λογική που προκύπτουν οι τελικές τιμε΄ς για τα προγράμματα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom