Αντζελα παρε με εμενα να σου κραταω 3 βαρδιες και αμα δεν σου κανω 130 ραντεβου να μην με λενε λαρυ ακομα και οι κεραμυδογατοι θα περνανε......
βρε ξερει κανεις την δουλεια καλυτερα απο εναν αντρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι μαναρι μου εισαι 50αρης και με αδεια ασκησεως επαγγελματος υπηρετικου προσωπικου οικου ανοχης?
σωστός ο Λαρούς
συγγνώμη που βιάστηκα, φυσικά δεν ήξερα ποια υπηρεσία ήταν. απλώς φαντάστηκα ότι ήταν η συγκεκριμένη με την οποία υπήρχε ανέκαθεν πρόβλημα χημείας
σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για την νέα προσπάθεια γιατί πραγματικά το αξίζεις.
η μπέτυ πώς είναι μιας και δεν έχει φωτογραφηθεί ακόμη και τι πρόγραμμα κάνει; ευχαριστώ
ευχαριστω για τις ευχες σου κουκλί μου ;)
η Μπετυ κανει απλο,69,μασαζ,αυταρχικο,ποδολαγνεια και πρωκτικο ;)
δε διαφωνω με οτι λες για την υπηρεσια που αναφερεσε, πρωτη εγω την βρισκω αρκετα <<βαρια>> στο σαλονι, δεν το κανει απο κακια ομως ετσι ειναι το στυλ της ακομα και εκτος δουλειας
απο την αλλη αμα δεν την ειχα, το μαγαζι συγουρα δεν θα ανοιγε στις 28 του μηνα που ανοιξε αλλα θα πηγενε για το Νοεμβρη, τα παντα απο καθαριοτητες, τακτοποιηση πραγματων, στησιμο, περασαν απ τα χερια της, ακομα και τους μαστορες ετρεχε
καθε μερα ηταν στο μαγαζι απ το πρωι ως το βραδυ, τι στιγμη που οι αλλες υπηρεσιες δουλευαν με 1-2 ταχυτητες πιο χαμηλα :-
απλα σε καθε δουλεια ποσο μαλλον στις υπηρεσιας υπαρχουν προτερηματα σε καθε εργαζομενο που ενας απλος πελατης δεν μπορει να διακρινει, ο εργοδοτης ομως που λογω θεσης μπορει και βλεπει το συνολικο αποτελεσμα και οχι την επιφανεια μπορει να τα διακρινει και να τα εκτημισει και με το παραπανω ;)
Τη ρωτάω πόσο πάει? μου απαντά "ποιο πρόγραμμα θες?". Οχι που θα μου έκανε τη χάρη να μου εξηγήσει τα προγράμματα....λες και εγώ τα ήξερα!(πρώτη φορά πατάω στο μαγαζί).
Το απλό της λέω γιατί βιάζομαι, δίνω 50ε και άρχισε να μου λέει κάτι για ψιλά...Μετά μπήκα στο δωμάτιο κτλ. Θα με θυμηθεί: ήμουν αυτός που ήπιε 3 ποτήρια νερό φεύγοντας γιατί με αφυδάτωσε η Μπετυ!
Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ την απάντηση σου.
επρεπε να στα ειχε πει τα προγραμματα >
θα της μιλησω το απογευμα μωρο
πολλα φιλακια